Fundo lig/desl

Join the new world

 

Razvan Curta

Dia 1,813, 09:58 Publicado em Romania Romênia por giap

In mod surprinzator pentru mine, accidentul suferit de colegul montela12, in RL Razvan Curta, a aratat ca exista compasiune. Ca intre romani exista dorinta de a il ajuta pe cel aflat in dificultate. Faptul ca am uitat de orice frictiune politica, de orice orgoliu personal, de orice maruntis despre care credem ca ne-ar face mai buni, mai frumosi, mai competenti sau mai smecheri in ochii e-comunitatii romane, inseamna ca inca nu ne-am pierdut umanitatea. Si nici nu trebuie sa o facem. Lupta, Razvane! suntem alaturi de tine. Unii dintre noi chiar pot sa doneze sange pentru a te ajuta, altii, nu pot din varia motive medicale. Intrucat sunt printre cei care, din motive medicale, nu pot dona, tot ceea ce pot sa fac este sa transmit un mesaj catre altii in acest sens, si inca pe alte canale. Cu atat mai mult cu cat, din ceea ce am inteles, Razvan traversa strada foarte regulamentar, pe trecerea de pietoni, deci nu i se poate imputa accidentul.

PS. Propun sa deschidem o petitie: interzicerea circulatiei autocamioanelor de mare tonaj in localitati in intervalul orar 6 - 23 in zilele lucratoare si interzicerea definitiva a lor in zilele nelucratoare legal. Plus limita de viteza pentru aceste autocamioane de 30 km/h, fara rabatul acela de +20.

 

Comentários

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Dia 1,813, 10:14

din unele surse a fost lovit de o Skoda Octavia, in decursul serii sau noptii

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Dia 1,829, 20:38

inca de pe timpul lui ceausescu am o parere proasta despre skodisti ! era foarte indicat ca daca vezi o skoda sa fi pregatit sa se intample ceva din cauza soferului care in mod frecvent era imatur, prost sau cel mult un mos batran si nevazator sau femeie frustrata ca nu are trabant. Sfatul meu e sa va feriti de sckode pe strada! Cei care nu pot sa doneze sunt instigati de mine sa avarieze o skoda sau macar s-o zgarie!

giap
giap Dia 1,904, 11:22

Lasa ca pe mine era sa ma pocneasca un mertan, ca daca rromanul are mertan, nu mai stie ca daca se pune rosu, trebuie sa treaca pe maro

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.