Fundo lig/desl

[Само Србија] ХВАЛА еСРБИЈО (и редовна подела)!

148 Dia 2,637, 14:04 Publicado em Serbia Serbia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik
После управо завршених избора, једино што можемо да кажемо еСрбији је - ХВАЛА ! Само Србија дугује захвалност грађанима наше земље, не само због највише освојених мандата у историји странке … mais informações »

Ко је еПољској дао конгрес и какве комбинације са еПољацима праве? (скраћена верзија)

68 Dia 2,601, 02:00 Publicado em Serbia Serbia Análise e debates políticos Análise e debates políticos
Ко је Пољској дао конгрес?


Кога занима кратак одговор на ово питање, може да га прочита у овом чланку. Озбиљније анализе тога шта се у еСрбији дешава и како смо дошли до НАП с еПо … mais informações »

[Само Србија] РЕДОВНА ПОДЕЛА ЧЛАНОВИМА!!!

175 Dia 2,499, 11:36 Publicado em Serbia Serbia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikПред нама су још једни конгресни избори, па вас позивамо да свој глас дате Само Србији. У претходним месецима смо однели највише гласова на изборима, те очекујемо да и на овим изборима наш успех неће из … mais informações »

[BabyBullet] Erep GOLD-SHARE CHALLENGE

45 Dia 2,477, 05:15 Publicado em Serbia Serbia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Dragi erepovci, rl svetom je aktuelan Ice Bucket Challenge, gde se mnogi ljudi polivaju ledenom vodom i doniraju novac kako bi skrenuli pažnju na ALS bolest i pomogli obolelima. Nakon ispunjenja izazova, slede nominacije.

Nekolicina igraca se

mais informações »

[САМО СРБИЈА] РЕДОВНА ПОДЕЛА СТРАНКЕ

151 Dia 2,452, 06:39 Publicado em Serbia Serbia Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikНа почетку бих само желела на кратко да се обратим и да захвалим свим члановима странке и свим играчима из Србије који су глас на протеклим изборима за председника државе дали баш мени.
Нажалост, ов
mais informações »