Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР Македонија] Ситуација во еСветот- Part 2

18 Dia 3,025, 12:02 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos
Добро вечер еМакедонијо

Се надевам Март ќе ви доенесе успех на сите полиња.


1.Македонија


Што се однесува на Ерепублик, месецов помина … mais informações »

[МНР Македонија] Ситуација во Македонија и еСветот.

28 Dia 3,011, 08:12 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоздрав еМакедонијо.

Здраво на сите. После некое време се обраќаме од Министерството за Надворешни работи.

1. МакедонијаПосле војната … mais informações »

[МНР Македонија] Моментална Ситуација

20 Dia 2,977, 13:26 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здраво еМакедонијо,

Напишав во претходната статија дека во брзо време ќе напишам уште една па мислам дека сега е најсоодветното време да ја напишам и оваа статија.
Пред се сакам на сите да ви се заблагодарам за трпението и послушноста окол … mais informações »

[МНР Македонија] Индиски договор

40 Dia 2,973, 07:58 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos
Здраво Македонијо,

Прво сакам на сите да ви ги честитам новогодишните и божиќните празници!
Вчера беше одржан состанок помеѓу државите: Македонија, Индија, Србија и Бугарија на тема: До … mais informações »

[МНР Македонија] Ладна Војна

62 Dia 2,911, 10:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Добра вечер Македонски народе,

Дозволете ми да преминам на главното веднаш, нема потреба од предговор.. Како што знаете пред 2 дена заврши траењето на нашиот Пакт за Ненапаѓање со Грцијаmais informações »