Fundo lig/desl

Join the new world

 

Sugestija za D1

Dia 1,834, 10:53 Publicado em Croatia Croácia por Orange Black


Pozdrav eGradjani 😃

Dobio sam prijedloge da pišem o samom stanju u hrvatskoj, našoj vojnoj moći i organizaciji. Ideja stoji, volim statistiku i probati cu se bazirati samo na nas, a situaciju u svijetu ostaviti za kasnije. Ali kod nas je toliki kaos i bez nečije suradnje neću moći sam to izvesti. Fizički je nemoguće na statističkom nivo.Pa krenimo opet redom.

Prija bilo kakvog Beby boom-a. Tribalo bi srijediti stvari u organizaciji prve divizije. Trenutno je u Hrvatskoj-D1 123 boraca od kojih je nekih 50 tuklo malo jače taj eDan 1882 (RW S.D.), a u tih 50 nekih desetak je bez avatara + još par sumnjivih. Da se zaključiti kako u D1 ima 30 Aktivnih igrača. Al tu tuzi nije kraj tih 123 boraca su rasporedjeni u 30 postrojbi. Vecina ih je u:Samim tim sto mladi ne znaju kuda?, kamo?, kako?, stvara zabunu kod njih, a i nama je teško pronaći aktivne mališane kad su nam oni potrebni. Problem vidjen u ustanku protiv Srbije.

Sto se može postići?.

Život u prvoj diviziji traje jako kratko nekih 15-30 dana. Ja sam 20 lvl-a prešao u jednom danu, i nastavio sam nabijati Lvl dok me nisu upozorili o njegovoj nebitnosti.


Predlažem izričito jednu postrojbu za prvu diviziju. Za ostale divizije, je potreban potpuno drugačiji pogled na svijet, odnosno potpuno drugačiji koncert. Psihologija nam govori kako svi ljudi žele napredovati. Mlad igrač ulazi u tu prvu postrojbu i za cilj mu je postavljen doci do 25 lvl i prijeći npr u Vatrene Guštere. To bi naprimjer mene motiviralo, naravno neka pozitivna propaganda bi bila korisna. Tipa ku članak od Cro Army-a u kojem je prikazanaAkcija Guštera i kad bi to vidjeli mladi borci, pretpostavljam kako bi u sebi pomislili, to je zajednica i ja želim biti medju njima.

Trenutno ih je jako malo i bas iz tog razloga mislim da je moguće kontrolirati ih i podučavati ih sistemu igre. O konkretnoj organizaciji te postrojbe ne mogu govoriti, jer tribalo bi se resiti pitanja Da li im davati redovne place + FF ili ih pak oma tretirati kao vojnike. To ostavljam Ministarstvu obrazovanja.

Molim prijedloge o tome kako ispitati nasu vojnu moc na neki zanimljiv i manje naporan naci 😃

Pozz o7.
 

Comentários

Absentee
Absentee Dia 1,834, 11:26

nazalost ni avatar nije znak da lik nije bot... al valjda ce biti bolje...

K l i n a c
K l i n a c Dia 1,834, 11:28

Moji mladi imaju opremu i običnu plaću ili plaću u Q7 (van opreme).

Mladi igrači su rizik, zato malo se ulaže u D1 i D2, što je po mom mišljenju loše!

AnnarioN
AnnarioN Dia 1,834, 11:34

Rijec srijediti ne postoji.Nagađam da si mislio " srediti "

Lord Marlock
Lord Marlock Dia 1,834, 12:10

samo nastavi

The Bhoys
The Bhoys Dia 1,834, 15:01

Vote.

Turjak
Turjak Dia 1,834, 16:37

Prvu diviziju treba ukinuti.
Točnije spojiti prvu i drugu u jednu diviziju.
Admini su pogriješili što su napravili takav sistem, time samo potiču botanje.

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.