Fundo lig/desl

Собиранка Куманово - Баба Цану

69 Dia 1,820, 13:02 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Конечно собиранка во фамозно Куманово.
Кај баба му на Батко Џорѓија
Да се најадеме и напиеме од Апулија.
Мислам дека нема потреба многу да се коментира што и како било сликие кажуваат све.

Владин тим Октомври
[img]http://farm9.[/img]

mais informações »

МЗО завршно обрачање [Mandanata]

30 Dia 1,813, 05:36 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Здравооо Македонијооо
Сите во еЗБОР
Ете ја мојата слика после мојот мандат за Месец октомври..
Почнав со -130к завршувам со -129033 мкд.

Може овој месец беше тежок за цел

mais informações »

MOD тим Октомви-Ноември [Mandanata]

66 Dia 1,780, 10:32 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Здраво еМакедонијооооооооо!
Сите во Збор! xD


Во оваа статија сакам да го прествам МОД тимот за месец Октомври доколку на изборите победи Sajrus .

Министерство заmais informações »

Бисерите на Икономиста и Деда + Наградна Игра..... 100q7

18 Dia 1,735, 11:18 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise da guerra Análise da guerra

Здраво еМакедонијооо


Доста веќе со тролање, редно е да напишам некоја за градна игра...


Најголемиот еБисер : Икономистаааа


Човекот се меша во све и во економија и в

mais informações »

Власта ја Прави Штетата на Македонија!

33 Dia 1,728, 07:22 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Здраво еМакедонијо о7

По кој знеа кој пат, пишувам статија против Voix, може некој ќе си помисли дека го мразам, го тролам итн.
Но друга е работата, на Voix треба да да му биде јасно дека пред да напише статија треба да размисли малце што пишува

mais informações »