Hintergrund an/aus

Join the new world

 

Είσαι "νομιμόφρων";

Tag 1,926, 07:07 Veröffentlicht in Greece Kroatien von Tasos 1917

Και να που ξανά γυρνάμε ενάμιση χρόνο πίσω. Δεν ξέρω εάν αλλάξαμε και ποτέ αλλά φαινομενικά τα πράγματα είχαν πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Αλλά τι μπορεί να σου κάνει ένα ξαφνικό γεγονός…

Είδαμε και πάλι τους αυτόκλητους σωτήρες, τους εισαγγελείς, τις δυνάμεις της τάξεως καθώς και εκείνους που εάν τολμήσουν και παρεκκλίνουν, οφείλουμε να τους απαλείψουμε από τα κατάστιχα. Και αυτό πια δεν είναι μία παραξενιά ή καπρίτσιο λίγων παιχτών αλλά η κυρίαρχη αντίληψη μίας μεγάλης ομάδας ανθρώπων.Χτες έγινε μία ενημέρωση πολιτών. Αλλά τι γνωρίσαμε από τη χτεσινή διαδικασία; Μάθαμε ότι η παραμικρή υπόνοια αντίδρασης στα συμφέροντά των κυβερνώντων και των παρατρεχάμενών τους είναι αρκετή για την σύσταση λαϊκών δικαστηρίων –όρος που ειπώθηκε χτες- και την άμεση καταδίκη των ενόχων. Τα αληθινά περιστατικά είναι άσχετα. Δεν μου χωράς στο μάτι οπότε σε πετώ έξω.Δεν θα ήθελα να αναφέρω τα «βαθυστόχαστα» επιχειρήματα τους –και αυτό γιατί η ανάδειξη της ανοησίας είναι μία διαδικασία που δεν με ενδιαφέρει- αλλά να τονίσω τη γενικότερη βούλησή τους. Εκείνο που θέλουν οι θιασώτες αυτής της λογικής είναι η χάραξη της πολιτικής ζωής της κοινότητας μοναχά από τις στρατιωτικές μονάδες. Και αυτό γιατί εκεί πέφτουν τα χοντρά τα φράγκα. Εκεί οι ανίκανοι γίνονται ικανοί λόγω τσέπης και οι πολιτικά ανύπαρκτοι, κυρίαρχοι των επιλογών μας ως χώρας.

Στη χάραξη της στρατιωτικής πολιτικής λόγο θα έχουν πια τα m.u που αρέσουν και γουστάρει ο εκάστοτε mod –έκφραση που και αυτή ειπώθηκε χτες- και θα αποκλείονται όλα τα υπόλοιπα. Αυτή η άποψη μαζί με την προ πολλού διατυπωμένη γνώμη «επιφανούς» μέλους της κοινότητάς μας ότι οποιοσδήποτε οικονομικός νομός θα κατεβαίνει από τη κυβέρνηση και όχι από τους βουλευτές, ειδάλλως θα μιλάμε για πραξικόπημα (!), αναδεικνύει τη στρατηγική τους. Η Ελλάδα βέβαια δεν θα είναι η πρώτη χώρα στο παιχνίδι που θα κάνουν κουμάντο οι στρατιωτικές ομάδες μαζί με μία κλειστή ομάδα ισόβιων κυβερνητικών υπαλλήλων. Υπάρχει η Ρουμανία, η Κροατία, η Πολωνία όπως και τόσες άλλες.

Ένα εύλογο ερώτημα θα ήταν: «Μα, καλά που ήταν ο πρόεδρος όταν λεγόντουσαν όλα αυτά και στήνονταν κρεμάλες;» η θλιβερή απάντηση είναι ότι ήταν εκεί και δεν έκανε κάτι. Δεν έρχομαι όμως σ’ αυτό το άρθρο να τη πω τόσο στον πρόεδρο. Αυτό θα το κάνω στο άρθρο του απολογισμού του.Η κοινότητα μας μεταλλάσσεται. Απολυταρχικοποιείται και διαλύεται. Αυτό μπορεί να γίνεται σε ένα μακρινό ts αλλά οι αποφάσεις υλοποιούνται μέσα στο παιχνίδι που παίζουμε όλοι. Μη τους αφήσετε να σουλατσάρουν και να διατυμπανίζουν την νομιμοποίηση τους επειδή το ευρώ κάθεται ζεστό και λαχταριστό στις τσεπούλες τους. Θέλουν να παίζουν λίγοι το παιχνίδι –για να τους ελέγχουν-, θέλουν να μείνουν 2-3 mu και θέλουν τον εκδιωγμό όλων όσων φέρνουν αντιρρήσεις. Ας μην εθελοτυφλούμε.Το δεύτερο κομμάτι αφορά τη Κύπρο. Γιατί αυτή ήταν η αφορμή –και όχι η αιτία- της πολιτικής υπογραφής φρονημάτων νομιμοφροσύνης. Είστε πολύ καλοί φίλοι μου –ορισμένους σας ξέρω και rl και ήμουν τυχερός που σας γνώρισα-. Είπατε να κάνετε μία πλάκα. Πολύ ωραία, ευφάνταστη και μας γέννησε ενδιαφέρον πάλι στο στρατηγικό κομμάτι. Η πλάκα τελείωσε όμως και διαλέξατε στρατόπεδο. Κανένα πρόβλημα που διαλέξατε και το αντίθετο από μας. Σιγά τ’ αυγά. Είστε μία ξεχωριστή κοινότητα και όχι προτεκτοράτο μας –όπως πιστεύουν πολλοί εδώ μέσα- και έχετε κάθε δικαίωμα να παίξετε όπως αγαπάτε. Και ακόμα αν κάποιοι ξενερώσουν ή βαρεθούν το παιχνίδι όπως το παίζετε και γυρίσουν Ελλάδα, πάλι κανένα πρόβλημα. Αυτό που δεν μ’ αρέσει καθόλου προσωπικά είναι διάφορα shouts στα οποία είτε με φιλικό είτε με επιτακτικό τόνο –τις περισσότερες φορές- επικρίνετε τον τρόπο που εμείς αυτόβουλα επιλέξαμε να παίξουμε και να δράσουμε στη κοινότητά μας. Και όταν λέμε εμείς ξέρετε ότι δεν εννοώ όλους, αλλά εκείνους που συμπορεύτηκαν για πολύ καιρό μαζί σας. Είτε στρατιωτικά είτε πολιτικά. Και αυτό γιατί δείχνει χειρότερο χαρακτήρα από τους παραπάνω τιμητές. Εσείς ξέρετε πώς σκεφτόμαστε και πώς δρούμε εδώ μέσα. Με το να λέτε ανυπόστατα πράγματα αδικείτε και εμάς και δίνετε πάτημα να προχωρήσουμε ταχύτατα στην υλοποίηση της πλήρους πολιτικής απονέκρωσης της e- Greece.

Υ.Γ Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που συμμερίζονται τους στίχους τους τραγουδιού. Εάν πραγματικά το πιστεύετε, δράστε!
 

Kommentare

Exorcism363
Exorcism363 Tag 1,926, 07:08

V

Asomac
Asomac Tag 1,926, 07:11

voted

Exorcism363
Exorcism363 Tag 1,926, 07:12

Βασικά γιατί δεν έχεις ΑΚΟΜΑ ΜΜΜ;;;

Tasos 1917
Tasos 1917 Tag 1,926, 07:23

Γιατί ποτέ μου δεν το κυνήγησα. Και επειδή εάν προσέξεις κάθε φορά που βγάζω όλο και περισσότερα unsub παίρνω παρά sub...

30YIANNIS
30YIANNIS Tag 1,926, 12:43

S & V

AnnyKw Tag 1,926, 07:12

Kommentar gelöscht

Jo Trollonegy
Jo Trollonegy Tag 1,926, 07:13

ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

AnnyKw
AnnyKw Tag 1,926, 07:14

NO GODS NO MASTERS NO BATTLE ORDERS

FREEDOM

Lavrenths
Lavrenths Tag 1,926, 07:20

ψηισθεν

Jo Trollonegy
Jo Trollonegy Tag 1,926, 07:23

Θεωρώ ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος είναι ένας έντιμος άνθρωπος που έχει προσφέρει απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Tasos 1917
Tasos 1917 Tag 1,926, 07:24

Ήταν και βαλκανιονίκης ρε!

Jo Trollonegy
Jo Trollonegy Tag 1,926, 07:25

Πάντως ο Παπαγεωργόπουλος πλήρωνε στα διόδια. Δεν ήταν τζαμπατζής αλήτης ''δεν πληρώνω''

arxaios
arxaios Tag 1,926, 07:24

"Μη τους αφήσετε να σουλατσάρουν και να διατυμπανίζουν την νομιμοποίηση τους επειδή το ευρώ κάθεται ζεστό και λαχταριστό στις τσεπούλες τους. Θέλουν να παίζουν λίγοι το παιχνίδι –για να τους ελέγχουν-, θέλουν να μείνουν 2-3 mu και θέλουν τον εκδιωγμό όλων όσων φέρνουν αντιρρήσεις"

υπερβολικος

g.louie
g.louie Tag 1,926, 07:29

voted gamwto

Jo Trollonegy
Jo Trollonegy Tag 1,926, 07:38

και ο Κολοκοτρώνης φυλακή πήγε !

Stan CCCP
Stan CCCP Tag 1,926, 15:08

Λάδωσε τους δικαστές και γλύτωσε την εκτέλεση!

Blacksat
Blacksat Tag 1,926, 07:38

voted

Jo Trollonegy
Jo Trollonegy Tag 1,926, 07:41

Δεν χρηματοδότησε ο Σόρος το ταξίδι του Τσίπρα στην Αμερική. Ο Παπαγεωργόπουλος το χρηματοδότησε!

pablogarcia5
pablogarcia5 Tag 1,926, 07:49

ο γλοιοδεστερος απο τις "σιγανοχαμουροκωλομπεκατσες".
Μας αλλαξε τα πεταλα ο ΚΛΕΦΤΗΣ

pablogarcia5
pablogarcia5 Tag 1,926, 07:42

Tασος είσαι ρε.....τι να λέμε τώρα...
Αν γινεις και ΠΑΟΚ , τοτε απλα, φτανεις ενα σκαλι απο την τελειοτητα ..(ευλογησον Δεσποτα)

Tasos 1917
Tasos 1917 Tag 1,926, 12:34

Πάντως είχα αγοράσει και διαρκείας ένα φεγγάρι... Στην Κλεάνθους ζούσα που να πάρει!

Cool Blood
Cool Blood Tag 1,926, 07:46

Ψου. Αλλά μην τρελλαίνεσαι. Το αδύνατο σημείο του συστήματος είναι οι ίδιες οι αντιφάσεις του. Αν μπορούσαν να παίξουν χωρίς εσένα θα το είχαν κάνει. Εσύ συνεχίζεις ακόμα να διασκεδάζεις και μπορείς να διασκεδάζεις ακόμα περισσότερο βλέποντας την βλακεία να εξελίσσεται σε λύσσα.

Tasos 1917
Tasos 1917 Tag 1,926, 12:39

Εάν ήσουν στη χτεσινή συνάντηση στο τς θα με ένιωθες...

Megaloxorianos
Megaloxorianos Tag 1,926, 07:47

Ψήφος, αλλα δεν είναι επικριτικά τα σάουτ και τα σχόλια (τουλάχιστον τα δικά μου), αλλα απενοχοποιητικά

Cool Blood
Cool Blood Tag 1,926, 07:53

Με εσένα ειδικά δεν τελειώσαμε. Η χτεσινή μοπυ εκπαίδευση στον guerilla έχει αυριανό ονοματεπωνυμο. Μπορεί να μην σταύρωσα βολή αλλά είμαι ένα βήμα μπροστά. No passaran!

Megaloxorianos
Megaloxorianos Tag 1,926, 07:59

δεν μπορώ να λάβω μέρος δυστυχώς 🙁

e-petros
e-petros Tag 1,926, 12:24

Μην τον σκοτώσεις τελείως, τον θέλω και εγώ :Ρ

Lakis Gavalas
Lakis Gavalas Tag 1,926, 07:52

Ψήφος με τα μπούνια!!!

Κάτω η απολυταρχικοποίηση της e-χώρας μας!!!

Efialtis theDemocrat
Efialtis theDemocrat Tag 1,926, 07:58

Η ακροδεξιά , η κατεξοχήν παράταξη της πατριδοκαπηλίας, κατέχοντας μόλις το 27% των ψήφων τολμά να ιδιοποιείται της χώρας. Η σοβινιστική της παράδοση επιβεβαιώνεται κάθε φορά που επιβάλουν τη διαιρετική τους αντίληψη στους e-πολίτες και σπέρνοντας τον διχασμό . Συκοφαντίες,ψέμματα, ύβρεις, παραχάραξη ιστορίας, και ελιτίστικη αντίληψη αποκαλύπτουν το ποιόν και το ήθος των ακροδεξιών. Αποκαλυπτικό είναι το TS. Αν είσαι φασιστακη, έχεις άπειρη ανοχή στο τρολλάρισμα,στις ύβρεις και στο μπούλιγκ. Αν απαντήσεις καταλλήλως, μονοπωλείς την οργή και τις ποινές των admin.
Η υπονόμευση αυτή είναι προδοτική. Και η ακροδεξιά ήτανε πάντοτε προδοτική και προβοκατόρικη. Η χώρα κινδυνεύει από τις μεθοδεύσεις τους να μικρύνει, να διχαστεί και να αδυνατίσει. Η χώρα δεν ανήκει σε μια μειοψηφία!

xam xam
xam xam Tag 1,926, 08:36

έχεις μέλλον

Nik7deputa
Nik7deputa Tag 1,927, 21:04

οπότε πάλι ΓΑΠ να ψηφίσουμε;

Efialtis theDemocrat
Efialtis theDemocrat Tag 1,927, 21:09

ομολογεις τωρα οτι τον ψηφισες... τι σου τάξανε;

Nik7deputa
Nik7deputa Tag 1,927, 21:20

ORG

mourga
mourga Tag 1,926, 08:00

Ψ + ΝΙ

mixail95
mixail95 Tag 1,926, 08:19

Το θέμα δεν είναι το 27% (βασικά δεν είναι μόνο το 27% του ΕΜ και το ξέρετε) αλλά το τι κάνουν αυτοί που αντιτίθενται.Αν το βουλώνουν πρόβλημά τους.Η ανοχή είναι συνενοχή.

ellinas225
ellinas225 Tag 1,926, 08:28

v

fckEMall,φίλε μου,οποιοδήποτε από τα άκρα και αν αγγίξεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις,απλά η διαδρομή μπορεί να είναι διαφορετική.Είναι τόσο δύσκολο να συμπορευθούν γιατί απλά είναι παράλληλες πορείες από διαφορετικές αφετηρίες.Το αποτέλεσμα το ίδιο.
Μόνη διέξοδος η μεσότητα,της οποίας την σοφία λίγοι μπόρεσαν να κατανοήσουν.Το συμφέρον όλων είναι ένα,το συμφέρον του ενός επί της πράξεως διαφορετικό,δυστυχώς.

Φίλε Tasos 1917,πόσο μεγαλύτερο έργο θα παρείχες στην κοινότητα αν,αυτήκοος μάρτυς όντας,ανέφερες και το υποκοριστικό αυτών που ανέφεραν τις παραπάνω επιδιώξεις.
Ξέρεις,εάν την τύχη της eΕλλάδας ορίζουν τα unit,τότε απλά περιερχόμαστε σε μια κατάσταση που ανάλογη θα ήταν η χούντα της επταετίας.Πρέπει να χαρούμε 'η να μελαγχολήσουμε;

Αλλά πέρα και από αυτές τις επιδιώξεις ,ένα παιχνίδι είναι και όλα μπορεί να αλλάξουν.

Efialtis theDemocrat
Efialtis theDemocrat Tag 1,926, 08:39

Η θεωρία των δυο άκρων ειναι ισοπεδωτική .. σε σένα δεν είχα απαντησει και την προηγουμενη φορά?

ellinas225
ellinas225 Tag 1,926, 08:46

Η μνήμη μου δεν με βοηθά αναφορικά με το ερώτημά σου.

Όντως είναι ισοπεδωτική λόγω αποτελέσματος.Τα δύο άκρα λόγω τοποθετήσεως είναι τόσο μακρυά το ένα από το άλλο ωστε το μόνο που πετυχαίνουν είναι την κοινή κατάληξη.Δεν μπορούν να αρθρώσουν δύο λέξεις κοιτώντας το ένα το άλλο στα μάτια τυφλωμένα από φανατισμό και ιδεοληψία.

Τι το ωφέλιμο επομένως μπορούν να προσφέρουν στην κοινότητα που αποτελεί την συντριπτική εικόνα του διανύσματος;

Nemakos
Nemakos Tag 1,926, 09:04

πολυ σωστη τοποθετηση,,τα ακρα ενωνονται στο κυκλο των ιδεολογιων

Efialtis theDemocrat
Efialtis theDemocrat Tag 1,926, 09:27

Καμία ιδεοληψία φίλε και πόσο μάλλον κοινό αποτέλεσμα. Θα επαναλάβω το παράδειγμα μου (γιατί το άρθρο στο οποίο το παρέθεσα κατέβηκε):
Στην εργατική Πρωτομαγιά υπήρξαν τρεις θέσεις:
α. Αναρχοσυνδικαλιστών, κομμουνιστών και σοσιαλιστών που ξεκίνησαν την απεργία και την στήριξαν με το αίμα τους (δεν ήταν μη βίαιοι), ώστε να απολαύσει ο εργάτης στοιχειώδη δικαιώματα.
β. Οι μπάτσοι, χωροφύλακες,μελανοχίτωνες και λοιποί παρακρατικοί μπροστά από την εργοδοσία και το κεφάλαιο που με σφαίρες,γκλομπ και μαχαίρια προασπίστηκαν το καθεστώς δουλοπαροικίας της εργατικής τάξης.
γ. αυτοί που συνέχισαν τη δουλίτσα τους για να μην την χάσουν, οι απεργοσπάστες που στη σκέπη της νομιμότητας άδραξαν την ευκαιρία, οι νομιμόφρονες που λοιδόρησαν σαν αλιτήριους και ταραχοποιούς τους απεργούς και οι αμέτοχοι θεατές που παρέμειναν άπρακτοι σαν να μην τους αφορούσε.
Παρομοίως και το θέμα της εθνικής αντίστασης στην τριπλή κατοχή της χώρας, και της αντίστασης στη χούντα. Η ισοπεδωτική σου θεωρία , η κυρίαρχη σήμερα προπαγανδιζόμενη απο τα ΜΜΕ, καταρρέει γιατί πάσχει από ιστορική τεκμηρίωση και ανάγει το μείζον σε έλασσον.
Και σε παρακαλώ, θέσεις όπως η αυτονομία και η αυτοθέσμιση της κοινωνίας ,αποτελούν ακρότητες μόνο για τους τυράννους με το κοινοβουλευτικό φερετζέ.

Υ.Γ. άλλο Δημοκρατία και άλλο ρεπουμπλίκ

Maxine Ernst
Maxine Ernst Tag 1,926, 08:34

v

xam xam
xam xam Tag 1,926, 08:38

το poke που σε έκανα στο ΤΣ πιάνεται ? Δεν μπορώ να αποφασίσω κατά πόσο με αφορά το άρθρο

Kypcom
Kypcom Tag 1,926, 08:43

Ερωτησεις
1. Λες ''Η κοινότητα μας μεταλλάσσεται. Απολυταρχικοποιείται και διαλύεται.''
Τι εννοεις , γιατι αυτο το ακουω απο τη πρωτη μερα που μπηκα στο game δλδ πριν 3 χρονια απο τις κομουνιστικες πολιτικες δυναμεις σ ενα καθαρα πολεμικο παιχνιδι χωρις δευτερη κουβεντα..
Ειναι πολεμικο οσο κι αν μερικοι προσπαθουν να το παιξουν πολιτικοι.

2. Λες ''Αυτό μπορεί να γίνεται σε ένα μακρινό ts αλλά οι αποφάσεις υλοποιούνται μέσα στο παιχνίδι που παίζουμε όλοι.'' Τι εννοεις , γιατι ναι μεν οι αποφασεις παιρνονται μεσα εκει που λες , αλλα απο τους εκλεγμενους απο το λαο με ψηφοφορια που γινετε καθε μηνα σε συνεργασια με ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ mu τα οποια ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ως επι το πλειστω και δεν ειναι 2-3 οπως αναφερεις παρακατω..
Δε σ αρεσει φιλε αυτος που παιρνει τις αποφασεις??
Τιμωρησε τον στον επομενο μηνα..
Απλα τα πραματα χωρις χαρτογιακαδισμους οπως βλεπω να γραφεις.

3.Λες ''Μη τους αφήσετε να σουλατσάρουν και να διατυμπανίζουν την νομιμοποίηση τους επειδή το ευρώ κάθεται ζεστό και λαχταριστό στις τσεπούλες τους.''
Τι εννοεις , γιατι νιωθω εγω προσωπικα οτι πας να με βγαλεις χαζο , οτι δε καταλαβαινω τι πρεπει να κανω. Επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια.. Και ξαναλεω , φιλε , αν δε μου αρεσουν οι αποφασεις και ο τροπος που παιρνονται μην ανησυχεις για μενα , θα τους τιμωρησω τον επομενο μηνα.
Τι δε καταλαβαινεις να σου το εξηγησω κι εγω και ολη η κοινοτητα.

4. Λες ''Θέλουν να παίζουν λίγοι το παιχνίδι –για να τους ελέγχουν-, θέλουν να μείνουν 2-3 mu και θέλουν τον εκδιωγμό όλων όσων φέρνουν αντιρρήσεις. Ας μην εθελοτυφλούμε.''
Τι εννοεις , ποιοι ειναι αυτοι που θελουν να παιζουν λιγοι το παιχνιδι.. Απαντησε σε παρακαλω γιατι εγω προσωπικα που ασχολουμαι μονιμως με τους νεους παικτες θα πρεπει να δωσω απαντησεις σε ερωτησεις τους διαβαζοντας το αρθρο σου..
Εγω ειδα ΟΛΑ ΤΑ MU να ειναι στις συναντησεις και οι αποφασεις παιρνονται απο κοινου με τον εκαστοτε προεδρο , κι αν μιλας για εκδιωγμο των εκπροσωπων απο το κομουνιστικο κομμα που εκπροσωπεις , τοτε

Kypcom
Kypcom Tag 1,926, 08:43

θα σου απαντησω λογω εμπειριας , οτι εισαι πολυ νεος παικτης για να νιωσεις , δεις , καταλαβεις οτι αυτες οι κοντρες ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ μεταξυ πολιτων , κι εχουν ξεκινησει απο την πρωτη διακυβερνηση της χωρας μετα τη μεγαλη απελευθερωση απο τους Τουρκους.
Δεν αφορα τη κοινοτητα και ειναι κοντρα μεταξυ καποιων κομουνιστων και καποιων εθνικιστων..Αν δε ξερεις ρωτα και θα μαθεις..
Παραδειγμα ο συντροφος σου στο κομουνιστικο κομμα που ανηκετε σε καθε του αρθρο στοχοποιει συγκεκριμενα ατομα και συγκεκριμενη στρατιωτικη ομαδα , και πριν βγαλει αρθρο το θετει υπο δημοσια θεα για εγκριση στα υπολοιπα μελη του κομματος..

Μεσα λοιπον σε αυτους , και τους μεν και τους δε , καποια προβατα ακολουθουν τα οποια συμπαρασυρουν στις πολιτικες τους κοντρες ολη τη κοινοτητα.

Σε παρακαλω λοιπον πολυ ασε τα προσταγες στους πολιτες τι να πραξουν διοτι τετοια αρθρα οπως το δικο σου συντηρουν και ηλεκτριζουν το κλιμα..

Αν οι πολιτες δεν ειναι ευχαριστημενοι απο το τροπο διακυβερνησης και τον τροπο που παιρνονται οι αποφασεις (εκει στο ΤS oπως αναφερεις και με τη συνεργασια ΟΛΩΝ ΤΩΝ MU ΚΙ ΟΧΙ 2-3 ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) , να εισαι σιγουρος οτι θα πραξουν τα αναλογα την 5η του μηνος που ερχετε , και δε χρειαζονται κανεναν e-δικηγορο ή πραγματικο δικηγορο

Efialtis theDemocrat
Efialtis theDemocrat Tag 1,926, 10:11

Καταρχήν , αν το παιχνίδι είναι και πολιτικό ή όχι μπορούμε να το συμπεράνουμε από την ύπαρξη εκλογών , βουλευτών, κομμάτων κτλ. Διαφορετικά θα υπήρχαν μόνο mu ή συμμαχίες όπως σε άλλα site game.
Δεύτερον όποιος μπορεί να ασκήσει κριτική δικαιούται να το κάνει με όποιον τρόπο επιθυμεί , και όχι να περιοριστεί σε μια σιωπηλή ψήφο. Δεν διάβασα στο παρών άρθρο καμία προσταγή.
Στο TS υπάρχει μια ανοχή στα ''άπλυτοι'', ''σαπούνια'' ,κτλ στα δημόσια room γεγονός που αποθρασύνει αυτούς που οξύνουν πάθη. Έχω την αίσθηση πως αυτά γίνονται και στις συνεδριάσεις. Αφού το συγκεκριμένο ΤS φιλοξενεί τις συνεδρίες της κυβέρνησης και τους συντονιστές νέων παικτών και μαχών, οφείλει να είναι αντικειμενικός ο admin. Όχι να περιορίζεται σε συστάσεις στους μεν, και να απαντά με kick στους δε.
Όσον αφορά για το σημείο όπου γράφει ''Θέλουν να παίζουν λίγοι το παιχνίδι –για να τους ελέγχουν'', πιστεύω πως το παρεξήγησες. Μάρτυρας είμαι εγώ λοιπόν και λέω πως ο Kypcom δεν απαιτεί τπτ ώστε να χορηγήσει όπλα, υλικά για ρουκέτες και τρόφιμα στους παίκτες του D1-D2. Και δεν ανήκω σε κρατικό mu. Επίσης δε πολιτικολογεί , αλλα συντονίζει μάχες και παροχές με προσωπικό κόπο και αξιοπρέπεια.

Agathoklis
Agathoklis Tag 1,926, 08:52

voted... εισαι ενας τιποτας...
τι μιλας..?? ασε να μιλησουν τα μεγαλα κεφαλια, αυτοι ξερουν καλυτερα τι θες και τι πρεπει!

Kostoulas
Kostoulas Tag 1,926, 09:11

v

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Tag 1,926, 09:11

Ευτυχως η αρθογραφια δεν προυποθετει χρηση πιστωτικης καρτας!

CRIS 99
CRIS 99 Tag 1,926, 09:12

Kypcom +1000

EvangelosA
EvangelosA Tag 1,926, 09:23

V -
1ον: Tsakali, κάνε logout από τον λογαριασμό του Kypcom, σε πήραμε χαμπάρι... xD

2ον: Τάσο, καλά τα λες, αλλά δεν μιλάμε πια για την eGreece των 10.000 πολιτών και των νέων. Πλέον ελάχιστα MU έχουν μικρούς παίχτες (και το πιο σημαντικό τους κρατάνε) που δεν χώνουν χρήματα. Και οι υπόλοιποι απλά τρολλάρονται μεταξύ τους...

Anyway, το πρόβλημα ξεκινάει από πάνω και όχι από κάτω (το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι). Όσο δεν έχουμε ένα καθαρό και αγνό στόχο, όσο παλεύουμε "μόνοι μας" σαν e-χώρα, όσο κλεβόμαστε μεταξύ μας και το παίζουμε μάγκες κι από πάνω, τίποτα δεν θα αλλάξει στο σκηνικό.

Τι θα το αλλάξει; Καμιά εκστρατεία για Μεξικό μεριά ίσως; Έτσι κι αλλιώς οι συμμαχοί μας στην περιοχή (Κροάτες) δεν ξαναγυρνάνε, καλά τα τακίμια με τους Τούρκους αλλά η εθνικοπατριωτική πλειοψηφία δεν θα τους δεχτεί ποτέ για "αδέρφια", και οι εχθροί είναι πολλοί εδώ τριγύρω.

Απλά μερικές άτακτες σκέψεις...

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.