Hintergrund an/aus

Join the new world

 

[ID] Bli mätt, rik och glad - Del 4

Tag 1,800, 06:27 Veröffentlicht in Sweden Schweden von Inrikesdepartementet
En stor del i spelet eRepublik är möjligheten att kunna hjälpa till på olika sätt, att engagera sig. Nu ska vi ta en titt på de olika departementen, där det alltid är välkommet med folk som vill engagera sig. Oavsett om man är ny eller rutinerad. Skriv upp dig i följande tråd (lite inaktuell kan tyckas men den gäller från och med denna artikel igen) http://erepublik.se/viewtopic.php?f=355&t=17658&start=30(kopiera länk till nytt fönster)

INRIKESDEPARTEMENTET

ID har som uppgift att se till att eSverige försörjs med nya spelare, att de spelarna som spelar kan vägledas och visa alla eSvenskar vilka möjligheter det finns i vår community, vilket är rätt mycket. ID ska också se till att engagera eSverige på olika sätt. Det kan vara utbildningsprojekt, skapa events/reklam för att få nya spelare till eRepublik eller kanske lekar och tävlingar.

”Vill du hjälpa nya spelare, engagera communityn eller på annat sätt se till att eSverige växer och blir bättre och roligare, då är det till ID du ska söka.” Dalze, MoDA (Inrikesminister)


Lets get better for f**k sake!

FINANSDEPARTEMENTET

FD inriktas givetvis på ekonomi, dvs handel, statistik, statsbidrag samt information om detta. Känner du att du är en hajjare på ekonomi så är det hit du ska vända dig. Mycket av vår vardag styrs av just ekonomin och vi behöver alla som tycker att det där med pengar och siffror är kul. En god ekonomi är en av nycklarna till framgång och det är inte superekonomer som behövs, bara folk med sunt förnuft och ett intresse för pengar.

”Finansdepartementets främsta uppgift blir att bistå kongressen, regeringen och allmänheten med information om statens transaktioner, priser på inhemska och vissa utländska marknader, den svenska och vissa utländska staters skatteintäkter med tillhörande skattesatser, valutakurser och mycket annat. Utöver presentation av data kommer vi också utföra analyser där vi, på ett objektivt sätt, presenterar empiriskt underlag för en mängd samband mellan olika variabler, så väl ekonomiska som sociala och politiska. Målet är att öka förståelsen för många av spelets mekanismer genom omsorgsfull datainsamling och analys.” Volcker, (Fd ekonom)


Kan du räkna dessa? Då ska du bli ekonom!

UTRIKESDEPARTEMENTET

UD sysslar med saker utanför rikets gränser. Håller koll på omvärlden, knyter kontakter, förhandlar om fredsavtal m.m. I UD är man mycket inne i händelsernas centrum i det som påverkar eSverige på en internationell nivå.

I UD kan man börja som Omvärldsanalytiker, en befattning som kräver att man kan luska reda på saker, inte vara rädd för att ta nya internationella kontakter och rapportera om olika saker i vår omvärld. Det kan vara allt mellan himmel och jord. Ibland mest för att sprida information till folket, men ibland för att vara en direkt länk till avgörande beslut för vår absoluta högsta ledning.

Känner du att du behärskar engelska språket (eller fler för den delen), gärna skriver artiklar med egna analyser och slutsatser och vill vara i en mer aktionladdad värld, då är det absolut UD du ska söka till


Hm… var ska jag börja?

FÖRSVARSMAKTEN (TSM)

Att bli en god soldat i The Swedish Military (TSM) är ett första steg till att snart få axla plutonchefsrollen och längre fram, bli accepterad till HKV/MUST och vara med i försvarets allra innersta kärna och vara delaktig i operativa beslut som berör det som händer här och nu…

TSM är samlingsplatsen för alla svenska militärer, Legoknektar, Krypskyttar, Jägare, mariniärer, specialtrupper, hemvärnssoldater, Kvartermästare m.m. Alla samlade i sina privata sub-forum där de får sina order, diskuterar sin part i eSveriges offensiv och/eller Defensiv, utbyter lärdom och lär känna sin pluton, sina vapendragare, de som ligger bredvid dig i stridens hetta och de som kommer och räddar dig ur skadors nöd.


”Vad kan Försvarsmakten erbjuda dig som spelare? Pengar för skada i viktiga strider!Försvarsmakten har ett ordersystem där vi ger våra soldater Pengar vid viktiga strider, pengarna man kan få är allt ifrån 100 SEK till 1000+ SEK, beroende på hur mycket skada du gör i striden!

Gemenskap!Vi i Försvarsmakten har en unik gemenskap som man inte hittar någon annanstans i eSverige, vi är ett stort gäng spelare som förenas i vår lojalitet emot eSverige och vår vilja att slåss för vårt land och våra allierade.

Anmäl dig till Försvarsmakten idag och gå med i vår gemenskap och skaffa dig vänner för livet! ”
- 4fun, ruttad eSvensk


Got your back bro!

http://erepublik.se/viewforum.php?f=80 – Leta upp trådarna var TSM rekryterar.


Yours truly
Ministry of Domestic Affairs
ID

(PS, du har väl läst de andra artiklarna i serien?)
 

Kommentare

Ormen
Ormen Tag 1,800, 06:51

y u use my pic?!

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.