Fundo lig/desl

10 Денови на неред - Нов турнир Ден 3,615

9 Dia 3,607, 12:26 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise da guerra Análise da guerra

"Ќе се бориме на плажите, ќе се бориме на аеродромите, на полињата и улиците, на брдата.. Никогаш нема да се предадеме" - Винстон Черчил

После долгогодишен напорен тренинг време е да се покажете. За 10 дена мудрите и … mais informações »

Наредби за ден 3,608

2 Dia 3,606, 13:33 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalhaДобар ден Македонци … mais informações »

Наредби за ден 3,606

6 Dia 3,602, 07:29 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalhaДобар ден Македонци … mais informações »

Наредби за ден 3,602

16 Dia 3,592, 11:12 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalhaДобар ден Македонци … mais informações »

Воена анализа ден 3581

8 Dia 3,581, 14:56 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise da guerra Análise da guerra

Добро вечер Мак … mais informações »