Fundo lig/desl

За мисијата.

28 Dia 2,617, 16:23 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

За мисијата 😃

mais informações »

Поделба на 100 лебчиња (ЗАВРШЕНО)

124 Dia 2,125, 15:08 Publicado em Chile Chile Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Поделив повеќе од 5500 лебчиња на секој што стисна воте и суб на веснкиот.
За оваа цел ги потрошив и последните пари и голд што ги имав сеа ке морам да мирувам едно време додека се издигнам повтордно но воопшто не ми е криво бидејќи им помогнав на п

mais informações »

Изгреа македонското сонце и на еРепублик.

13 Dia 1,828, 14:59 Publicado em Sweden Sweden Análise e debates políticos Análise e debates políticos

[img]http://[/img] … mais informações »

Прв еРоденден + Поделба (Ханиибал)

274 Dia 1,732, 07:11 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Дојде денот кога и јас ќе го прославам мојот прв еРоденден.
Пројде година во која имаше многу пресврти, многу откажувања, многу сменети воени единици, многу стекнати пријатели, многу РЛ(еРеп) изиграни баскет партии и многу испукани милиони за еМакед

mais informações »

Од моја страна.... (Haniibal)

17 Dia 1,691, 15:55 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Послем долго време пишувам пак статија,решив да си го сменам еЖивотот на еРепублик.

еРепублик е игра каде што никогаш неможеш да бидеш најсилен, а ниту пак меѓу најсилните, ако не си почнал меѓу првите и ако не си уложил РЛ пари.
Јас не почнав ме

mais informações »