Fundo lig/desl

Konkurs Javor!

7 Dia 1,915, 08:34 Publicado em Albania Albania Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Te nderuar qytetare Shqiptare !

Kjo qe po parashtroj eshte nje iniciative personale dhe shpresoj qe te kete pjesmarrje sa me te madhe.

Duke nisur nga dita e neserme (e diel date 17/02/2013), e cila perkon edhe me daten zyrtare te pervjetorit

mais informações »

Thesari Shqiptar . Analize .

4 Dia 1,914, 16:50 Publicado em Albania Albania Análise da guerra Análise da guerra

Te nderuar qytetar Shqiptare te eShqiperise.
Ne kete artikull po parashtroj dy screenshot te marra nga egov4you te cilin mund ta konsultoni here pas here per te marre informacione te ndryshme.

mais informações »

Mirupafshim !

10 Dia 1,914, 13:13 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Te nderuar antare te PR . Sot po le mandatin 1 mujor dhe siç mund ta keni vene re nuk kam ndermend te kerkoj nje te dyte.
Me kete artikull deshiroj te bej nje permbledhje te impenjimeve dhe rezultateve te muajit te kaluar.

1- Arritem te mbajme

mais informações »

Mbledhje Routine te Shtunen ora 18:00

6 Dia 1,906, 14:02 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Te dashur antare te Partise Revolucionare, simpatizante te drejtimit te institucioneve ne menyre trasparente dhe gjithperfshirese.

Parita Revolucionare dhe te gjithe antaret e saj luajten nje rol te caktuar ne zhvillimin e zgjedhjeve te

mais informações »

Presidenti i shkurtit , ujku76.

10 Dia 1,902, 08:15 Publicado em Albania Albania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Te dashur antare te Partise Revolucionare dhe te gjithe ata bij shqipesh qe mendojne se Shqiperia eshte akoma e forte dhe se shpejti do te ngreje kryet perpjete.

Ne zgjedhjet per president ju ftoj te gjitheve te votoni ujku76. PR mbeshtet ujku76

mais informações »