Hintergrund an/aus

Join the new world

 

[ID] Vi gör en film - Kan du bidra?

Tag 1,818, 14:41 Veröffentlicht in Sweden Schweden von Inrikesdepartementet


Just nu håller vi på Inrikesdepartementet på att skapa en rekryteringsfilm som kommer upp upp med buller och bång på eSveriges alldeles egna Youtube kanal inom kort (Kanalen länkas till så fort första filmen publiceras). Här hoppas vi kunna samla inom sin tid ett flertal olika spännande filmer som visar både .com och .se på ett spännande och roligt sätt.

Har du egna filmer du har skapat eller som du tycker borde läggas upp på youtubekanalen kontaktar du Dalze med ett pm på enklaste sätt.

Tror du att du kan bidra med snygga bilder, headers, smarta tips eller snygga filmsekvenser där .com och .se visas på ett snyggt sätt, så var inte rädd att lämna en kommentar här nedan med dina bästa bilder eller tips.

Har du bilder du vill dela med dig så gå in till tråden på forumet och lämna dem där. http://erepublik.se/viewtopic.php?f=432&t=24833 (kopiera länken och klistra in i nytt fönster)

Yours Truly
The movie directing people of
INRIKESDEPARTEMENTET
 

Kommentare

Daariil
Daariil Tag 1,818, 14:47

Vote!

Maximalus
Maximalus Tag 1,818, 17:25

ett bra tips: visa hur man ska börja för att få en bra start så spelet inte blir tråkigt direkt

Veritatem
Veritatem Tag 1,819, 02:15

Ett bra tips: Använd Sony Vegas Pro Series. 😃
Dont use shitty shit like Windows Moviemaker. 😕

SpycakeN
SpycakeN Tag 1,819, 02:22

+1 på Maximalus

Veritas Aequitas
Veritas Aequitas Tag 1,819, 08:03

Jag har ju gjort serien med svenska departements-logotyper, bland annat den här ovan för inrikesdepartementet. Hör av er om ni behöver grafik.

GigaDruiden
GigaDruiden Tag 1,819, 09:17

lycka till!

Djodrake
Djodrake Tag 1,820, 00:52

Se till att folk går med I The Swedish Military eller en MU som samarbetar med dem. Så att människor inte lämnar för att de tycker det är tråkigt. Också så att de vet att de kan få pengar för att slåss då det kan vara dyrt att köpa vapen och mat.

farbrorbla
farbrorbla Tag 1,820, 08:13

Se till att få folk hålla i sina kakor JÄVLIGT hårt, annars kommer Larm och tar de 🙁

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.