Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

It makes you fly!

RCI - Utdelning, lån o profit!

6 Dia 2,071, 19:06 Publicado em Sweden Sweden Assuntos financeiros Assuntos financeirosTjenare! Som ni märkt så har intervallen mellan utdelning i RCI blivit lite längre vilket handlar om tidsbrist från min sida. Men nu är jag klar och denna utdelning är 44,139 guld (9490 CC).

Det … mais informações »

ID - För ett starkt Sverige!

24 Dia 2,012, 18:01 Publicado em Sweden Sweden Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Idag så kommer ett val att hållas, ett kongressval. För första gången på ett bra tag så får Sverige en kongress så nu är det dags för oss att vakna och enas. Ni sitter säkert hemma och funderar på vart er röst kan läggas. Jag kan stolt säga att det

mais informações »

RCI - Erbjuder kapital till bästa priset!

4 Dia 2,008, 16:18 Publicado em Sweden Sweden Assuntos financeiros Assuntos financeirosTjenare! Tänkte komma med ett erbjudande såhär i förbifarten. RCI har ca 40 000 CC och en hög med guld som sitter och dammar så tänkte att det skulle vara smart att låna ut lite pengar till behövande. … mais informações »

Resource Corporation, Inc - utdelning och nyheter

16 Dia 1,998, 20:51 Publicado em Sweden Sweden Assuntos financeiros Assuntos financeirosTjenare! Nu har jag suttit uppe hela natten för att mata in alla siffror och dela ut alla pengar din de ärade aktieägarna i RCI. Jag är trött men ska se till att ge er en rapport om läget och … mais informações »

Eagle news - Fish yeah

16 Dia 1,994, 16:41 Publicado em Sweden Sweden Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Hejsan allihopa! Jag har två saker att häva ur mig såhär lite mitt i natten så jag rullar på. För det första så försökte jag bli vald till kung av alla nissar på .se men det gick väl sådär..

1. Ja, C.Nilsson ska blir Sveriges kung på obestämd tid!

mais informações »