Hintergrund an/aus

Join the new world

 

[НСС] САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ И ЧЛАНОВЕ

Tag 2,142, 10:13 Veröffentlicht in Serbia Ungarn von heffe


Помоз Бог пријатељи, саборци, јунаци!

Време је да се и Навијачка странка Србије обрати око неких ствари које су директно везане за њу.

Цивили и “Combat Order”

Наиме, објављен је чланак у коме су цивили јавно проговорили о њиховим проблемима. У том чланку НСС је поменута као странка која се залаже за корените промене, али је наведено да се НСС око тога не изјашњава довољно.

Овим путем желимо ЈАВНО да кажемо да је НСС странка која се одувек залагала за цивиле јер знамо да је њима помоћ најпотребнија. Сви смо некада били ебебе и цивили. Некада је у в1 сваки нови играч у еСрбији добијао гифтове јер није знао да треба да има хлеб у магацину на промени дана и да је једини начин био да се изгубљено здравље допуни донирањем гифтова, који није био јефтин за почетнике. Ту нам је држава помагала…

У прошлом мандату НСС је предложила систем CО испред рефунда. Приметили смо да сама војска није довољна а да у неким рундама само CО није могао да донесе победу (или се није користио како треба?). Наш предлог је био CО + војска у приправности.

Зашто баш овако а не обрнуто?

Као што знате цивили су играчи који не проводе превише времена на чету, да ли због РЛ разлога или нечега другог, није ни битно. Битно је да се њихова штета усмери тамо где треба а то нам је омогућио систем CО. Од када је админ увео CО, није више потребно да идете на чет канал #рес да бисте узели опрему и испуцали тамо где треба, већ само погледате где има активан CО и ту ударате СВОЈОМ опремом која ће вам преко CО бити надокнађена. Надамо се да у вези овога нема никаквог приговора, јер давати опрему на #рес а после тога са том истом опремом узимати паре преко CО је превелики трошак за државу. Шта више и сам CО може бити скуп али је доказано да се велике кампање не могу добити без њега. Некада сам CО није довољан, и потребна је војска која ће бити у приправности да диже зид ако CО почне да заказује. Имали смо случај у прошлом мандату када је војска испуцана у једној рунди где смо једва узели 200-300 поена, а у наредној рунди са CО смо узели чак 1500 поена у Д4.
Можда бисмо успели да добијемо ту рунду а самим тим и кампању да војска није испуцана у претходниј рунди, већ да је стављена у приправност за рунду у којој је CО узео чак 1500 поена. Зар ово није логично размишљање?

Овим системом помажемо свима, цивилима који немају довољно пара да ураде ДО а и војсци која је у сваком тренутнку доступна држави да од себе да максимум када је то потребно.


Већ дуже време не ради канал #ебебе на коме се свако вече делио хлеб играчима до 30. левела. Из нама непознатог ралога садашња влада је укинула ове поделе које су неким играчима много значиле. Ова акција је настала пре пар месеци од МОС тима који је од играча добијао хлеб и тај хлеб делио ебебама. Да ли је у међу времену овај начин функционисања промењен или не, стварно не знамо, али знамо да још увек има добрих људи који би радо донирали хлеб почетницима и није нам јасно зашто је су ове поделе укунуте?!

Поделе на #рес више нису потребне због CО система. То не значи да цивили више ништа не требају да добијају и да чекају јаке кампање како би ухватили CО и узели неки динар за своју штету. Јединице које су ставиле потпис на чланак + државна једница Кука и мотика праве чак 1.3 милијарде штете дневно у свим дивизијама (оволику штету су правили пре турнира где је омогућена бржа допуна здравља). Оволика штета може бити саврешено усмерена, како за нас, тако и за савезнике.

Овим путем апелујемо на садашњу власт и све будуће власти да још једном размисле да ли стварно мисле да је штета цивила небитна. О цивилима се брине само када је држава у проблему и када војска не може сама да добије кампање. Већину кампања у еСрбији добијају цивили, који су далеко бројнији од војске. Поред свега овога и прихода од чак 110.000 - 220.000 рсд (пореза који сваког дана држава добија на трезор) ви тврдите да нема довољно пара да се сваког дана цивилима организује CО (2-3 пута дневно по 10-15 минута) како би лакше решили ДО, а самим тим и помогли Србији и савеницима.Утаја пореза

У овоме лицемерном чланаку се налазе слике неких чланова ГО НСС, где су судећи по слици названи издајницима јер поседују “Mercenary medal” (тзв. плаћеничку медаљу), а да притом играч који је објавио чланак такође поседује ту медаљу као и већина играча. Шта је аутор чланка хтео да “каже” никоме није јасно.

Уколико је идеја била да се укаља образ члановима НСС, овим путем вас обавештавам да то нисте успели да урадите, а што се види и у коментарима тог чланка. Овим путем желимо да питамо “бистрог” аутора чланка, који изгледа мисли да је нешто урадио за државу, зашто је у сарадњи са гувернером еСрбије оштетио прилив државе за пар хиљада рсд дневно?!

Ако је аутор чланка толики патриота и смета му пар издајничких медаља, зашто је међу првим играчима почео да запошљава играче за 1рсд и тиме избегне плаћање пореза. Овим путем аутора чланка питамо: одакле ти образ да се јавиш и напишеш нешто такво, док сваког дана држави у договору са гувернером скраћујете приход за пар хиљада динара који су можда довољни да покрију поделу на #ебебе?
Толико о патриотизму и помагању цивилима.

Још један доказ да чланови НСС не беже од пореза и не траже начин да за пар хиљада рсд оштете приход државе.Ово је порез који сам плаћао када је порез био 10%.

Ако сам ја могао да дајем скоро 1 голд дневно на порез, зашто не би могао и аутор чланка?! Да све буде још горе, аутор је командант једнице која је на рефунду и самим тим избегава плаћање пореза тако што текове које производи не продаје преко маркета где се плаћа пдв од 3% , већ тенкове прослеђује играчима који те тенкове користе преко система рефунда а за које чак добијају надокнаду а да нису платили порез.Лицемерни координатори

Пре пар дана формирана је групна порука у вези координације владе и конгреса.Као што видите у поруци, написано је да се у поруци налазе неки чланови владе и представници странка које имају конгрес. Није нам јасно како су представници странка изабрани, јер тренутно се у поруци налази чланица НСС-а Мице017(која је у 2клик због РЛ обавеза) а да притом ПП странке није ни питан ко је представник странке?

Питали смо аутора поруке о чему се ради и погледајте какав смо одговор добили:

Ово нас опет наводи на чињеницу да је НСС намерно изостављена из поруке, јер председник државе није аутор поруке. Председник Србије има председника НСС-а за пријатеља и да је председник државе хтео да напише поруку могао је то урадити. О чему је реч можете видети на следећој слици
Да ли је нормално да у демократској држави у којој једна странка поседује конгресмене намерно буде изостављена из поруке у којој би требало да се пишу обавештења о законима? Можда влада жели хаос са законима и да се опет брукамо пред савезницима…другог објашњења нема.
Стиче се утисак да је влада више окупирана поделом плена из државног трезора, него неким другим активностима које би поправиле положај цивила и унапредиле Србију.


Главни одбор Навијачке Странке Србије
 

Kommentare

heffe
heffe Tag 2,142, 10:19

За узвик:

[НСС] САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ И ЧЛАНОВЕ
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2324777/1/20

РазГЛАСи!

MakiOpaki
MakiOpaki Tag 2,142, 11:52

E sve sam očekivao...
ali da plačkinjaš jer nisi u nekoj kružnoj poruci..
to nisam...🙁

Michael Alan Westen
Michael Alan Westen Tag 2,142, 11:59

mogu da zamislim koliko se samo ti grizes sto nisi u kruznoj...😛

MakiOpaki
MakiOpaki Tag 2,142, 12:44

U toj kružnoj nisam..
niti imam želju biti u istoj..
ali sam zato u nekoj važnijoj..:Pp

SasaIka Tag 2,142, 23:09

Kommentar gelöscht

SasaIka
SasaIka Tag 2,142, 23:11

"избегава плаћање пореза тако што текове које производи не продаје преко маркета где се плаћа пдв од 3% , већ тенкове прослеђује играчима који те тенкове користе преко система рефунда а за које чак добијају надокнаду а да нису платили порез."
Jesi li oVaj DEBILIZAM sam smislio ili ti pomogli Iga i USROS??? Toliko demagogije i gluposti u jednoj tecenici, prosto ste zasluzili da se za vas napravi pozicija PreCednika eSveta 😛

igajunior
igajunior Tag 2,143, 04:37

Odgovor preskacem, imas strani CS 😕

SasaIka
SasaIka Tag 2,143, 06:24

@ljigajunior
" Odgovor preskacem, imas strani CS 😕"
Principijelan kao i uvek: i Joe7 ima strani CS, pa si pisao dve strane odgovora:P Al kad nemas argumente, ili ides na licnu diskvalifikaciju ili nadjes razlog da ne odgovoris 😛

igajunior
igajunior Tag 2,143, 06:39

@SMEHsalka
Ne već nemaš argumente kao ni Joe7, pa ne vidim svrhu. Eno dole si dao neke pa sam ti replicirao...Poenta je da ne očekujem ja da ću tebi ovoriti oči, jer one vide usko, ali ako si voljan demantovati me i objasniti mi da grešim, ja ću reći evo ruke:/

SasaIka
SasaIka Tag 2,143, 06:52

Pa da bih demantovao ovoliko gluposti u jednoj recenici treba mi nekoliko strana, al aj ukratko:
Vecina proizvodnje, recimo nase jedinice, (oko 500+ tenkova dnevno) ide na podele (koje su potpuno nezavisne od MoD udara) aktivnim clanovima koji rade u firmama jedinice, jer te podele uzimaju bebe, clanovi nizih divizija i oni koji nemaju ekonomiju. Jaci igraci ih i ne uzimaju. Kakvih tri posto tu spominjes??? Mislis onih 3% koje ti i ostale stranke PLACATE kad TENKOVIMA KUPUJETE GLASOVE I CLANOVE??? Da ne mislis mozda, da bi. ZA RAZLIKU OD VAS, jedinice trebale da ove podele i podele za udare rade preko marketa???? I to da bi vise ostalo vama politicarima???

igajunior
igajunior Tag 2,143, 07:04

Ja sam milion puta do sada ponovio, a evo izgleda moram opet da poštujem stav MU i ne mešam se u unutrašnju strukturu, način rada i organizaciju istih. Hoćeš zapamtiti ovo, da se ne ponavljam stalno.
Ja pričam o potrebama države- Zar je to toliko teško razumeti 😕

SasaIka
SasaIka Tag 2,143, 07:24

"избегава плаћање пореза тако што текове које производи не продаје преко маркета где се плаћа пдв од 3% , већ тенкове прослеђује играчима који те тенкове користе преко система рефунда а за које чак добијају надокнаду а да нису платили порез."
Sta lupetas bre, kakve ovo ima veze sa potrebama drzave????? Cak i da ima, onda su potrebe srzave DA I POLITICKE STRANKE PLACAJU TIH 3%!!! Ili ne, kad su ljige politicari u pitanju, onda ne postoje potrebe drzave???? Dobio si argumente na izrecene gluposti,a ti odgovaras sa "nemesanjem u strukturu istih" ???? Pa onda nas izostavi iz svojih prepametnih clanaka, ili odgovaraj na pitanja, ovako samo dokazujes ljigavost!

igajunior
igajunior Tag 2,143, 07:44

Očigledno ti predstavu nemaš šta je država:/
Pogotovo kad napišeš u istom komentaru kakve veze nešto ima, a zatim čak i da ima...Kakva je to šizofrenija?
I kako da ti repliciram uopšte xD
Ja sam stanovišta da država mora biti jednaka za sve, ti očigledno misliš da nisu svi jednaki pred državom. Uporno zastupaš takav stav.
O čemu uopšte da diskutujem kad već ovako misliš?
Dotakao si se poreza i pomenuo političke stranke.
Eno ti lepo gore SS koliko moj PP plaća Srbiji. Ti za razliku od njega to daješ drugoj državi, a ovde se naplaćuješ i komentarisao bi nešto...
Moralno, nema šta xDDDDDDDDDD

SasaIka
SasaIka Tag 2,143, 07:46

Hebo te tvoj PP! TI SI POCEO PRICU o izbegavanju 3%!!!! Pa sad lepo objasni, konkretno pitanje, DA LI TVOJA STRANKA PLACA 3% NA TENKOVE KOJIMA KUPUJE GLASOVE I CLANOVE??? Dovoljno jasno i za tvoj mozgic?

igajunior
igajunior Tag 2,143, 07:49

Kupe se na marketu tenkovi, tako da ti valjda jasno sve.

SasaIka
SasaIka Tag 2,143, 07:51

"Ja sam stanovišta da država mora biti jednaka za sve, ti očigledno misliš da nisu svi jednaki pred državom. Uporno zastupaš takav stav."
Ja ZNAM da nisu svi jednaki pred drzavom. NAJJEDNAKIJI su ljigavi politicari koji se, kao, brinu za drzavu i bebe, ali NAJVISE PRED IZBORE! Bas kao i ti sada 😛 Drzava, to je ljigajunior!

igajunior
igajunior Tag 2,143, 07:59

Svačije se da proveriti, moj SMEHsalka....I CS, i porez, i ko je plaćenik i uhljeb a ko ne...Tako da uživaj u blagodetima Poljske, u Srbiji nemaš nikakvu relevantnost za kritiku...

SasaIka
SasaIka Tag 2,143, 08:04

Hihihi, opet koristis "argumente" ? I pretnje proveravama ??? Gde ti odgovor bre, dosta demagogije, postavio sam konkretno pitanje: "PLACAS LI POREZ OD 3% NA TENKOVE KOJIMA KUPUJES GLASOVE I CLANOVE? Ili si TI odlucio da to nije bitno za drzavu, JER SI TI DRZAVA?

igajunior
igajunior Tag 2,143, 08:10

Uredno plaćam porez 🙂 To se valjda podrazumeva za svakog časnog Srbina 🙂

SasaIka
SasaIka Tag 2,143, 08:17

hIHIHIH ti castan Srbin??? Vidi, da nacrtam kad DELIS TENKOVE ZA KUPOVINU CLANOVA I GLASOVA da li placas 3% poreza?? To je ovo pitanje iz clanka u kome optuzujes vojsku da ga ne placa: ""избегава плаћање пореза тако што текове које производи не продаје преко маркета где се плаћа пдв од 3% , већ тенкове прослеђује играчима који те тенкове користе преко система рефунда а за које чак добијају надокнаду а да нису платили порез." Znaci, ti kazes da tenkove delite preko marketa???

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Tag 2,143, 09:12

Када вратиш паре и тенкаре које су украо Дарку Јањићу, онда се јави да коментаришеш.
До тада је испод части улазити с тобом у било какву конверзацију.

SasaIka
SasaIka Tag 2,143, 09:17

Hihihihih USROS 😛 Sto lepo ne pitas Janjica, umesto sto k*njas okolo? Il ne smes da pitas al ti zgodno dodje ds imsd ixgovor jer nemas odgovora na ISTINU!

Depak Chopra
Depak Chopra Tag 2,143, 10:13

http://prntscr.com/1uu0zg
http://prntscr.com/1uu0ul
Bitno da znaš da se busaš u neku inteligenciju xD

SasaIka
SasaIka Tag 2,143, 12:46

"Bitno da znaš da se busaš u neku inteligenciju xD"
Na kom jeziku ti ovo napisa???

Depak Chopra
Depak Chopra Tag 2,143, 12:50

CPBCKN brt!

SasaIka
SasaIka Tag 2,142, 23:39

Nego, kako sto uvek rasplacete nad sudbinom cibila bas pred izbore??? A kad ste na vlasti ne radite ama bas nista za njihm ne postoje do sledecih izbora?? A resenje je veoma prosto:
Uzmite svi vi "veliki politicari" SAMO POLA para i tenkova koje za svake izbore potrosite na KUPOVINU CLANOVA I GLASOVA i pravljenje multija, pa bi sve bebe bile namirene i problem resen!! Sve ostalo u ovom clanku je predizborna demagogija 😛

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 2,143, 01:04

čudi me kako uvek zaboraviš da staviš ovu sliku

http://prntscr.com/1u8x3w

i ovu takođe

http://prntscr.com/1u8y1t

ili kako zaboraviš koliko ste monstruoznu kampanju laži poveli protiv mene ali znam za sigurno da je sistem CO ekonomski neodrživ i da se sasvim uklapa s vašim dogovorom o potpuinom devastiranju Srbije.

igajunior
igajunior Tag 2,143, 04:36

Postovani MoDu, kako je odrziv kod drugih zemalja sa mnogo manjim prilivima od Srbije? BTW, posto neces odgovoriti, daj se postaraj da u Kuki bude neki aktivan covek, jer je to ipak drzavna MU...

http://prntscr.com/1us8ys

Machak MKD
Machak MKD Tag 2,142, 10:31

цц какво понашање, па нисмо вам ми Роми из Маринкове Баре бре.. НСС!

ClairV0yance
ClairV0yance Tag 2,142, 10:49

Ziveo Heffe!
Ziveo Elminjo!
Ziveo USS!
Ziveo Igajunior!
Ziveo Dr. Zivorad!
Ziveo Mitra!
Zivela Nadalina!
Ziveo NSS!!!!

Pusa za sve 😃

MakiOpaki
MakiOpaki Tag 2,142, 11:46

To organizuješ paradu ponosa..O.o
xDDD

ClairV0yance
ClairV0yance Tag 2,142, 11:48

Vidis da nisi na spisku i opet pitas takvu glupost ?

Cemi Kmdz
Cemi Kmdz Tag 2,142, 10:52

Mene nema nigde 😕

Stefan4BGD
Stefan4BGD Tag 2,142, 11:20

Hail NSS \o/

mcmoox
mcmoox Tag 2,142, 11:21

MCMOOX je bio ovde !!!!

alboy75
alboy75 Tag 2,142, 11:24

da "u proslom mandatu ste predlozili..." i onda je nestalo 15k golda na CO
objasnjenje? naravno nema ga...

savrsen nacin da proverini lopovi, provereno kradu

i ne znam koje to vi civile predstavljate? iza kojih se civila krijete? iza onih 400 multija u stranci ili iza onih 1000+ u nekim "vasim" MU?

dokazite da ima vise civila od vojnika... a i ko su civili a ko vojnici? gde je granica?

i ta zabluda da jedni placaju porez a drugi ne je smesna... dokazite da "civili" kako neke zovete ne rade negde za minimalac i tenkove

bacanje prasine u oci i urusavanje drzave, to je sve sto radite, mada ionako ste vec sve porusili tako da...

nastavite samo da sprovodite dogovoreni plan sa hanibalom, samo "napred"...

sramota je to sto radite, nekad sam mislio da neki od vas imaju dobre namere, sad vidim samo da jedino imate nameru da "zgrcete"...

igajunior
igajunior Tag 2,142, 12:09

Zanimljivo je da si ti redovan obožavalac NSS, što mi svakako drago. Dobro je da ugledan vojnik Srbije sa stranim cs bude aktivan u unutrašnjoj politici 😁)
Šalu na stranu, izneo bi ozbiljne argumente ili optužbe, pa da diskutujemo, ili da zaobiđem?

alboy75
alboy75 Tag 2,142, 12:33

boli me "prst" i za nss, i za szr, i za ues, i za ss, i za sno, i za ap, i za spl, i za zajedno... ne znam da li sam nekog propustio, dopisi po volji
toliko oko toga da me zanima politicka scena u srbiji, radite sta hocete, i sklapajte koalicije kakve god hocete, ne zanima me, ali kad urusavate esrbiju, e to ne mogu da tek tako gledam
a to da l ices ti i jedan argument ponuditi ili ne... iskreno ne verujem vise, jer nisi ni do sada
kazes, pzbiljno... pa za mene je sve ozboljno sto sam napisao gore, pa ajmo redom
1. jel nestalo proslog meseca 15k golda? jel vlast u kojoj ste i vi ucestvovali dala ikakvo objasnjenje?
2. da li se pri put desava da u u vreme kad vi ucestvujete u vlasti nestaju na hiljade golda bez traga...?
3. jel nije tacnio da u stranci imate na stotine multija, kao i sto ih ima na hiljade u nekim MU u kojima vodite glavnu rec? hoces da kazes da nije tacno?
4. iza kojih civila to stojite? dajte spisak tih ljudi koji se zovu civilima za koje tvrdite da ih ima na hiljade? (imas 20ak jedinica koje u proseku imaju po 100ak vojnika to je 2000 ljudi, plus ako uracunamo multije koji glasaju, pa ako vidis broj izaslih na izborima videces da na civile ne dodje ni 1000 a i to je precenjeno...)
5. a neka ih je na holjadu kako tvrdite (kamo srece da je tako) sto im lepo ne kazete da sa CO njima nece biti nista bolje, vec samo opet "probranoj" grupi koja ce stelovati kad i za koga ce postaviti CO
sto im ne objasnite da ste prosli mesec potrosili preko CO vise miliona u samo nekoliko dana? a kod koga su zavrsile te pare?
6. hoces da kazes da niste isli na dogovorne sastanke sa hanibalom gde je lepo rekao sta ce uraditi? znaci znali ste od starta sta planira, pa ako niste podrzali (a ja mislim da ne samo da ste podrzali nego ste direktno ucestvovali) sto niste upozorili ljude i sprecil ikradju barem u nekoj meri?
7. ne znam da li da idemo i na teren prodaje cs i prevara... to jos i sitno izgleda u poredjenju s ovim gore..

da, upravu si, sve ovo je neozbiljno

alboy75
alboy75 Tag 2,142, 12:40

i da,
kazete vojnik da.. jel vojnik kao juce? kad ste pucali protiv saveznika
izgubili ste time svako moralno pravo da ikada ikoga za bilo sta kritikujete, dotakli ste dno
jedno je kritikovati nesposobnu vlast, a sasvim nesto drugo pucati protiv saveznika, time ste za sva vremena pokazali koliko ste "ozbiljna" grupa...

igajunior
igajunior Tag 2,142, 13:22

@joe7
boli te prst, ali ipak opljuneš NSS, možda jer ti se ustvari ne sviđa realnost koju kreirao admin:)))
Moraćeš da mi preciziraš gde to mi urušavamo Srbiju, na paušalne ocene ili ti pljuckanja, kao i na generalizacije nema svrhe odgovarati...
Ajd sad na pitanja:
1. 15k golda dođe negde oko 3miliona cc, pa ne znam kako je moguće da je celokupan priliv na NBS (postoje donacije pa proveri) 2.6 miliona cc.
Zar nije ova tvoja konstatacija klasična generalizacija?
Mojne tako Joe7, mislio sam da si ozbiljniji lik 😕
2. Na koga konkretno misliš i na koje nestale pare? Nik, funkcija, kao i dostupnost dražvnim parama?
Opet generaližacija, ili ovaj put čista laž 😕
3. Ova tvrdnja je tek neviđena glupost...Na osnovu čega si uopšte ovo zaključio? Po broju skinutih glasova na izborima gde smo redovno imamo manje od ostalih?
4. Imaš link do članka DeNoela, komandant nKiM, a u potpisu sve navedene formacije. Možda i znaš ovo, ali šta fali opljunuti 😕
5. Stav po pitanju CO je stav o uređenju države a ne bilo koje MU. Ovakav stav proizilazi iy uverenja da država Srbija mora biti jednaka za sve, a ne nekome majka, a nekome maćeha. Možda si primetio da poštujemo sve MU i ne mešamo se? Svako zna šta je za njega najbolje.
Rekao bih da ti znaš šta je za svakoga najbolje, ali to kaže više o tvom mentalnom sklopu nego da li si u pravu ili ne.
6. Opet generalizacija...Ko to mi? Pa npr. pričam sa raznoraznim likovima, kao i ti verovatno...Da, pričali smo sa HanibalomLA, jer je cimao za podršku na CP izborima, bio je taj sastanak koalicije. Hanibal je odbijen za podršku, jer je njegov plan bio dosta neshvatljiv i u magli. To je kasnije prihvatila koalicija oko SZR,a nastavak priče svi znamo.
Opet pominješ krađu, ne znam je li je bilo, koliko sam ja pratio državne pare ne, jer je sve donirano na trezor. Bilo je reči o nekim privatno-državnim orgova, to baš nije moguće ispratiti.

igajunior
igajunior Tag 2,142, 13:30

Dalje
7. Nešto se ne sećam da smo masovno prodavali CS. Ne mogu da kažem da nije bilo neodgovornih pojedniaca, ali svakako to nisu radili ljudi iz GO stranke. Ovo nema veze sa strankom i politikom, već sa mentalnim sklopom pojedinca. Primera radi, dvojici igrača je nakon problema sa CS uskraćen kongres, i oni su pre, prešli u SZR i nastavili po starom. U to vreme stranka je nastojala poslati u kongres mlađe ljude bez kongesne medalje, ali su pojedinci zloupotrebili poverenje.
Pre tri meseca, promenjen je kurs, u kongres se šalju provereni ljudi, i nema nikakvih problema sa CS.

Opšti komentar tvoje replike 1-7 je mnogo paušalnosti i generalizacije, uz primetno pljuckanje. I ako bi najradije preskočio raspravu sa ovakvim sagovornikom, radi šire javnosti odvojio sam vreme da ti odgovorim.

igajunior
igajunior Tag 2,142, 13:41

I na zadnji komentar...
Ja pucam uredno po naređenjima MoDa, uvek je tako bilo i biće. Ako nema naređenja pucam za TP i gde je zid u minusu.
Sinoć sam npr. pucao za Srbiju i Poljsku.
A što se tiče moralnog prava, kad ga već pomenu, mislim da si ti slabo relevantan da bilo šta kažeš na tu temu.
Prvo, naplaćuješ se od rođene države a porez plaćaš u drugoj. A drugo, ne znam kako sam do sada zaboravljao da te podsetim, čuvenih 850k koje ste dobili od države u maju 2012god. a nastavili da se naplaćujete i dalje?

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2043099/1/20

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2052334/1/20

Mislim da ti je nakon ovog kredibilitet bilo kakvog moraliste i borca za dobro Srbije pao u vodu. Kod tebe se radi samo o ličnim interesima, a celo pljuvanje po politici NSS je ustvari briga za sopstvene interese i pedu.

alboy75
alboy75 Tag 2,142, 13:41

razmisli malo o svom mentalnom sklopu pre nego pominjes neciji...
ajmo redom
1. da, prikazan je trosak od 2.6 milke ali sta je sa 1,1 milki koje su vracenje od cipelica? na sta su one otisle? to je "dragi" moj 3,7 pa ako odbijemo oko 700k koji su otisli na neke troskove ostaju 3 milke, za koje nema ni9kkavog objanjenja... ko sad nije uradio domaci? ali naravno sto bi ista objasnjavali jel da, lakse je praviti se lud...
2. opet se malo pravis lud ili mislis da su ljudi zaboravni? u cijem ono bese mandatu nestalo preko 9k golda? hoces da te podsetim? kako ono bese, nesako imperator? a sta si ti "glumio" u njegovoj vladi me ne zanima, ali je cinjenica da je i tada bez objasnjenja nestala gomila novca
3. ima li smisla ovo uopste komentarisati? ne budi smesan, dovoljno je samo pogledati spisak clanova stranaka (nije ni tvoja izuzetak) i lepo se vidi da je vise od 2/3 multi naloga, tako da ti pozivanje neko na admina i neko brisanje glasova ne pije vodu, jer ko jos veruje da admini kontrolisu politicke multije taj je mnogo naivan
4. u tome sto pominjes ja vidim samo placen clanak za votanje i par vas koji "trabunjate" nesto, a od neke velike podrske civila ni traga ni glasa, tak oda ne brukaj se...
5. stav o CO je stav o uredjenju drzave kazes... pa o tome se i radi, o kakvom uredjenju pricas kad ste sa CO doveli drzavu do bankrota za par dana
a to da svi treba da budu isti je naravno tacno, pa se onda namece pitanje zasto vi hocete da zgrcete kintu, dok neko drugi treba da vam drzi zidove? sto se lepo ne organizujete pa probate da se "ofajdite" od tog toliko pominjanog refunda?a da , znam, probali su tvoji drugari (ne secam se da li su i tebe pozajmljivali kao druge u svoju jedinicu) pa su vidli da tu treba da se sljaka i da nema nikave kinte vec samo potrosnje, a sto bi to radili kad kao politicari mogu da glumataju elitu i skidaju kajmak...
6. a za hanibala se kao pravimo nevesti jel tako? asta je onda ovo http://prntscr.com/1uokkm (samo deo sam stavio)

alboy75
alboy75 Tag 2,142, 13:52

7. prodavanje cs kazes pojedinacni ispadi? jel tako, znaci ti si dao/prodao italijanima i to je pojedinacno? ok. hocemo li da se prisecema svih pokusaja da se na prevaru uzme kinta za prodaju cs-a od tvog drugara i kako su u vasoj stranci zavrsili toliki stranci, ko ime je podelio/prodao cs?

i nista od ovoga nije pausalno vec sve crno na belo, a ti mozes da glumis "ludilo" i da se pravis nevest i dalje

kao sto glumis da si juce udarao po ne znam kojimk prioritetima
http://prntscr.com/1ugxg5
jel su ovo bili prioriteti, udaranje protiv saveznika?

da da i ovo je "pausalno"

a ta prica o nekih 850k je smejurija, zato sto je u to vreme vrednost golda bila 8 do 10 puta veca nego sada a i to je cifra koja je podeljena na veci broj jedinica
ta cifra je u to vreme bila oko nekih 600 golda,a vi ste u nesakovom i proslom mondatu ucestovali u "nestanku" preko 24 000 golda plus u onome sto je hanibal "sklonio"

da imate imalo morala pokrili biste se usima i zavukli u rupe, ali ne "gospoda" bi da upravljaju srbijom i dalje, i da skuplajju kajmak prodavajuci maglu

igajunior
igajunior Tag 2,142, 14:34

Moraću te razočaratu po stavci br. 1
Pare od Hanibala su donirane na trezor, pa preko donacije prebačeno 2,6 milki. Ne ide ti matematika nešto 😕
http://prntscr.com/1uopws
Smešno je govoriti vi, kad se u toj Vladi znalo ko je nadležan za finansije i kod koga su. Zato sam te i pitao da imenuješ sve koji su imali dodir sa novcem, čisto da vidim da li da se pljujem ili da ozbilno diskutujem sa tobom.
2. Za šta da ti odgovorim ovdje? 9k golda celokupni dvomesečni priliv, a ti refund nisi dobio? Ne da si ga dobio već je povećan sa 8 na 14 cc po tenku, a prethodni mandat strpaš u džep 850k...Moralno nema šta 😁
3. Možda ti sve pratiš, ja stvarno ne...Tvoja tvrdnja je u najmanju ruku smešna, jer je paušalna...Egov4 bi verovatno pokazao istinitost, jer može da se vidi aktivnost pojedinih igrača, pa eto nađi argument.
4. Opet egow4, tamo imaju neki podatci koliko te MU imaju aktivnih igrača, sigurno ne nekoliko...Sve je ovo lako proverljivo...
5. Kako ja moguće da se zgrne kinta, ako samo predsednik ima komandu nad MU gde postavlja CO, pri tome instaliranu skrpitu za praćenje transakcija, + jedini pristup NBS. Ako je ovo jedan čovek samo, a u svim Vladama u kojima sam bio ovo je bio princip (da razni šarlatani ne bi pričali u množini )?
6. Pa ja imam taj log isto, i šta to dokazuje? Konkretno šta?
DH i Strider izjebali Hanibala kod izbora za HQ, i on planira nešto...Smešno je tvrditi bilo šta i stavljati ovaj log kao krnski dokaz...
7. Argentinac sa italijanskim CS kojem je odobreno na zahtev MOFA Srbije. U čemu je problem sa tim CS?

Mogu da budem ponosan da sam udarao sa ovakvom ekipom. Imaš lepo na tim SS sve do jednog komandire poštenih MU koje se nisu dinara okoristile o Srbiju. Uvek ću da se odazovem kad su batice tu.
Slovencima sam posloa igm izvinjenja.

Smejurija ili ne, Lavovi su sa duplo manje cc prestali da naplaćuju refund...Verujem da će ti ovaj primer najbolje pokazati moralnost....
Dodamo li tome i strani CS, tvoja je niža od Plavog Mosta...

Backoovan
Backoovan Tag 2,142, 14:35

pa pazi tebra mnogo si pametnih stvari rekao..
http://pastebin.com/RULnVsAd
glavonje iz nss-a a ima i pojacanje na kraju.. lepa koalicija xD

alboy75
alboy75 Tag 2,142, 15:08

1. neka je i 2 milke bez objasnjenja malo li je? (sta me briga sto ste ucestvovali u vladi koja nije umela da napise normalan izvestaj pa se ne vidi ni koliko ni sta je potroseno, ali da je mnogo potroseno to je cinjenica)
aj bar te dve milke objasni? naravno da neces jer bi time sebi pokazao koliko neistina blebeces
a to ko je bio zaduzen za finansije je vas problem, vi ste bili u vlasti, vi ste trazili da se taj novac potrosi na CO, tako da pobeci od krivice necete

2. ni tada niste objasnili kako je i nasta potroseno 9k golda a to pominjanje nekih cena tenkova je smesno i cifre od 850k rsd koja je ustvari bila manja od 600 golda, pa kad podelis na vise jedinica je smesno i da pominjes u odnosu na danasnje vreme i na 20k golda cijem nestanku ste kumovali
i jos nesto uvezi s ovim, aj "podsetime" kojoj ono bese jedinici tvoj imperator delio na stotine hiljada rsd? da nisi i to mozda zaboravio? 😃
mene samo zanima una ciji nalog su te pare zavrsile ustvari...

3 i 4. kad se vec pravis "neobavesten" oko multija, eno ti tvoja stranka, od oko 500 clanova bar 250 mulit
ili treba da ti pokazem da po tom egovu koji pominjes od 1600 ljudi juce je bilo aktivno oko 300 ili u jagnjecoj da je od oko 200 juce bilo aktivno 50ak? mislim... kao nisi znao da su pune i da ste puni multija? ha ha, smehotres 😃

5. kako da se zgrne kinta pitas? pa ajde objasni na sta su otisle 2 milke pros;og meseca preko CO i kome, kad je sve pogubljeno?

ej 2 milke ste potrosili za 5 dana, uzas...

6. sta log pokazuje? pokazuje sve,
da ste bili ortaci s hanibalom, i samim tim saucesnici svega sto je uradio, (a pre svega kradje koju je odradio) kao i da imate nameru da i dalje radite na "dogovorenom planui s njim"

7. jel pokusaj prevare koju je tvoj ortak radio nudjenjem cs-a mnogima za kintu tebi normalna stvar? jel ormalna stvar da punite stranke strancima dajuci im ili p[rodajuci cs-ove? dao si i sam cs dvojici italijana,

alboy75
alboy75 Tag 2,142, 15:20

a to sto si ti ponosan s kim s pucao je tvoja stvar/problem ali je cinjenica da ste pucali protiv saveznika i time direktno NAMERNO nanosili stetu srbiji, pa ti izvoli ponosi se time

kazes postene MU (svaka cast svima)... aj jos jednom kome ono bese nesako delio stotine hiljada... a i sto bi se mu okoristile kad njihovi komandiri na poziciji u vlasti skupe kajmak (20k golda ste duzni svima da objasnite kako su i na sta potroseni) tako da vama ona beda od refunda i nije potrebna, slazem se...

a tu pricu oko udaranja za dz ili slicno... za nekog ko voli da prica o sebi da je ekonomski poznavalac igre zaista nebi smeo da se brukas, jer jedinica koja dovodi dnevno 50ak ljudi na udaru ima mnogo vece potrebe za rawom od jedinice koju su tvoji drugari politicki ubacili na udar pa nikad nisu doveli vise od 3 clana, i kad su vidli koliko tu ima sljake pobegli su glavom bez obzira

deo si ekipe koja je navikla da se igra drzavnim novcem, da ga koristi vrlo cesto "na razlicite nacine", da ucestvuje u ogromnim potrosnjama bez da pokaze izvestaj sta i kako, deo si ekipe koja puca protiv saveznika/srbije, deo si ekipe koja je vise nego stetna po srbiju, i koja to radi namerno, planski po dogovoru sa raznim imperatorima i hanibalima...

deo si ekipe koja je najgori deo srbije, dno dna

igajunior
igajunior Tag 2,142, 16:03

E moj Joe7
Smešno je ulaziti u raspravu sa stavovima koje ti imaš. Ja sam ti lepo rekao, zajebi me te generalizacije tipa svi ste vi političari lopovi, jer je nemoguće i glupo bilo šta na to odgovoriti...
Sa druge strane, ja sve što sam tebi rekao bilo je u tvoj brk, bez okolišanja i generalizacije toliko prisutne kad nemaš argument 🙂
Od svega navedenog u zadnjem komentaru možda bi bilo mesta diskutovati o tih 2 milke ili koliko već (verovatno manje jer treba videti ref sos i ssf koliki je kod CPa u članku), no je problem što sagledajući celokupan tvoj pristup diskusiji, ne vidim svrhu....Moj stav i imaš u tim novinama, pa ti proceni je li on iskren ili ne...S druge strane ne da si tendenciozan neobjektivan i nesikren u ovoj diskusiji, već baš postaje zaludno 😕

alboy75
alboy75 Tag 2,142, 19:31

ha ha, koja koMendija jbte

ti si sve reko s argumentima u brk? ha ha 😃

e "moj" iga, sve sto si ti rekao je neko trtljanje o 850k rsd sto je po ondasnjem kursu bilo 600 golda, od toga neka je mojoj jedinici p[ripalo 200 golda sto je 6q5 rw firmu ili 3k raw na dnevnom nivou... e moj ti, pa nama svaki dan treba 200k raw 😃 wow sta si mi rekao, eto uhvatio si me, s tom kintom sam "isao na letovanje" 😃

jedino sta si ovim pokazao je da si ili diletant illi los spiner, sto i nije tako lose 😃

ali lose je sto nemas odgovor ninasta sto sam naveo, a krijes se iza spinovanja

1. jesi rekao gde su 2milke iz proslog madata? NE nisi
2. jesi rekao gde su 9k golda iz nesakovog? NE nisi
3. jesi opovrgao deo o multijima? NE nisi, nego sam ti i po egovu pokazao istinu 😃
4. jesi pokazao podrsku na hiljade civila? NE nisi, sem ako multije ne brojimo u civile
5. jesi igde pokazao kako ce civili koji udju na 15min dnevno imati koristi od CO? NE nisi, imacete koristi samo vi koji cete se igrati postavljanjem CO kad i gde vam odgovara
6. jesi pobio dokaz da ste surovali sa hanibalom? NE nisi, nego si i tu uhvacen u lazi, jer si prvo rekao da ste s njim pricali pre izbora, kao trazio vam podrsku, a iz loga se vidi da je on iz vremena kad je hanibal vec bio izabran 😃 znaci surovali ste s njim i pre i posle izbora, kao sto verovatno to i dalje radite 😃
7. da lio je moguce da opravdas podele/prodaje cs-a strancima i pokusaje prevara oko toga? naravno da NE
8. jesi opravdao juceresnja udaranje protiv saveznika? NE naravno

i sta si dokazao? 😃 NISTA 😃 sem da ste/si apsolutno neprihvatljivi za bilo sta kad je esrbija u pitanju

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.