Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA Macedonia] Never give in

28 Dia 2,882, 12:23 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosHello, dear citizens of the eWorld.

In the name of the eMacedonin people, i would like to show my deepest gratitude to our … mais informações »

[MoFA Macedonia] Celebrating Birthdays! Part 2 [EDIT 09:25]

83 Dia 2,878, 12:40 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisСкролајте надолу за превод на Македонски!


Greetings eWorld!It has been exactly one year since mais informações »

[МНР Македонија] Честит Ден на Независимостта България! [МК/БГ]

49 Dia 2,863, 13:49 Publicado em Bulgaria Bulgaria Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоздрав драги Бугарски граѓани!

Досега нашите земји беа заедно долго време, се соочија со многу војни, промени, сценарија.. Бевме заедно во добри и во лоши времиња, и ние сме многу благодарни mais informações »

[МНР Македонија] Завршно обраќање

61 Dia 2,845, 12:57 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosДобра вечер народе,

пред да започнам, би сакал да се извинам за отсутноста на статиите од МНР, но се надевам сега сфаќате зошто.

Најпрво, кратко инфо за МПП-овите месецов:
- МПП со Црна mais informações »

[MoFA] Southern Balkans NAP / Јужно-Балкански Пакт за ненапаѓање

134 Dia 2,843, 00:00 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Скролајте надолу за превод од договорот за ненапаѓање!
Southern Balkans Non-Aggression Pact


The government of Skopje, government of Athens and government of Sofia have reached the following agreement:

1. The government … mais informações »