Hintergrund an/aus

Join the new world

 

[МОС] Извјештај рада МоС-а и статистика подјеле 18.02.

Tag 1,918, 18:33 Veröffentlicht in Serbia Serbien von Ministarstvo Obrazovanja Srba


Поштовани играчи почетници, грађани и грађанке еСрбије,

Министарство образовања еСрбије већ мјесецима уназад подучава најмлађе играче како почети, остати и опстати у игри. У нашим новинама се налази прегршт туторијала и смјерница које почетнике воде кроз основе игре, дајући им савјете корисне за њихов напредак у игри.
Фебруарски тим министарства образовања наставио је стопама претходних тимова који су проширили радну дјелатност овог министарства уводећи редовну подјелу хране свим почетницима до тридесетог искуственог нивоа. Почетке ове акције и прве кораке ка ономе што смо постигли данас, можете видјети у чланку под називом : [МОС] Акција Министарства Образовања (Битка за еБебе)
.

У претходних петнаест дана тим министарства образовања фокусирао се највише на свакодневне подјеле хљеба најмлађим играчима, а у нешто мањој мјери на писање нових чланака или туторијала. Првенствено сматрамо да су у претходним мјесецима одрађени врхунски чланци који итекако могу да послуже почетницима, док се неке ствари у игри не промијене, а самим тим промјенама и ово министарство ће нове члаке прилагођавати тим промјенама.
Као што смо претходно поменули, написан је један чланк и то на тему инвестирања и зараде на тренинг центрима. Уколико нисте упознати са чланком, опширније можете пронаћи кликом на следећу повезницу :

- [МОС] О инвестирању и заради на тренинг центрима

Такођер свим почетницима препоручујемо и следеће чланке у којима ћете пронаћи све што вам је потребно :

[МОС] Свеобухватни туторијал за почетнике 1/2
[МОС] Свеобухватни туторијал за почетнике 2/2

Као и чланке свих министарстава понаособ :

- [МOД] - Министарсво Рата - Устанци, лов на медаље
- [ МИ ] Ратна анализа ( кратки резови ), промене, In memoriam...
- [МУП] Велика подела за цивиле еСрбије!!!
- [МеС] - Рад државних организација
- [МСП] Извештај рада


Свакодневне подјеле хране најмлађим играчима су уродиле плодом, те су тако и многи играчи због дружења на каналу продужили свој боравак у игри, што је за нас веома битно. Овом приликом приказаћемо вам резултате подјеле министарства, одазив играча и извјештај са последње велике подјеле 18.02.
Акција помоћи еБебама за фебруар мјесец кренула је првим радним даном овог министарства (05.02.) и до данас пријава за донацију хљеба попуњена је преко осам стотина пута, тачније :

На графикону можете примјетити и велики скок пријава за дан 18.02.
Тог дана је извршена велика подјела хране и тенкова током које се пријавило две стотине и двадесет најмлађих играча, подијељено је двјесто двадесет хиљада (220.000) јединица енергије и две хиљаде и двјеста тенкова (2.200) највише квалитете. Овом приликом се захваљујемо свим донаторима на донацијама, а нашим еБебама на одличном дружењу, атмосфери за памћење и фер и коректном понашању на каналу. У појединим тренутцима нас је ово дружење вратило у неке прошле дане и надамо се да ће оваквих подјела бити много више.
Министарство Образовања у фебруарском сазиву владе:

Ментори :
СашаЛ
Пегица
Чланови министарства :
leon queen
Drale.NS
Gambino_SSSS
igor2404
 

Kommentare

SashaL
SashaL Tag 1,918, 18:37

[МОС] Извјештај рада МоС-а и статистика подјеле 18.02.

http://www.erepublik.com/en/article/-18-02--2215603/1/20

Watan Tanka
Watan Tanka Tag 1,919, 02:23

SashaL, нема дугмета за канал #ebebe...

Сређено : )

Milan Milankovic
Milan Milankovic Tag 1,918, 20:18

Svaka cast SashaL i ekipa!

StrideR 83
StrideR 83 Tag 1,918, 21:31

cepajte! Odlicno : )

bernoldi_salieri Tag 1,919, 23:33

Kommentar gelöscht

wolfpece
wolfpece Tag 1,919, 00:43

o/

TrigerSRB
TrigerSRB Tag 1,919, 00:46

Svaka cast, samo tako nastavite!!!

o7

Gavrilo 5
Gavrilo 5 Tag 1,919, 00:58

svaka cast o/

Marcus Nerva Traianus
Marcus Nerva Traianus Tag 1,919, 00:59

lepo lepo i odlicno 🙂

Ravnogorac
Ravnogorac Tag 1,919, 02:19

Лијепо одрађено. Свака част овом тиму!

GVOZDENI Tihi glas
GVOZDENI Tihi glas Tag 1,919, 02:55

подјеле iskreno ovo vam netraba

GVOZDENI Tihi glas
GVOZDENI Tihi glas Tag 1,919, 02:59

evo malo da naucite posto ste se otudjili od maticnog http://www.fpps.edu.rs/sr/dokument/Pravopis.htm

GVOZDENI Tihi glas Tag 1,919, 03:00

Kommentar gelöscht

leon queen
leon queen Tag 1,919, 03:00

Svaka nam cast !!


molim da se u zapisnik unese da pojedinci vise ne dobijaju ajvar, ocigledno da loze utice na njih 😃

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 1,919, 03:01

o7

Serdar Od Niksica
Serdar Od Niksica Tag 1,919, 03:35

Brojevi u zagradi ne odgovaraju informacijama ispred zagrade o/

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,919, 04:41

Имам једно питање.

Пошто знам да ове поделе бебама у 90% случајева представљају само флагрантан начин за врбовање нових чланова у странку, а узимајући у обзир чињеницу да се ове поделе финансирају из приватних џепова, занима ме да ли ћете са њима наставити и када не будете у Влади еСрбије више?

Пошто не знам због чега би МОС био задужен за поделе бебама, ја сам био убеђен да то министарство треба да образује млади кадар.

heffe
heffe Tag 1,919, 04:54

Od obrazovanja nema leba, svaki segment igre je obasnjen bar 20x nekada je bilo Ministarstvo zdravlja ako se dobro secam koje je delilo giftove, ako su se tada delili giftove zasto sada ne moze hleb, i uopste nije bitno koje ministarstvo organizuje ovo, dok god ima potrebe za tim...

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,919, 04:55

Имате орг Министарства здравља и даље, постоје новине и на њему, па што га не активирате?

А то што ви немате идеја за МОС, то је већ проблем иновативности министарства.

Такође, замолио бих одговор на постављено питање, а не на коснтатацију коју сам изнео.

heffe
heffe Tag 1,919, 05:00

Ja nisam clan ovog ministarsva, ovo je bilo moj licni odgovor...

Drale.NS
Drale.NS Tag 1,919, 05:11

Strale, svako vece dan sam na kanalu, delim skoro svako vece, politika na kanalu #ebebe je zabranjena, hleb deli ministarstvo, koje putem donacija ili iz sopstvenih sredstava ga obezbedjuje...
Iskreno se nadam da ce bilo ko dodje sledeci mesec u MOS da nastavi sa ovim, to je do onog ko bude u ministarstvu, a ne do nas.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,919, 05:22

Моје питање је следеће. Пошто се поделе финансирају из приватних, а не државних средстава, да ли ћете наставити са поделама и ако не будете на власти.

Такође, Драле, лично питање, да ли си ти то члан ове Владе?

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Tag 1,919, 05:16

ma nisu to ebebe, vec su sve multiji. srbija nema novih igraca, ovo nam je samo izgovor da krademo pare!!!

SashaL
SashaL Tag 1,919, 05:21

A ti si sigurno sam uzdigao svoj profil i opstao u igri bez pomoći nekog od starijih igrača?
Ako jesi, skidam kapu, ali ako ti je neko bar jednom kad si bio beba pomogao, onda ti je ovaj komentar suvišan 🙂

Mnogi zaboravljate da ste i vi nekad počinjali.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,919, 05:24

Јесте ви сви од реда слепи или само намерно селективно одговарате?

Немам ништа ја против подела хлеба бебама, само ми је смешно да то ради МОС, пошто то није његова надлежност, имате МЗС за такве ствари ако хоћете да се бавите истима.

Такође, понављам и теби питање, с обзиром да држава не финансира ове поделе, већ приватна лица, хоћете ли наставити са овим акцијама и ако не будете на власти?

SashaL
SashaL Tag 1,919, 05:31

Смијешно ти је да то ради Министарство Образовања чија је основна дјелатност помоћ, савјети и задржавање нових играча у игри?

Иначе не мијешам политику у МоС, нити дозвољавамо било какав помен политике на каналу #ебебе, али теби морам да одговорим пошто имаш неке теорије завјере.
Држава не финансира ове подјеле, не зато што неће него зато што смо ми у МоС-у захтјевали да средства прикупљамо самостално. Какви би тек коментари били да се финансирамо из државног буџета? Могу само да замислим...

Такођер, ако баш инсистирам, моја странка врши редовне подјеле и тенкова и хљеба својим члановима, тако да ћемо то наставити, били на власти или не.
Сматрам да ако се власт промијени, МоС треба да настави са овом акцијом, уколико би ми као опозиција наставили са овом акцијом у истом облику као данас, то би се сматрало саботирањем власти, зар не?

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,919, 10:01

Наравно да ми је смешно јер МОС никад није делио хлеб и остале ствари него је учио људе игри, што по логици ствари и треба да ради. Поделе хлеба и остала помоћ је рађена преко МЗС.

Не знам због чега морам да понављам, али знате ли да имате орг МЗС и даље у поседу? Са све новинама на њему? Узмите тај орг и радите са њега ово што радите сад, а некоме ко има идеје за новитете у раду МОС дајте да води то министарство.

То што ви на чет каналу не помињете политику, е значи да касније не шаљете приватне поруке тим играчима, но толико дубоко већ нећу залазити јер ја нисам ни инсинуирао да ви политичарите на чет каналу, већ сам вас питао конкретно питање.

С обзиром да су акције финансиране из приватних џепова, а не државних, било би логично да акције наставите и након смене власти јер новац који је коришћен није ни зависио од исте. Пустите ви државу да наставља са радом како она жели, шта вас спречава да наставите донације и после евентуално изгубљених избора?

Не видим како би донирање хлеба бебама могло да означава саботирање власти, може означити само помоћ истој. Са друге стране, ако власт не би наставила са овом акцијом, ви бисте имали простора да је нападнете.

Drale.NS
Drale.NS Tag 1,919, 05:28

Ja sam pomagao ovaj projekat od samog pocetka, i nastavicu pomagati ko god da bude u narednom periodu na vlasti,, strancko opredeljenje me u ovom ministarstvu ne interesuje.
Jesam vec 3 mesec, prihvatio sam poziv od Sashe licno, i iskljucivo radi pomoci mladim igracima, kao ne stranacka licnost,

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,919, 09:54

Хвала на одговору и потврди да си део ове Владе. Само ме занима како можеш да будеш у њој као нестраначка личност док си истовремено један од главних функционера ССС? : /

Crank DJ
Crank DJ Tag 1,919, 11:11

Ne da Vlada MZS...'rani komplekse : (

Budalimir
Budalimir Tag 1,920, 11:31

tamo ih uce kako se jede hleb! sta ti nije jasno?

heffe
heffe Tag 1,919, 04:50

Svaka cast o7

New-and-Now
New-and-Now Tag 1,919, 04:58

o7

Tri digresije:
1. подијељено је двјесто двадесет хиљада (200.000) - ispravite ili broj ili tekstualni deo.
2. две хиљаде и двадесет тенкова (2.200) - ispravite ili broj ili tekstualni deo.
3. приказаћемо вам трошкове министарства - gde su prikazani?

Drale.NS
Drale.NS Tag 1,919, 05:14

N&N

Bice ispravljeno, hvala 🙂
3. sav hleb i tenkovi su obezbedjeni kroz donacije ili iz sopstvenih sredstava clanova tima, pogledaj cene na trzistu i pomnozi sa kolicinom koja je podeljena i dobices troskove 😁

New-and-Now
New-and-Now Tag 1,919, 05:25

Drale.NS

Hvala, samo moram ipak da dodam da to onda nisu troskovi ministarstva, jer bi u suprotnom to isto ministarstvo moralo da ima i prihode, a njih nema, zar ne? : )

Svaka cast na akciji i neka traje sto duze, da ima sto vise donatora, ali posto akciju ne finansira Ministarstvo (ni drzava), mislim da to onda nisu u pitanju troskovi vas (kao entuzijasta koji sve ovo odlicno organizujete), vec troskovi donatora/zajednice.

o7

Drale.NS
Drale.NS Tag 1,919, 05:31

Mozda je na to autor mislio, kontaktiracu ga, pa ce biti i to ispravljeno : ))

MENTALITA ULTRAS 1389
MENTALITA ULTRAS 1389 Tag 1,919, 05:22

o7

Lothron Junior
Lothron Junior Tag 1,919, 06:11

Kakav dasa ovaj sto jedini ima vojs na chatu! : )))

Odlican posao, treba obavestiti sve e-bebe o ovome. Licno, na wallu mojih Ratnika obavestavam bebe koje nama pripadaju o podeli, a svim igracima koje sam uveo sam slao ove tutorijale..

Samo nastavite

o7

Drale.NS
Drale.NS Tag 1,919, 06:24

ja sam cuo da je taj "dasa" ostao upravo i bez vojsa : DD

Lothron Junior
Lothron Junior Tag 1,919, 06:27

Gotovo, printskrinovano : PPP

iginemanja
iginemanja Tag 1,919, 06:14

BRAVO MI !!!

CRNI LOVAC
CRNI LOVAC Tag 1,919, 06:36

Svaka cast za sav trud koji ulazete

SashaL Tag 1,919, 08:15

Kommentar gelöscht

POP  DJUJIC
POP DJUJIC Tag 1,919, 12:21

Svaka cast o7

Budalimir
Budalimir Tag 1,920, 11:36

Svaka cast! Zbog vas eSrbija pati od gojaznosti! : D

IceFog72 Tag 1,920, 13:57

Kommentar gelöscht

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.