Fundo lig/desl

Од срце за еМКД !!! [NlKoLa MaCeDoN]

45 Dia 2,102, 05:50 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Во востанието пред 2 дена и денес во одбраната на единствениот регион кој го имаме испукав 40м штета ! Освоив 2 БХ, кој ми се најдраги од сите досега што ги имам освојано.Сабајле финансирав mais informações »

Обука за конгресмени ! [NlKoLa MaCeDoN]

37 Dia 2,045, 13:29 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Добра вечер еМакедонци и еМакедонки !

Денес по втор пат во мојов еЖивот бев избран за конгресмен, па би сакал во текот на овај мандат тоа да го искористам и да подучам млади играчи кои сакаат во иднина да бидат конгресмени.

Еве како ми е планот

mais informações »

МТО СЕ ВРАЌАМЕ ДОМА !!!

64 Dia 2,018, 11:15 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Добра вечер драги мои еМакедонци и еМакедонци !!!

Најпрво сакам да се заблагодарам на сите за дружбата, натпреварувањето, заедничките борби и битки во Македонската Армија!

[url=http://www.erepublik.com/en/article/all-in-nlkola-macedon--2261175/

mais informações »

ОБЕДИНЕТА еМАКЕДОНИЈА или ОеМ ? [NlKoLa MaCeDoN]

24 Dia 2,004, 08:19 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Деновиве имаме една многу деликатна ситуација во нашата еДржава.

Накратко работите стојат вака, админите пуштија натпревар меѓу единици, кој трае една недела. Поголемиот дел од еМакедонците, се согласија да се ОБЕДИНЕМЕ во една единица - Македонск

mais informações »

All in !!! [NlKoLa MaCeDoN]

13 Dia 2,002, 11:04 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Драги мои еМакедонци и еМакедонки !

Во наредниве денови сите се бориме заедно, со цел да освоиме што е можно повеќе од наградите кои ги даваат админите !

Не е битно од која партија си, од која единица си, потребно е само да си МАКЕДОНЕЦ !!!

mais informações »