Fundo lig/desl

Здраво Боби!

13 Dia 1,890, 17:28 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Здраво Боби!Оваа кратка статија ти ја посветувам тебе и на твојот дебакл од мандат.


Време е, за доброто на играва, да пуштиш еден закон за ИМПИЧМЕНТ кој ќе помине ка … mais informações »

Кандидатура [ Антиталенат ]

19 Dia 1,871, 07:18 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Кандидатурата на Антиталенат


Најбољи кандидат (за пукање сеир) до сега, дури и Zoran Makedonski

mais informações »

Новогодишни барокни разгледници од Kostapler$

36 Dia 1,866, 18:32 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Како што веќе добро знаеме, Коштаплери влегоа во валкана политичка кампања за избор на ЦП од нивната единица, олицетворена во името, ликот и делото на АнтиталенаТ.
[img]http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/[/img] … mais informações »

Kostapler$ Propaganda

37 Dia 1,864, 17:56 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Се започна од стариот добар чичко Едвард Бернајс (Edward Bernays).
Пионер во областа односи за јавност и пропаганда.

Па,

mais informações »

Just sayin

23 Dia 1,864, 07:19 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Браво за маркетингот, Коштаплери!


Но, чекај!
Кому искрено му чуе за тоа дали Анти ќе биде претседател, за целата еуфорија околу тоа, a и за претседателски избори воопшто!?
mais informações »