Hintergrund an/aus

Join the new world

 

[МнМ]Интервю с Вицепрезидента и Министъра на външните работи

Tag 1,815, 05:02 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgarien von Educational Center


Здравейте.

Днес ще ви представим едно доста интересно интервю с Вицепрезидента и Министъра на външните работи.Надяваме се да ви хареса.Кой си ти в РЖ?

amstoyanov: Казвам се Александър Маринов Стоянов. Работя в Русенския университет като системен администратор и ръководител на компютърния отдел, който е връзката ни с потребителите. Завършил съм висше образование в Берлин и магистратура в Русе. Човек с доста международен опит в страни като Германия, Исландия, Албания, Холандия и др. Освен работата ми като администратор и ръководител, работя почасово като подготвям техническата част на международни конференции и срещи в Русе, при посещения на министри, посланици, бизнесмени и др. През свободното си време обичам да се развличам с приятели. Е-републик ми е страст признавам си

Stoyo Tetevenski: В играта избягвам да говоря за рж обикновено. Стойо Тетевенски се казвам, на 17 г., уча в частна гимназия английски и испански.


Каква политика ще води кабинета този месец?

amstoyanov: Политиката този месец ще се определя най-вече от президента. Ще гледаме да продължим договорката с руснаците за двата региона. Въпреки че искам и Волга Вятка да е българска. Военните действия ще бъдат организирани и заедно с Македония, ще се опитаме да прекършим Гърция. От войната с Румъния ние не извличаме никаква полза, понеже тя не ни осигурява ценните за нас оръжейни бонуси. Ако оставим Турция и Гурция да фермят много, ще си патим в бъдеще. Затова смятам че една война с Гърция съвместно с Македония е най-добрия вариант.

Stoyo Tetevenski: Пожелавам си един умерен мандат във външнополитическо отношение и бурен военен. В Министерството на Външните работи вече сме си поставили няколко задачи, ще се работи здраво този мандат и се надявам да се представя добре.


Кое е по-лесно? Да изпълняваш нареждания или да налагаш решения?

amstoyanov: Изпълнявам нареждания единствено когато смятам че те са правилни. До сега всеки който е работил с мен е уважавал мнението ми. Не налагам мнения, предлагам идеи и търся качествен колектив с който да реализираме тези идеи. Отворен съм за всякакви предложения. Обичам да дискутирам с хората и да вземем едно общо решение, което да е най-доброто.

Stoyo Tetevenski: Нито едното. Между чука и наковалнята е най-лошо. От декември месец миналата година съм бил във всяко правителство без юнското и смея да твърдя, че съм работил с всякакви хора вече от всички партии. Да изпълняваш нареждания - това никога не съм го правил, винаги представям и моето мнение - поискано или не. Да налагаш решения е трудно по свой си начин - това означава да накараш някого да направи нещо без да загубиш авторитета си в неговите очи.


Какво мислиш за КоТ?

amstoyanov: Кот е съюз на "малките" държави. Той бе създаден с идеята, ние да наблегнем на социалния аспект в играта. Ние не можем да стигнем големите държави по региони и бонуси. Но можем да бъдем приятели и да се опитваме да си помагаме колкото можем. Мисля че този съюз трябва да продължи, именно заради идеята с която той бе създаден.

Stoyo Tetevenski: СоТ е едно от най-страхотните неща, които съм виждал в играта. Бях зам. МВнР в мандата на абсфреш, когато се случваше договарянето, и имах възможност да участвам в преговори с доста от сегашните страни-членки. Сигурно има трески за дялане, но за мен е уникално как се сработихме с останалите членки и какво уважение продължаваме да изразяваме един другиму. Една от основните заслуги за това според мен е на Хартата, която поначало дава равни права на всички страни-членки.


Кои държави искаш да се присъединят към КоТ? Защо?

amstoyanov: Най-вече искам да видя Русия в КоТ. Имам изключително големи симпатии към тях 🙂. Руснаците винаги са били най-големите ни приятели в играта. И в реалния живот се усеща любовта между България и Русия. Искам да цитирам едни думи на един руски академик отправени към България: "Български приятели, не забравяйте че вие сте най-древната от съществуващите културни нации и то не само в Европа, но и по света. Миналото погълна античноста, древния Рим, Гърция и т.н. , но България остана като жива отломка от древната европейска култура, най-древната отломка. И затова трябва да я съхраним, та днешна България да не бъде само последната отломка от миналото, но и първата от бъдещето. Първата култура, която ще прекрачи в третото хилядолетие. И ще понесе културата към бъдещето. Българите тичат най-отпред с този факел, за да го запалят в третото хилядолетие. Нека не забравяме затова. И нека не забравяме, че една млака нация може да се прослави не с военните си успехи, а единствено с постиженията си в областа на културата. Тази култура започва от Кирил и Методии и трябва да остане книжна култура до края на своя живот! акад. Д. Лихачов - Русия"

Stoyo Tetevenski: Най-много желаех присъединяването на Русия и Македония. След като македонците получиха своя пробен период, искрено се надявам Русия да продължи да се сближава със съюза. Още от самото му създаване ние искахме влизането на Русия, но трябва да ги разберем и руснаците. За това смятам, че не трябва да се насилват нещата, но всичко с времето си ще стане.


Ще има ли бейби бум този мандат?

amstoyanov: ББ коства усилието на сплотен колектив. Нямаме планове този месец, но при по-добри условия следващия месец, да се надяваме той да се осъществи.

Stoyo Tetevenski: а бейби бум не знам, но наистина трябва да се помисли за един - мисля, че от януари не е организирано подобно нещо. Според мен винаги има нужда от нови дечица и това е ключът към развитието на страната: нови хора означава нови умове, нови войници, ново забавление и нови гласове.


Какво ще съветваш младите играчи в еРепублик?

amstoyanov: Младите играчи са нашето бъдеще. Обръщам се към всички по-стари играчи да подходят с по-голямо желание към "малките", защото в тях има много хляб. Повече младежки програми, повече инициативи са нужни за да задържим интереса на младите. Искам да искажа огромна благодарност на Велислав Джамбазов и работата му в МнМ. Както и на Борис Таблов, който не е сред нас за съжеление. Той остана в сърцата на много младежи, включително и на мен.

Stoyo Tetevenski: Учете се от по-старите и не бързайте да скачате в политическия и особено в журналистическия модул - време има.


Какво мислиш за българската армия?

amstoyanov: Българската армия е структура, която обеди някой и скара други. Хората трябва да разберат че ако народа се обедини в една кауза, българската армия ще е силна. Не случайно и на парламента е записано: "Съединението прави силата". Имаме много способни хора да организират и ръководят българската армия. Въпрос на време, желание и много упорит труд е да видим българската армия като една, машина която мачка наред. Преди висчко в българската армия, хората трябва да подхождат с чест и отговорност. Нужни са ни моралнци ценности, които ще ни обединят в едно цяло.

Stoyo Tetevenski: Искрено се надявам армията отново да се превърне в уважаваната институция, която беше преди една година. Според мен това би станало с идеи, обсъждане, промени - а не с надплюване за това кой е виновен и за какво.


Ще се промени ли състоянието на еБългария към по-добро?

amstoyanov: еБългария ще бъде по-добра, ако хората в нея бъдат малко по-добри.

Stoyo Tetevenski: Надявам се.


Последни думи...

amstoyanov: Приемете тази игра като средство за развлечение. Няма нужда от гняв и караници. Благодаря на организаторите - МнМ за интервюто.

Stoyo Tetevenski: Никой не трябва да забравя, че играем тази игра за забавление и разсейване от ежедневието. Но въпреки това, когато поемате отговорности в играта, изпълнявайте ги - зад останалите никове седят истински хора, които малко или много са се привързали към еР. Успех и да живее България! o/


Надявам се да сме били полезни!

Екипът на Министерството на младежта
 

Kommentare

saks77
saks77 Tag 1,815, 05:09

Очакваме интервю с е-президента, че май друг начин за статия с негово участие няма да видим 🙂

Donnteo
Donnteo Tag 1,815, 05:13

Браво за интервюто, ама и ел президенте да разясни няма да е лошо!

Alex Dekov
Alex Dekov Tag 1,815, 05:15

Добър и ерудиран екип от умни хора! Дано да имат волята и късмета да постигнат нещо добро през този месец!

Gias Gouliev
Gias Gouliev Tag 1,815, 05:16

Какво има да ви разяснява "ел президенте"? Вицето си го каза. Ако не сте разбрали, прочетет интервюто пак.

Lord Kenshin
Lord Kenshin Tag 1,815, 05:17

@amstoyanov, \o/ образец на поведение!

NKFV
NKFV Tag 1,815, 05:19

\o

Donnteo
Donnteo Tag 1,815, 05:22

Каква е договорката с Румъния, не го видях и го пиша защото маса народ си изляхме запасите в тези битки? Има ли условия или ей така да не ни атакуват? И доколкото си спомням се избира президент, поне на 5-ти не видях да избираме вице. Не го пиша да се заяждам, а да има адекватна реакция от управляващите!

prostokreten
prostokreten Tag 1,815, 05:24

o7

Ulrezaj
Ulrezaj Tag 1,815, 05:28

Prime Minister по моите бегли познания по англУски мисля че беше "Първи министър" :Д Но все пак щом сте рекли нека "вицепрезидент" да е! :Д :Д :Д

GameOverForMe
GameOverForMe Tag 1,815, 05:30

Благодаря!

bestboy999
bestboy999 Tag 1,815, 05:44

amstoyanov: Изпълнявам нареждания единствено когато смятам че те са правилни.

1. Да разбираме ли, че за теб няма значение около каква идея се обединява е-обществото ни, а играеш единак и би бил готов да загърбиш всички останали ако нещо не ти хареса?

2. Ако отговорът на първият въпрос е положителен, президента наясно ли е с тази твоя черта?

Успех и на двамата!

TriMastiki
TriMastiki Tag 1,815, 05:46

Хахаха, Амстоянов и Стойо като матросовци на амбразурата. Вие сте грамотни, ама като гледам и вие нямате кънекшън с елпрезиденте. Дайте да съберем по някоя паричка, та да му платим нета на момчето. Мъка

GameOverForMe
GameOverForMe Tag 1,815, 05:52

@bestboy999 няма да ти огворавям на този въпрос, защото в следващото изречение се крие отговора "Не налагам мнения, предлагам идеи и търся качествен колектив с който да реализираме тези идеи. Отворен съм за всякакви предложения. Обичам да дискутирам с хората и да вземем едно общо решение, което да е най-доброто." Ти смяташ ли че това са качества на човек "единак" както ме нарече ти!

Zadnik van der Gaaden
Zadnik van der Gaaden Tag 1,815, 05:58

Ся извинявайте, хубаво интервю с достойни хора, ама на министерството на младежта? Защо не си правите рекламата преди изборите от частни вестници, а сега след като сте избрани се опитвате да се си вдигнете рейтинга точно пред младите играчи, които най-лесно се манипулират? Велиславцина!!!

Velislav Djambazov
Velislav Djambazov Tag 1,815, 06:08

Задник интервюто е направено за да се запознаят всички активни играчи с Вицепрезидента и Министъра на външните работи.Избори скоро няма за да се дига рейтинга на някого.

Zadnik van der Gaaden
Zadnik van der Gaaden Tag 1,815, 06:13

Министъра на външните работи си има вестник. Ако иска да съобщи на хората нещата това е начинът. Президентството също си има весник. Ако няма достъп до тях никой няма да ви разчекне ако ползвате собствените си вестници. Случвало се е президентски вестник да няма с месеци. Въпросът е в манипулативния начин по който се представя информацията, а също и че военни планове не бива да се издават предварително в държавни вестници.

DontPanicPls
DontPanicPls Tag 1,815, 06:15

Къде е интервюто с мен . . Нема вот 😃

bate bobby
bate bobby Tag 1,815, 06:16

Ot tova intervyu se oburkah oshte poveche?!?!?!?
Viceto, ulegnal, v chas, znae kakvo iska, a el prezidente kakuv e? Bushon li? Da razbiram li, che nyakoi hora sa hvanali toya puber da vzeme izborite i posle da go ostavyat da izgurmi ako smeliat plan za rezvaneto na gruckite regioni ne se poluchi? I zashto v tozi vestnik po tozi nachin se iznasya informaciata?

bestboy999
bestboy999 Tag 1,815, 06:24

Amstoyanov, не ме разбирай погрешно.
Не съм имал за цел да те напдам или нещо подобно. Въпросът ми беше напълно сериозен.
Втората част от написаното изобщо не дава отговор на първата (поне за мен) и някак си двете контрастират едно от друго.

Аз разбирам, че ако нещо не ти харесва се опитваш да намериш съмишленици да се противопостваиш на това, което не ти харесва, а не да се опиташ да разбереш масата защо са на различно мение от твоето.

saks77
saks77 Tag 1,815, 06:28

добро следване на предизборната програма......

Velislav Djambazov
Velislav Djambazov Tag 1,815, 06:29

Задник няма абсолютно никакъв манипулативен начин да представяне на информация и т.н. Стига тролил под статии на МнМ.Какво извратено мислене имаш?Все някакви конспирации са ти в главата.Остави ни да работим и си гледай работата.

bestboy999
bestboy999 Tag 1,815, 06:39

Ще задам въпроса си по друг начин.
Какво правиш ако по даден въпрос не намериш съмишленици и не успееш да постигнеш съгласие с хората срещу теб, а тези хора са болшинство или пък някой, на който си подчинен и разчита да изпълняваш това, което ти се каже (в твоя случай президента)

bakalin
bakalin Tag 1,815, 06:40

Да обобщим:
.
"БОЛИ ни патката за вицета и Министри!"
.
Тях не сме ги избирали, те са НАЗНАЧЕНИ!
.
Така че на подсъдимата скамейка да застане ГЕЙвас-чо.
.
И ако може да не влиза със задника напред. Тоя път няма го е*ем, ще го показваме...

saks77
saks77 Tag 1,815, 06:42

http://www.erepublik.com/en/article/greevas-1-2150719/1/20 - "ВОЙНА С ГЪРЦИЯ ТОЗИ МЕСЕЦ НЯМА ДА ИМА" (от предизборната програма а.к.а. "Приказки от 1001 нощ")

Значи от предварителните "варианти" на президента:
1. Да държим Румъния окупирана - фейл
2. Война с Турция - фейл
3. НАП с Гърция - фейл
Нужда от коментар?!?... споко, риторичен въпрос е

saks77
saks77 Tag 1,815, 06:47

Хайде президента, вицета, първи министри и останалите. Дайде ми смислено обяснение на политиката и действията ви, откакто сте начело на държавата... и по възможност точка по точка, че е пълен смях вече.

bate bobby
bate bobby Tag 1,815, 06:47

saks77, ne se muchi da izvadish ot koyto i da e smislen otgovor. Vij che cyaloto pravitelstvo se opitva da sloji kamoflaj na vsyaka ot izdunkite, koito ne sa malko. Nyakolko statii napisaha i mnogo burzo se otkazvaha da diskutirat zashtoto naistina neznaeha kakvo da kajat.
Reshenie: Teglete mu edna mayna i izlizayte ot tova pravitelstvo i deputatite da puskat impichmunta.

saks77
saks77 Tag 1,815, 06:50

Като ще раздаваме президентски медали на некадърници, поне да правим като иранците на времето - плащаш 200 злато за медала и импийч на първия ден.... писна ми от некадърни недорасляци!

Shyneins
Shyneins Tag 1,815, 07:38

Като ще раздаваме президентски медали на некадърници, поне да правим като иранците на времето - плащаш 200 злато за медала и импийч на първия ден.... писна ми от некадърни недорасляци! +1

qmsq
qmsq Tag 1,815, 08:16

От войната с Румъния ние не извличаме никаква полза, понеже тя не ни осигурява ценните за нас оръжейни бонуси. -

Ние не можем да стигнем големите държави по региони и бонуси. Но можем да бъдем приятели и да се опитваме да си помагаме колкото можем.


а ся де?

(И аз съм на мнение,че трябва да се спре ферменето на съседите, но бих казал, че войната с румъния си е добър дрейн за еден, а и им спира развитието )

Zadnik van der Gaaden
Zadnik van der Gaaden Tag 1,815, 08:21

Стига тролил под статии на МнМ.Какво извратено мислене имаш?Все някакви конспирации са ти в главата.Остави ни да работим и си гледай работата.

Не го имам за тролене. Нито че имам извратено мислене. Нито си голям конспиратор. Споделям нещата както ги чувствам с човек който предендира да е "толерантен", "широкоскроен" с една дума чувства се пич.

elAngelo
elAngelo Tag 1,815, 08:51

Бла-бла-бла е интервюто. Няма отговори на най-важните въпроси от последните дни.
Така, че Сакс си е съвсем прав:))

Аз да попитам - само Грийвъс и Емпи ли се облажиха от НАП-а или остана по нещо и за вас??😁

Mr yOdA
Mr yOdA Tag 1,815, 11:27

Браво..хубава статия.

Mr Coder
Mr Coder Tag 1,815, 21:13

Тоя вицепрезидент от де се появи? щото нямаше такъв в кандидатурата? Тоя амстоянов ли какъв е не беше ли един от десетките МВ-та, а не заместник. Смисъл ся кой ни е МВ последно, кой вице, кой президент(емпирее)?
Интервюто е общи приказки, никой не казва за тоя джентълменски нап с РУмъния.

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.