Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA Macedonia] Renewing LiGAP [EN/MK]

35 Dia 3,088, 14:26 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos=======Скролајте надолу за Македонска верзија!=======


EN

Today we have a very special announcement to present. … mais informações »

[eMKD MoFA]About the EPIC win

90 Dia 3,038, 10:30 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosHello everybody

Finally something interesting happened in the new eWorld. Last 18 hours were the longest ones of Macedonia in the last few months, and the most inspiring too !!!

We knew … mais informações »

[МНР Македонија] Ситуација во еСветот- Part 2

18 Dia 3,025, 12:02 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos
Добро вечер еМакедонијо

Се надевам Март ќе ви доенесе успех на сите полиња.


1.Македонија


Што се однесува на Ерепублик, месецов помина … mais informações »

[МНР Македонија] Ситуација во Македонија и еСветот.

28 Dia 3,011, 08:12 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоздрав еМакедонијо.

Здраво на сите. После некое време се обраќаме од Министерството за Надворешни работи.

1. МакедонијаПосле војната … mais informações »

[МНР Македонија] Моментална Ситуација

20 Dia 2,977, 13:26 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здраво еМакедонијо,

Напишав во претходната статија дека во брзо време ќе напишам уште една па мислам дека сега е најсоодветното време да ја напишам и оваа статија.
Пред се сакам на сите да ви се заблагодарам за трпението и послушноста окол … mais informações »