Fundo lig/desl

[PUBLIC PROTEST] DELETE YOUR ACCOUNT MOVEMENT

3 Dia 4,847, 03:03 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

We need to stop playing this dumb game. I have sent a request to have my profile deleted. Let's wipe e-Republic off the map. o7

All you need to do is send a request by selecting the "Game Support" subject in the contact form.

STEPS:
1.

mais informações »

Државна Армија - Бенефиции и загуби

39 Dia 1,762, 13:41 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Дали би биле дел од Државната Армија? Дали би биле горди кога ќе бидете дел од Армијата во која членуваат ScymeX, Aexil Kong и сите други Македонци кои придонеле за Македонија?*** Дали би сакале да добивате онолку колку што ќе потрошите? Какво ќе бид

mais informações »

Is this coincidence ?

31 Dia 1,695, 03:11 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Hello, fellow citizens.

Today I saw on a forum some rainbow flag, therefore I didn't know anything about it. I wanted to know more about that flag, so I Google it. I started reading Wikipedia's article

[url=http://en.wikipedia.org/mais informações »

Крајот дојде, со среќа на останатите!

36 Dia 1,667, 03:59 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Добар ден мои есограѓани. Секогаш доаѓа крајот, дали порано или подоцна прашање е само на време. Моето време дојде. Редно беше да се откажам од играва. До сега беа неколку мои откажувања на број, но ова е последно и конечно. Од вечер

mais informações »

Егоизам и нешто повеќе...

49 Dia 1,641, 14:34 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Расипништвото на Македонецот доаѓа до тој степен, што меѓу себе ќе се уништиме за да постигнеме нешто повеќе кое за почеток би се задоволило сопственото его, а потоа и финаски да се зајакне. Така бил ПРЦнат и нашиот херој Гоце Делчев во селото Баница

mais informações »