Fundo lig/desl

До кај стигнавме со плативе бе?!

2 Dia 1,851, 05:22 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Што се случи со плативе наши бе?!
Од кај до кај стасавме!
12 МКД најногу за плата?!
Срамота!
Кај се платите од 35МКД?

http://prntscr.com/m5ntc

Еве од мене една плата 35 МКД па кој ке биде среќникот..

http://prntscr.com/m5nw7

Дај по
mais informações »

Свежи анимации ајмо! :)

0 Dia 1,826, 06:46 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


Кога ке се засрамам од некоја изгубена борба

Кога мислиш дека ке
mais informações »

Кандидатура за претседател

0 Dia 1,824, 15:16 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

............................................Кандидатура за претседател.....................................

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Subskribe
Ако в

mais informações »

Повторно анимации :D

1 Dia 1,821, 13:56 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Повторно неколку анимации.
Суб/Воте ако ве насмеаа. 😃

Што ми се иди да направам кога некој зборува дека е добро да изгубиме од Албанија.

Кога ке ме фатат како зборувам дека е
mais informações »

Поделба на q1 q2 храна Голд Мкд[Завршена]

57 Dia 1,821, 09:12 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Assuntos financeiros Assuntos financeiros

Мала поделба.. Трае само 24часа(Може и порано зависи како ке ми дојде со продуктиве)
Во оваа поделба ке доделам храна q1 i q2.
q1 храната ке се доделува по 30
q2 храната по 50
Голдс 3
Значи голдс ке се дели на 3 играчи мора да бидат под 25лвл
mais informações »