Fundo lig/desl

[Диктатор еСрбије] Успешна одбрана земље

88 2 dias atrás Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоштовани грађани

Сведоци смо великих победа које смо остварили у протеклих неколико дана. Успели смо да зауставимо и оборимо 5 од 7 ваздушних напада, 3 ваздушна напада на Македонију од … mais informações »

[Диктатор еСрбије] Одбрана савезника + едит

86 5 dias atrás Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticosПоштовани грађани,

Због ситуације која је задесила Македонију и Бугарску, враћањем Грка у игру одлучили смо да покренемо напад на Грчку док ће Румунија кренути на Турску. Не можемо да доз … mais informações »

[Диктатор еСрбије]Обраћање

88 Dia 3,216, 01:22 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisПоштовани грађани,

Дана 08.09.2016 Војни Савет донео је одлуку о враћању новца јединици Ратници који је ресетовањем оргова украден од стране појединаца који су државу представљали.

Вој … mais informações »

[Диктатор еСрбије] Уводно обраћање

66 Dia 3,204, 10:09 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisПоштовани суграђани и суграђанке,

Ово је мој први мандат, прва диктатура и прво ангажовање у вођењу државе. Већина ме познаје као војника који је увек ту када је потребна помоћ држави или … mais informações »

УВОЂЕЊЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА (ЕДИТ)

175 Dia 3,196, 05:07 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Поштовани грађани еСрбије,

Обраћамо вам се у овом изузетно тешком тренутку за еСрбију. Ситуација у нашој земљи је дошла до линије усијања, и да би покушали колико толико да направимо ствари бољи … mais informações »