Fundo lig/desl

Комитска заклетва за еМакедонија !

4 Dia 1,915, 06:34 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Се колнам во бога, во верата и во својата татковина Македонија и Одринско, дека безусловно ќе се покорувам на старешините и без приговор ќе ги извршувам неговите заповеди, дека никому нема да му ги издавам ни со збор, ни со дело работите на Организац

mais informações »

Поздрав еМакедонијо , поздрав еМакедонци

117 Dia 1,913, 09:31 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Поздрав еМакедонијо !

Здраво до сите.Ова ми е прва статија целосно инспириран од еден човек , човек кој манипулира со македонскиот народ во играва , од кого сум тотално разочаран,па затоа морав да напишам статија.

Santino, човекот кој земаше до

mais informações »