Fundo lig/desl

[Min sanning] - Reprint

10 Dia 2,891, 12:39 Publicado em Sweden Sweden Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Inledning
Det har gått ett bra tag nu sedan jag bestämde mig, nu kunde jag inte uppnå något mer inom politiken. Alltså var det helt enkelt dags att trappa ner mitt spelande något enormt. Det är inte ett beslut jag ångrar, det har vart … mais informações »

Äntligen dags för forumspel! [Football Coach]

8 Dia 2,526, 05:57 Publicado em Sweden Sweden Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Först och främst vill jag lugna er alla, jag tänker inte göra någon politisk återkomst eller för den delen aktivera mig i något annat än detta forumspel/communityspel, jag suttit och skissat på sedan länge. Anledningen till att jag drar igång mais informações »

[Min sanning] Del två.

15 Dia 2,211, 10:09 Publicado em Sweden Sweden Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

InledningOtroligt roligt med all den positiva responsen på den första artikeln. Till alla er som säger att ni saknar mig, jag saknar er också. Nu går vi vidare med den andra artikeln i vad som kanske blir en lång artikelserie. Idag tänkte … mais informações »

[Min sanning]

20 Dia 2,207, 03:31 Publicado em Sweden Sweden Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


Inledning

Det har gått ett bra tag nu sedan jag bestämde mig, nu kunde jag inte uppnå något mer inom politiken. Alltså var det helt enkelt dags att trappa ner mitt spelande något enormt. Det är inte ett beslut jag ångrar, … mais informações »

[Presidenten] Avtal med Ryssland och avslutande ord

15 Dia 1,905, 02:12 Publicado em Sweden Sweden Análise e debates políticos Análise e debates políticosAvtal med Ryssland

Det sista beslut som jag tar som President är att ingå ett avtal med Ryssland under de kommande tre( … mais informações »