Hintergrund an/aus

Join the new world

 

[Försvaret] Uppmaning till Svenska folket!

Tag 1,902, 12:37 Veröffentlicht in Sweden Schweden von Radsoc


Medborgare!
Medlemmar av TSM!

Regeringens världserövrarplaner har gått i baklås. Vi är på randen till ännu en wipe. Det är nu vi måste planera och ena våra styrkor för att ha en chans att köra ut de styrandes imperialistiska klassfränder som valt att ockupera oss. Det är vi, folket, som tvingas bita i det sura äpplet och städa upp efter deras oansvariga härjningar, och det är vi som nu måste agera. Alla MPPs som vi lagt hundratals guld på har svart på vitt varit helt värdelösa. Faktum är att Asgard är besegrat, och att regeringen redan gett upp hoppet.

ÖB intyla, NG: "Vi kommer ju ändå aldrig vinna en MPP strid mot Polen så varför ens försöka?"

Fienden finns inte bara utanför landet, utan i hög grad inom det. Jag yrkar på att president och försvarsledning avgår, och att val organiseras till alla positioner inom TSM så att vi kan styra upp situationen. Ännu är kriget inte förlorat!Pengar är till för att användas. Utan stat har de ingen nytta. Öppna garnisonerna för allmänheten och dela ut vapen! Ge alla, oavsett om de är med i någon MU eller inte, resurser att slå mot imperialisterna. Skatten är inte bara till för högeranhängare att dela på. Ska vi låta polackerna vinna utan en rejäl fight? Hade våra hedervärda bröder och systrar i Sovjetunionen följt defaitistiska paroller hade kriget aldrig vunnits.

Motståndet måste organiseras här och nu, på lika villkor, över parti- och klassgränser.

Det måste kosta för polackerna, även om vi inte kan tillfoga dem några avgörande skador just nu, har de bara en viss del av sina rövare och sin produktion per dag att lägga på ett givet slag. Börjar tyskar och fransoser göra uppror, drivs flera kampanjer parallellt blir det inte hållbart i längden och vi kan inom en tid stå utanför Warszawa.Även om tanken att satsa på RWs efter en wipe i grunden är god, försvinner inte ockupationen eller möjligheten för polackerna att slå till med sina MPPs igen. Vill vi stanna upp i samma månadslånga ockupation som tyskar, fransmän, holländare och ukrainare ska regeringen definitivt fortsätta som den gör nu.

Högerregeringen och "försvaret" hissar vit flagg samtidigt som den rullar ut blå mattan åt polackerna.

Vi som inte stöder detta förräderi röstar på Kamrat Ankan och Arbetarepartiet på tisdag!
Släng den vita, hissa den röda!

Gå ur de borgerliga stridsgrupperna, gå med i den svenska arbetarrepublikens försvarsmakt idag!
Gå med i Arbetarmilisen!


Kongressledamot
Radsoc, MSAP
Ledare för Arbetarmilisen.


 

Kommentare

JeguljaM
JeguljaM Tag 1,902, 12:47

Sluta ge falska taggar till en kommunistartikel.

Seblas
Seblas Tag 1,902, 12:56

Voted!

intyala
intyala Tag 1,902, 13:10

1. Grattis! Äntligen fick du rätt position på mig : )
2. Är det verkligen det vettigaste vi kan göra att slösa oändligt med resurser mot Polen? Som råkar ha en befolkning som är 10(!) gånger större än vår egen!
3. Polen har ingen nytta av våra regioner så att de skulle slås aktivt för att behålla våra regioner har jag svårt att tro.
4. Vi har inte på något sätt gett upp! Bara det att vi tänker taktiskt vilket ni verkar ha svårigheter att göra?

Radsoc
Radsoc Tag 1,902, 13:18

Hur stor nytta har Polen av samtliga franska, holländska och tyska regioner? Det är önsketänkande och i bästa fall en plan som hänger på en skör tråd.

Att tänka taktiskt är att slå till tillsammans med övriga länder i MPP och runt om i Europa, samtidigt. Inte att vänta på ett läge där det verkligen är 1-10.

Arbetarmilisen utgör Sveriges, för närvarande, enda försvarsmakt.

Seblas
Seblas Tag 1,902, 13:21

Intyala, Tror du verkligen att de bara kommer släppa våra regioner när dem är klara med att hjälpa Estland?

Har otroligt svårt att se det faktiskt. Nationalism är en stark kraft som inte ska underskattas, och för många polacker kommer det vara värt att slås hårt mot oss för att få se lite extra rosa delar på kartan. Och efter trollartikeln som släpptes i Polen så kommer de knappast ha fått mindre vatten på sin kvarn.

Radsoc
Radsoc Tag 1,902, 13:28

Aktiva åtgärder från staten kan dessutom öka på våra chanser mycket. Beväpnas alla med högkvalitativa vapen m.m. går det flera imperialister på en av oss.

SpycakeN
SpycakeN Tag 1,902, 13:37

Ser ingen skillnad mellan att slösa resurser i ett RW och ett MPP-krig.

Polen kommer antagligen inte att släppa våra regioner senare, de har kraften att hålla dem så varför inte bara fortsätta med det?
Vi kan slåss tillbaks i MPP strider, åtminstone bättre än i RWs (förra RWt förlorade vi stort), men om folket inte får resurser till att försvara sitt land när det gäller så går det ju åt helvete.
Som Radsoc säger, det behövs aktiva åtgärder till försvaret, oh det snarast.

intyala
intyala Tag 1,902, 13:41

De garanterar 100/100 för Polen.

De har redan gått ut med att de inte planerar hålla våra regioner. Men litar vi på dem? Nej inte en chans. Problemet just nu är inte bara att vi slår mot ett land som är 10ggr större. Vi slår mot den största alliansen i erep. Det är därför vi inte ens försöker i MPP strider.

Saken är den att när det gäller RWs så har vi en möjlighet att tänka smart och samordna med tyskland, frankrike mfl. Men MPP strider kan kommer mer eller mindre när som helst och vi har inte samma chans att planera inför dessa.

intyala
intyala Tag 1,902, 13:44

SpycakeN: Vi förlorar hårt på alla fronter. Kan du visa någon MPP strid där vi inte har förlorat hårt?
Sedan ja RW't var ett misslyckande. Dock så startades det, vad jag vet, aldrig för att lyckas utan för att draina Polen på skada.

intyala
intyala Tag 1,902, 13:45

För vidare svar kolla här: http://goo.gl/7fVVY

Förövrigt: HKV kommer inom de närmaste dagarna att lämna en plan för hur vi ska agera till Riksdagen.

Larm
Larm Tag 1,902, 19:49

Haha, du pratar om samma vilkor i artikeln (ja jag sluta läsa där) men ni vill ju inte ha samma vilkor som andra? Eller menar du att alla ska enas under dina vilkor?

Lär dig spelet du spelat ett par år snart

Kain Propan
Kain Propan Tag 1,903, 14:02

" Ser ingen skillnad mellan att slösa resurser i ett RW och ett MPP-krig." Det är väl det som är problemet med dig och resten av MSAP. Ni verkar inte ha någon direkt koll på hur saker funkar i eRep.

pixelized
pixelized Tag 1,904, 04:43

Bilden på Stalin ? Är den kopplad till texten:

"Fienden finns inte bara utanför landet, utan i hög grad inom det. Jag yrkar på att president och försvarsledning avgår... "

I såfall är det humor på hög nivå.

Pix

Mingolla
Mingolla Tag 1,904, 08:58

Hm, jag undrar vad som hade skett om någon lade upp en bild på Hitler i en ''call to arms'' artikel.

Maximalus
Maximalus Tag 1,904, 11:45

han vågade ju iaf försöka försvara sitt land till skillnad mot vad den nuvarande presidenten tänker göra...
tycker att denna låt stämmer in rätt bra på situationen:
http://www.youtube.com/watch?v=o8vyb3t8F3M <-- Svensk Ungdom - Sverige har fallit

lyssna o ta åt er...om nån av er kan historien om vårt land irl så vet ni att de går o vinna även om man är färre, allt handlar om VILJAN men er förbannade feghet är det som egentligen sätter stopp!

Fader Von Son
Fader Von Son Tag 1,904, 12:14

Voted!

Mcrave
Mcrave Tag 1,907, 00:49

förbannade kommunister, blir så jävla less på ert gnällande

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.