Fundo lig/desl

Последен поздрав.

4 Dia 1,886, 15:19 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Дечки јас од денес и официјално се откажувам од играва.Од 2009 до сега играва беше дел од мене и мојот живот исто како и вие на ваков или онаков начин.Ви посакувам се најдобро пред се во приватниот живот, ова е игра и секогаш ќе има подеми и падови з

mais informações »

[МКД / ENG] Да и помогнеме на Швајцарија \ Let's help Switzerland

19 Dia 1,869, 06:35 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

-Статијата е преведена и на Англиски јазик затоа што сакам и играчите од другите држави даја согледаат состојбата во еШвајцарија.
-I've … mais informações »

Интервју со LOTUS BLACK - Швајцарскиот Премиер [PAL]

12 Dia 1,866, 03:51 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Поради желбата за зацврстување,подобрување на односите и подобро запознавање меѓу еМакедонија и еШвајцарија направив интервју со еден од највлијателните луѓе во еШвајцарија.
mais informações »

Нова мапа на еСветот [PAL]

16 Dia 1,855, 14:36 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Верувам дека сите бевте запознаени со еРапублик самитот кој се одржа пред неколку недели во Букурешт,Романија.Plato моментално е во еШвајцарија а неговите статии во врска со самитот можете да ги прочитате во неговиот [url=http://www.erepublik.com/

mais informações »

Амбасадорска статија за еШвајцарија + Interview [PAL]

3 Dia 1,853, 08:16 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здраво Македонијо

Како нов амбасадор во еШвајцарија задоволство ми е, да ви га прикажам моменталната статистика за оваа земја.
[IMG]http://i309.photobucket.com/albums/kk382/palavko/Flag-Pins-Macedonia-Switzerland.[/img]

mais informações »