Fundo lig/desl

Join the new world

 

True story

Dia 1,990, 03:35 Publicado em Thailand Sérvia por steVVEGI

Moram ovo da podelim sa vama, smejem se vasceli dan. xD

Juče roštiljanje, okreće se vo, gleda se nebo (jbg, kada potegneš flašu, gde ćeš gledati, no u nebo?) a nama prilazi Gurbet.
E, sad, da biste razumeli ono što ću kasnije napisati, moram da vam opišem Gurbeta. To je čovek koji se vasceli život žali na to kako je on baksuz. Šta god da mu se desi, to je, po njemu, zbog toga što je on baksuzan. Daću vam primer… Ako odigra tiket, na njega stavi 9 utakmica, očekujući dobitak od nešto malo iznad 2000 RSD, pa od tih 9 promaši 7 mečeva, još, ne daj Bože, ako prve dve utakmice prođe, a poslednjih 7 padne, on će kukati vasceli dan ili vikend, na to kako je on baksuzan čovek.
Naravno, ako neko drugi odigra tiket na kojem očekuje mnogo više para, pa padne samo za jedan meč, Gurbet za to neće okriviti zlu sreću, već će kazati tom nekome da je kreten što je baš taj meč stavio na tiket, da je neznalica i da on, Gurbet, taj meč ili ne bi odigrao ili bi ga odigrao upravo onako kako je došao…
Sve u svemu, svi su neznalice, samo on nema sreće (ne samo za kladionicu, već i za mnoge druge životne stvari)…

Juče sedi nas nekolicina na uranku, gledamo nebo, zbijamo šale, kad eto ti ga Gurbet ka nama sa tužnom pričom o svom baksuzluku koji mu se upravo desio. Slušamo ga mi, tek jedan prijatelj već izgubi strpljenje, pa povika, i to vrlo nervozno, na Gurbeta, citiram:

Pa, pi**a ti materina! Prvo je trebao da se desi veliki prasak, pa da se ono stenje, kamenje i prašina grupišu na taman udaljenosti od Sunca, a da nama ne gori b*lja ili nam se ne smrznu beli bubrezi! A onda je morala da nas opiči neka pijana planeta dok smo još ugljenisani, pa da se od Zemlje odvoji parče koje će kasnije da formira Mesec, a taj Mesec da nam stabilizuje putanju. E, onda, kada smo došli do dobre ose i lepe udaljenosti od Sunca, morala je majka Zemlja da trpi jos milenijumska oplođivanja od raznoraznih kometa, dok je neka nije oplodila vodom, da može da se razvije život. Onda su amebe postale ribe, a onda se jedna riba smorila, pa je rešila da se rokne iskačući na kopno. Na njenu žalost, a našu sreću, nije crkla, već su joj izrasle noge. Od nje nastadoše veliki gušteri, a onda ih roknu neka nova kometa ili ih opiči zimoća, pa pocrkavaše te to iskoristiše majmuni, koji su s početka brijali b*lju, a danas briju bradu i brkove. I posle toga svega ti si bio najbrži od hiljade spermatozoida, ali ne u nekoj nebitnoj trci za krajnike, debelo crevo ili španske pločice, već u onoj glavnoj. I ti sada nama pričaš kako si baksuz što ti je je**na kobasica ispala na zemlju?!?! Nisi ti baksuz, ti si smotan, a baksuz je tvoj ćale koji je loše organizovao kalendar trka te sezone kad si izleteo iz njegove k**e! Bem te glupa i nesposobna!

Mi ostali samo rekosmo - AMIN i pogledasmo u nebo

 

Comentários

Mitra33
Mitra33 Dia 1,990, 03:39

Vote, kasnije citam ... Prvi !

Nebojsa Novakovic
Nebojsa Novakovic Dia 1,990, 03:44

u pravu si mada nisam ni procitao.. : )

Keelin
Keelin Dia 1,990, 03:44

Amin !

Vudstok
Vudstok Dia 1,990, 03:48

Vid kako se namrcilo oce kisa

vladapol
vladapol Dia 1,990, 04:03

Hahaha... e nasmeja me dobrano:)))

Rastko1991
Rastko1991 Dia 1,990, 04:08

mikagrubinen
mikagrubinen Dia 1,990, 04:09

Ako je taj prijatelj sve ovo jos izgovorio i u jednom dahu onda mu svaka cast.

nikol000
nikol000 Dia 1,990, 04:27

Amin

nele7
nele7 Dia 1,990, 04:30

Amin !

Borislav Gojkovic
Borislav Gojkovic Dia 1,990, 04:35

Hahaha xD

zlatanaleksic
zlatanaleksic Dia 1,990, 04:40

Ovaj tvoj prijatelj je budala. Bog je stvorio Zemlju za sest dana.

Dio Hostilian
Dio Hostilian Dia 1,990, 08:28

i to ravnu!

iKoren
iKoren Dia 1,990, 05:49

hahhahha verujem da je bilo valjanje! xD

Hesperida Dia 1,990, 06:25

Comentário apagado

wolfpece
wolfpece Dia 1,990, 09:22

Амин... : )

Narlindir
Narlindir Dia 1,990, 16:26

Pazi...
Da ti nesta kazem...

Whahah dobra fora... Amin!

Mystela
Mystela Dia 1,990, 19:37

🙂

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.