Fundo lig/desl

Вести во 23 и 15

4 Dia 2,781, 14:18 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Вести на а1, добро вечер !

Неофицијална информација пристигна утринава, дека пред болницата за душевни болести забележано е лице со црно црвена маичка како се тркала по земја чиниш рулет од казино вртит... По брзата интервmais informações »

Глувонема приказна

5 Dia 2,693, 11:22 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais[img]htt[/img] … mais informações »

Време е за вистината!

38 Dia 2,656, 14:45 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Ден 27.02.2015

Време е за вистината!

Јас стварно неможам вака, па сите што ќе се пронајдите во статијата ИЗВИНЕТЕ вака ама... мора народот да знае све за државниот врв!

Вистината за љуботен! ФАНТОМЕЕЕЕ! ХАГ ќе ти суди!
[img]http://[/img]

mais informações »

Кој го зема медот ?

33 Dia 2,119, 05:02 Publicado em Serbia Serbia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Значи статијава е пишев сабајле, и кога е допишав по 2 сати труд напрај некој ЕРОР и појќе не ја видов... значи ако пак се десит то, ќе го отворам профилон од онај старецон и ќе фрлам со јајце по монотор !

(за печатните грешки не з

mais informações »

МЕМОАРИТЕ на ХЕРОИТЕ!

63 Dia 1,902, 02:42 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Една личност нонстоп деновиве ми вели да напишам статија, епа Fantom Mkd, е главен фактор... Човеков толку е љубит играва што треба да добие медал за 24/7 онлајн... треба да се воведе нов медал за него, што на секој 300 сати да земаш по еден ... тmais informações »