Fundo lig/desl

Join the new world

 

Pentru ERomania pe care ne-o dorim!

Dia 1,901, 12:55 Publicado em Romania Moldávia por MermaidPrincess
Pentru eRomania pe care ne-o dorim!

Asa cum am spus de cateva ori deja, m-am decis sa candidez la presedentie, desi sunt sigura ca multa lume a considerat asta un troll. M-am decis in ciuda faptului ca imi promisesem ca nu o mai fac, insa, nu mi se pare corect sa stau in postura de critic de pe margine fara sa arat ca se poate cu adevarat ceva.

Sunt in acest joc inca din v1, din punctul multora de vedere sunt considerata dinozaur. Din punctul meu de vedere, sunt doar un jucator care a prins multe schimbari in joc si in comunitate.

In momentul de fata, insa comunitatea este extrem de divizata, iar etimpurile in care traim au nevoie de o comunitate unita si care sa colaboreze in ciuda diferentelor de varsta, mentalitate si background. Suntem intr-un punct critic in care orice pas gresit poate duce eRomania pe un drum fara iesire, iar orice miscare buna ne poate readuce in top.

Obiectivul principal pe care mi l-am propus este acela de a imbunatati comunicarea si colaborarea intre e-generatiile eRomaniei. De aceea, in echipa de guvernare pe care am format-o, se regasesc atat jucatori cu vechime, cat si jucatori mai tineri. Am vorbit cu fiecare dintre ei, in parte, si ne sfatuim constant. Pentru ca, din punctul meu de vedere, daca echipa este unita, atunci si rezultatele vor fi bune. Toti membrii echipei ne dorim readucerea eRomaniei in topul statelor cu influenta si decizie.

Se stie ca, militar, reprezentam o forta (23.440.291.200 - este un damage mediu dat de unitatile militare romane pe saptamana) care nu se vede, insa, de multe ori in joc, tocmai din cauza luptelor disparate prin alte locuri. De aceea, la nivel militar, ne dorim ca unitatile militare si cetatenii sa isi recapete importanta pe care o au. Doresc sa fie clar ca orice divizie este importanta, orice jucator este important!

O alta problema cu care ne confruntam este lipsa de pregatire/instruire a jucatorilor recent intrati si uneori aceasta duce si la pierderea lor de catre comunitate. Este pacat sa pierdem oameni care pot sa isi spuna cuvantul. Cand am inceput sa joc, pe langa mesajul presedintelui de atunci, am primit mesaj si din partea unui congressman, pe care il veti regasi azi ca propunere de ministru al apararii. Apoi, am primit ajutor si sfaturi si din partea altui congressman. Daca nu erau ei si grupul in care am fost initial, acum sigur nu ma aflam in joc.

La nivel diplomatic, suntem acum precum acei acrobati care merg pe sarma. Sunt bine cunoscute atat problemele din partea aliantei, cat si micile erori facute de unii diplomati eromani. Nu voi insista asupra acestor aspecte. Voi spune doar ca vom cauta sa informam cetatenii cu privire la intentiile noastre, le vom cere parerea si ii vom informa. Vom cauta sa gasim calea cea mai buna pentru eRomania si vom cauta sa profitam de oportunitatile pe care le avem.

Desi de obicei nu sunt o persoana vorbareata sau care sa scrie mult, am constatat ca lipsa de comunicare si de informare a eromanilor a dus la aparitia anumitor neintelegeri, de aceea comunicarea se va realiza aproape zilnic. De asemenea, voi discuta cu toti presedintii de partide si voi tine legatura cu ei constant pentru ca, indiferent de ce parte ma aflu si se afla, sunt de parere ca pe toti ne intereseaza eRomania, iar cu acest scop, sunt convinsa ca putem gasi o cale de colaborare si de informare.

In momentul de fata, dupa cum se stie, nu avem Congres. Lipsa Congresului ne-ar putea crea probleme atat pentru acordarea de cetatenii romanilor care doresc sa revina in tara, cat si in ceea ce priveste fondurile necesare pentru armata, pentru semnarea de aliante, pentru premiile care se vor institui. Am tinut cont de situatia actuala si, pana la reaparitia Congresului, vom avea asigurate fondurile pentru sustinerea reformelor pe care ni le-am propus.

Pe plan militar, reforma pe care o vizam este prezentata aici:
Armata Romana
Suntem constienti ca nu putem realiza chiar tot ceea ce ne propunem intr-un singur mandat, dar aceasta poate fi continuata..

Pe plan diplomatic, vom discuta atat in regiune cat si cu aliatii traditionali si prin consultarea dumneavoastra, a cetatenilor, vom lua deciziile potrivite. Campania din Rusia reprezinta o varianta, dar nu in conditiile pe care le-am vazut si nu in stilul acesta. Tot la nivel international, imi propun si sper sa si reusim sa refacem imaginea eRomaniei si credibilitatea ei. Vom reface Corpul Diplomatic al ambasadorilor. Este nevoie sa fim prezenti si cu jucatori in celelalte state, atat pentru stabilirea de contacte, cat si pentru a avea o imagine cat mai apropiata de realitate si la nivel economic, politic si militar.

Dupa cum se poate observa, informarea si consultarea au un rol principal in cadrul acestui mandat pentru ca numai cu ajutorul si cu acordul vostru, se poate construi. Fara el, nu facem decat sa perpetuam o stare de fapt.

O alta masura va fi reinfiintarea Comitetului de intampinare a noilor cetateni sau mai bine spus extinderea programului de mentorat. Sa primesti mesaj si informatii de la jucatori mai vechi ca nou-venit poate insemna imboldul sa ramai in joc. Comitetul de Intampinare va fi format atat din membrii ai Congresului (cel de luna trecuta) cat si din jucatori care doresc sa se implice. Va insemna nu numai transmiterea de mesaje cat si un program de mentorat al jucatorilor nou-veniti. Pe langa Ministerul Educatiei, care joaca un rol vital in acest program, oricui ii este bine venit un sfat de la cineva care este deja in joc. Interactiunea directa nu poate fi decat benefica.

Sunt constienta ca ne-am propus multe si ca nu se vor putea realiza in timp scurt, insa sunt sigura ca este ceea ce ne dorim cu totii, indiferent de cine va fi la guvernare si ca ideile si actiunile vor fi continuate. Precum am mai spus, planul de bataie este de lunga durata pentru rezultate cat mai bune.

Echipa de guvernare pe care o propun este urmatoarea:
Ministerul Apararii Nationale - ministru: belzebut cel crunt, vicemozi: petre13, ion-voda, maryostyle, BaD.B0Y, darky44, loordsteaua, s4ndu si freegigi.
Consilier pe probleme militare : elbandido
Ministerul Afacerilor Externe - ministri: GeluRomanu si MugurCosmin.
Vice-MoFA: estroe
Consilier pe probleme de afaceri externe: Gray
Ministerul Educatiei si Informarii: ministru - Gooffree
Ministerul Media: ministru - Vic of Thor
Consilier pe probleme politice: buru
Guvernator BNR: matracuca

Tinand cont ca suntem in campanie, mentionez ca sunt in varsta, grasa si urata, asa ca sper ca veti comenta alte lucruri si nu cele legate de viata reala, din afara jocului.De asemeni, nu sunt diplomata si nici politiciana de cariera. Sa ne citim cu bine!


Cu stima,

MermaidPrincess

Later edit si PS: Primul meu Wall text. Fara poze, fara boobsi..
 

Comentários

ion-voda
ion-voda Dia 1,901, 12:57

Succes!

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Dia 1,901, 12:57

succes! (acum citesc ce scrie mai sus)

Leviatanul
Leviatanul Dia 1,901, 12:58

Bafta

janos from budapest
janos from budapest Dia 1,901, 13:00

Punctul forte al viitorului Guvern-Matracuca! Parerea mea:)

Matracuca
Matracuca Dia 1,901, 13:03

il cunosti?

adrian11
adrian11 Dia 1,901, 13:04

Succes, pentru binele eRomaniei sper sa nu castigi tu, desi esti una din cele mai respectabile personaje din eR si o spun asta cu maxima sinceritate 😛.

Didei
Didei Dia 1,901, 13:07

o7

SFlorin
SFlorin Dia 1,901, 13:08

Bafta

alzena
alzena Dia 1,901, 13:09

\o/

Kelstein
Kelstein Dia 1,901, 13:10

o7 Bafta!

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Dia 1,901, 13:11

Acum am si citit discursul, sunt sigur ca o sa castigi dar sunt rezervat cu privire la infaptuirea tuturor idealurilor exprimate .E greu sa manevrezi o masa de oameni cu diferite mentalitati intr-o singura directie ...
Echipa de ministri si consilieri acordata pare pentru mine ok dar sunt sigur ca vor fi multi care vor avea ceva impotriva unuia sau altuia.

galadrael
galadrael Dia 1,901, 13:15

fie sa pornesti cu dreptul si sa finalizezi favorabil ce iti propui!
bafta,
o7

Krontzo
Krontzo Dia 1,901, 13:20

o7, Lady!
(nu esti batrana, grasa si urata ... ce aiureli sunt astea?)
Bafta!

M Bogdan
M Bogdan Dia 1,901, 13:21

bafta sirenuta.

Raul Doru
Raul Doru Dia 1,901, 13:25

Matracuca la BNR? : )))))))))))))))))))))))))))))))))))

iAntonio
iAntonio Dia 1,901, 13:33

Succes!

BogdanDrac
BogdanDrac Dia 1,901, 13:40

succes

Schmidt FZR
Schmidt FZR Dia 1,901, 13:42

Guvernator BNR: matracuca ?!?!?!??!
NO COMMENT!!!!!!!!!

Liviu 93
Liviu 93 Dia 1,901, 13:46

o7

flifixtest
flifixtest Dia 1,901, 13:47

o7 succes : )

BesForce
BesForce Dia 1,901, 13:49

HUOOOO

titziano
titziano Dia 1,901, 13:53

MP ..acu sunt putin BEAT 😁)))))))))) si vad cam multe cuvinte 😁)))))))) deci e greu...😁))))))))).......................................
Promit sa citecs maine....😁)))))))))))

Greemans
Greemans Dia 1,901, 13:56

Multa bafta!

Old Bilbao
Old Bilbao Dia 1,901, 13:59

Nu mătrăcucu BNR : (


Succes MP

Romanian Liberator
Romanian Liberator Dia 1,901, 14:01

o7!

Claudiu976
Claudiu976 Dia 1,901, 14:03

Bafta!

Darkslowstar
Darkslowstar Dia 1,901, 14:04

matracuca la BNR? de ce nu spuneti direct ca se pregateste alta devalizare? Nu poti vorbi de lucruri atat de seriose si sa pui un astfel de om la BNR, un om complice la devalizarea din vara trecuta.

In rest totul suna foarte bine, mai ales din programul din docul atasat. Pacat ca SP nu a respectat ce propune acum (lupta aiurea, troll, nerespectarea ordinelor, etc)
In rest succes si iti doresc sa realizezi tot ce-ti propui

paul_voiclis
paul_voiclis Dia 1,901, 14:05

tot valahian iese, n-a terminat ce-a inceput.
ucraina - rezolvat
polonia - rezolvat
ungaria - rezolvat
rusia - rezolvat
bulgaria, moldova, serbia si marea neagra - urmeaza : )

PaulTC
PaulTC Dia 1,901, 14:05

Nu mai bine il puneati pe Hitman direct la BNR? macar stiam o treaba : )

alyn888
alyn888 Dia 1,901, 14:13

matracuca nu era cel ce declara mandru ca el si VM nu lupta pentru romania decat daca le convine cp ul?🙂 (sa nu negati ca poate ma pun sa caut log urile si print la comment uri:D)
Cat despre restu echipei sunt numai oameni pro eden deci e clara directia de securizare cu orice pret a bonusurilor chinei.
In rest un articol bun.

Tudor Jianu
Tudor Jianu Dia 1,901, 14:15

Pe lista aia sunt doar doi oameni respectabili.
În rest, patru râme, trei scaieţi şi un ţânţar subnutrit.

pista2
pista2 Dia 1,901, 14:17

eu zic bafta... dar...

TheYakuzini
TheYakuzini Dia 1,901, 14:17

Succes mermaid

XPowerballx
XPowerballx Dia 1,901, 14:30

imi place ce citesc. bafta! v+s

Raosa82
Raosa82 Dia 1,901, 14:32

Alyn888: cauta te rog log-urile. Ti-am mai explicat ca te inseli.Dar vad ca iti place sa rumegi aceeasi tampenie.

Vlad Sabau
Vlad Sabau Dia 1,901, 14:36

Multa bafta Mermaid 😘

citizen MD Dia 1,901, 14:38

Comentário apagado

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Dia 1,901, 14:44

Succes!

JohnCV
JohnCV Dia 1,901, 14:50

matracuca la BNR? : ))))))))

evilgod
evilgod Dia 1,901, 14:50

mamaie (sunt in varsta, grasa si urata) eu n-am incredere in tine..da te votez 😛 Succes!!

evilgod
evilgod Dia 1,901, 14:52

aaa..si un unsub! Pai te aduce omu in joc si tu te apuci sa candidezi inantea lui..uratzel:P

Lord.Snow
Lord.Snow Dia 1,901, 15:13

o7 Mult Succes ! 🙂

Vic of Thor
Vic of Thor Dia 1,901, 15:38

Am zis de foarte mult timp ca orice fata care va candida la CP va avea sprijinul meu neconditionat, iata-mi dorinta indeplinita. Multa bafta!

P.S.: matracuca nu e aia/ala care le lua apararea de mama focului lui Lego, Hitman si Cronoss? Suspect...

cristi4seby
cristi4seby Dia 1,901, 15:49

o/

Acornion
Acornion Dia 1,901, 16:20

o7 succes!

KristinaF
KristinaF Dia 1,901, 16:36

o7

sadaTEAM
sadaTEAM Dia 1,901, 16:55

daca propui asemenea personaje la BNR sper sa nu castigi

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Dia 1,901, 17:18

Succes, desi ai tras o balega la BNR; dar votam cu batista pe nas...

DanySpataru
DanySpataru Dia 1,901, 22:08

Succese!

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Dia 1,901, 22:27

matracuca e barbat sau femeie?

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.