Fundo lig/desl

ПОДЕЛБА НА 50 Q2 ЛЕБОВИ ЗА СЕКОЈ !!!!!

119 Dia 1,892, 02:57 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

ПОДЕЛБА НА 50 Q2 ЛЕБОВИ ЗА СЕКОЈ !!!!!
Значи складиштето се полни и место снемува затоа решив да направм една поделба...
Нема многу но сепак од срце за својот македонски народ !!!
За да добиете лебче треба да направите:
1.СУБ!
2.ВОТЕ!
3.АДНЕ

mais informações »

ПОЛСКА ИЛИ ТУРЦИЈА дилема на неделата !

1 Dia 1,851, 01:08 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Како што гледам тука има голема забуна , луѓе не пукајте ни за Полска ни за турците ...


Можеби некој ке рече сетете се на сите добри нешта кој тие ги направиа за нас ....


Но добрите дела се безначителни во споредба со оние лошите кога ни б

mais informações »