Fundo lig/desl

ЧЕТВРТИ КРУГ - Фонд "За живот еСрбије" - ПОДЕЛА

0 Dia 2,754, 13:24 Publicado em Serbia Serbia Assuntos financeiros Assuntos financeirosПоздрав свим грађанима еСрбије.

Дошло је време да се поделе скупљене донације из четвртог круга подела нашег фонда "За живот еСрбије". Пракса да се све мање играча пријављује, а … mais informações »

ЧЕТВРТА ПОДЕЛА ФОНДА "За живот еСРБИЈЕ" - (ПРИЈАВЕ)

15 Dia 2,745, 14:29 Publicado em Serbia Serbia Assuntos financeiros Assuntos financeirosПоздрав свим грађанима еСрбије.

Након краће паузе са поделама, због обавеза у РЛ, наш фонд "За живот еСрбије" наставља са радом тамо где је и стао. На ред је дошла и четврта под … mais informações »

ВРС - 23 ГОДИНЕ!

21 Dia 2,730, 05:18 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisПоздрав свим грађанима еСрбије!Пошто сам и сам рођен а и живим и даље у Републици Српској, не могу а да не напишем … mais informações »

ТРЕЋА ПОДЕЛА - ФОНД "За живот еСрбије" (ПОДЕЛА)

10 Dia 2,726, 13:30 Publicado em Serbia Serbia Assuntos financeiros Assuntos financeirosПоздрав васцелом народу Српском.

Дошло је време да наш фонд изврши још једну поделу, трећу у низу. Свесни смо да је мала заинтересованост за ово, што довољно показује податак да … mais informações »

ТРЕЋА ПОДЕЛА - ФОНД "За живот еСрбије" (ПРИЈАВЕ)

17 Dia 2,718, 15:04 Publicado em Serbia Serbia Assuntos financeiros Assuntos financeiros


Поздрав свим Србима,

После прве и друге успешне поделе нашег фонда, дошло је време да се отвори пријава и за трећу поделу. Донацију ће да добије један или више играча у зависности … mais informações »