Fundo lig/desl

Воена помош на еМакедонија #70 Недела

0 3 dias atrás Publicado em North Macedonia North Macedonia Assuntos financeiros Assuntos financeirosДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … mais informações »

Воена помош на еМакедонија #69 Недела

0 Dia 6,047, 12:17 Publicado em North Macedonia North Macedonia Assuntos financeiros Assuntos financeirosДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … mais informações »

Воена помош на еМакедонија #68 Недела

0 Dia 6,040, 12:10 Publicado em North Macedonia North Macedonia Assuntos financeiros Assuntos financeirosДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … mais informações »

Воена помош на еМакедонија #67 Недела

3 Dia 6,032, 04:43 Publicado em North Macedonia North Macedonia Assuntos financeiros Assuntos financeirosДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … mais informações »

Воена помош на еМакедонија #66 Недела

0 Dia 6,026, 12:50 Publicado em North Macedonia North Macedonia Assuntos financeiros Assuntos financeirosДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … mais informações »