Analiza asupra razboiului aerian si a fabricilor Q7

Day 1,729, 05:00 Published in Romania Romania by gradinaru

Pentru limba română apasă tasta 1. Pentru maghiară apasă Log Out.
Salut!

Dupa ce am tratat esecul primului razboi aerian din istoria noastra, astazi voi incerca sa analizez mecanismul razboiului aerian si efectele pe care le are introducerea acestui tip de razboi.

Pentru inceput voi reaminti pe scurt ce inseamna acest razboi aerian, dupa care voi analiza efectele acestui nou update al jocului.

Un razboi aerian poate fi propus doar de catre presedintele tarii sub forma de lege si este aplicata daca este votata de majoritatea Congresului.

Daca legea este respinsa, poate fi propusa alta imediat dupa, dar daca este trecuta de Congress, una noua va mai putea fi propusa peste 14 zile.

Un razboi aerian necesita:
1.mancare
2.bani

Orice cetatean cu nivelul 25 sau mai mare poate dona bani sau mancare pentru acest tip de razboi, pe pagina militara a tarii.

Cantitatile de bani si mancare depind de la tara la tara, luandu-se in considerare teritoriile straine ocupate, numarul de populatie, etc. Nu insistam pe asta pentru ca nu asta ne intereseaza in acest articol.

Dupa aprobarea legii, tara atacatoare are termen de 24 de ore pentru a porni razboiul, in caz contrar, acesta va incepe automat.

Pretextul introducerii unui astfel de tip de razboi este atacul fara sa se tina cont de granite (firesc de altfel).

Adevaratul motiv este usor de vazut: consumul de bani si mancare aruncate nicaieri.

Dupa introducerea armelor q7 si a mancarii q7, toate celelalte tipuri de arme si mancare nu au mai fost cumparate de catre populatie in cantitatile mari dinainte, multi preferand armele si mancarea q7 datorita calitatii acestora, mai ales datorita faptului ca aceste produse nu maresc in mod clasic calitatea ci o dubleaza pe cea anterioara (q5).

De ce s-a luat decizia implementarii fabricilor Q7? Pentru ca o data cu implementarea fabricilor de rachete, multi puteau lua BH-uri foarte usor. Astfel, cu q7, cei care au str. mare, pot face mai mult dmg decat cei cu rachete, astfel crescand cu cel putin 25% dmg-ul mediu pentru un BH.

De ce s-a luat decizia dublarii calitatii si nu cresterii clasice (2 puncte de sanatate pentru alimente si o utilizare pentru arme + forta focului)? Este simplu! Daca Q7 era o fabrica ca toate celelalte, multi se asteptau ca va urma si Q8, Q9, etc. si multi se lasau de joc. Astfel se poate presupune (adevarat sau neadevarat) ca acest Q7 este ultimul inmplementat de admini.

Ca urmare a implementarii fabricilor de rachete si a fabricilor Q7, au ramas fara utilizare alimentele Q1-Q6. S-a gasit astfel intrebuintare pentru acestea: donatii la stat. Problema este ca inainte de implementarea razboiului aerian, pretul mediul al unei paini Q5 era 1,56 de lei, iar acum este de 1,00 lei, in loc sa creasca! La fel au scazut la toate celelalte Q-uri.

Problema cea mai mare este ca aceste ieftiniri au avut loc si la arme, ca urmare a ofertelor de upgradare a acestora puse in mod repetat si inutil chiar. S-a ajuns astfel la o existenta prea mare de produse si la o cumparare prea mica a acestora. Goldul a scazut in cateva zile de la aproape 3000 de lei la 1133 si scade zilnic. Acum au pus din nou o oferta de gold cumparat, 30% in plus.

Deoarece economia jocului este una libera, faptul ca adminii intervin mereu cu ceva nou s-a ajuns sa nu mai poti cumpara o paine cu acelasi pret azi si peste doua saptamani. Unii se chinuie sa stranga o mie de lei ca mai apoi sa cumpere cu ea un sfert din ce si-au propus, ca dupa ce cumpara sa scada din nou preturile la cum erau inainte. Va reamintesc ca acum o vreo doua luni ajunsese pretul unei paini Q1 mai mic decat cel al RAW-lui.

Un alt motiv este pretul mic la care este setat botul. De ce? Pentru ca ina celasi timp adminii vor sa nu facem profit mare in lei pentru a nu mai cumpara asa usor multe fabrici de RAW in lei.

Intr-un articol care va aparea in urmatoarele zile, voi analiza ce fabrici este mai convenabil sa iti faci, analiza fiind facuta atat in Romania cat si in celelalte tari, care au bonusuri. De asemenea, voi analiza si o posibila implementare facuta de admini pentru a da iar peste cap economia.