Fundo lig/desl

New Year gifts

7 Dia 1,864, 14:43 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Здраво на сите што ме знаат и што не ме знаат... решив И ЈАС да направам весник И да напишам статија, али нема многу да зборам... би ми било драго доколку ми даете по еден суб колку за прв весник да имам и тоа медал,ако не нема љутиш па.. толку од ме

mais informações »