Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFa Македонија] Договор за соработка и Моментални случувања

22 Dia 2,677, 14:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosДобар ден Македонци!

Во оваа статија би сакал да ве информирам за склучен договор за соработка со нашите сојузници: Бугарија , Индонезија и Чиле

Договорот служи за помагање и соработка меѓу земјите в … mais informações »

Случувања во еСветот [MoFa Mакедонија]

45 Dia 2,609, 06:18 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosДобар ден Македонци!

Денеска е недела имам малце слободно време па решив да пишиме една статија за моменталните случувања кај нас и во еСветот.
Се започна деновиве кога Грците и Романците пуштија АС в … mais informações »

Congratulations to all Presidents! [Mofa eMacedonia] MK/EN

56 Dia 2,604, 11:15 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos[MKD]

Поздрав Македонијо!

За многу години!
Пред се честито Бадник на сите и да ни е напомош празникот!
Ви благодарам што овој месец ја избравте токму оваа влада да ја претставува еМакедонија … mais informações »

[MoFA Macedonia] Info World! [MK/EN]

91 Dia 2,594, 12:51 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosScroll down for English version!

Поздрав Македонци!

Пред се дозволете ми да ви честитам вам, на Претседат … mais informações »

[MoFA Macedonia] Celebrating Birthdays!

135 Dia 2,513, 07:49 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais
Greetings eWorld!!


First of all, it is a pleasure to present to you the new look of this newspaper, I hope you like … mais informações »