Fundo lig/desl

Кога ќе проработи македонскиот инает

4 Dia 2,546, 13:33 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Здраво, оваа статија ја пишувам за да се пофалам малку ида соберам барем уште 25 коментари. Запознете ли сте соиграта на Facebook, Top11, и нејзините правила? Покрај тоа што менаџираш клуб можеш да добиваш и помош од пријатели кои го следат мечот. Та

mais informações »

Барам помош

30 Dia 2,539, 05:25 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Почитувани, ми се смачи да ги гледам мисиите кои требаше да ги исполнам пред месец. Па ве молам најљубезно, да ме додадете за пријател, да коментирате по еднаш на статијата и да споделите линк. Благодарам!

[img]http://3.bp.blogspot.com/-[/img]

mais informações »

za 25 komentari

12 Dia 2,511, 15:03 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

aj 25 komentari?

mais informações »

Одговор на мојот пат до Солун

2 Dia 2,509, 04:22 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Дечкото е прв пат во Солун, восхитен е:

http://www.erepublik.com/en/article/-my-journey-to-thessaloniki-macedonian-english-version--2452845/1/20

Еве ги и моите импресии,

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2208728/1/20

Оди и вторпат

mais informações »

Денешен избор

3 Dia 2,503, 14:03 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Со ваква посветеност и слога ни остана само овој изборАј да ве видам сега?

mais informações »