Fundo lig/desl

Join the new world

 

Mi smo za SNR!

Dia 1,826, 02:07 Publicado em Slovenia Eslovênia por Gozdni Francek

Pozdravljeni!Kot že veste sem bil prejšnji teden izvoljen za predsednika v stranki za Napredek in razvoj-SNR. Ponovno se lepo zahvaljujem vsem mojim volivcem za podporo, ki ste mi jo namenili, s tem ste mi dali tudi dolžnost, da stranko vodim po svojih najboljših močeh. Pred volitvami sem se zavzemal za aktivnost v naši stranki oziroma, da nadaljujem delo prejšnjega predsednika stranke FRLE, kateri je poskrbel v svojem mandatu, da smo v stranki ponovno stopili skupaj. Moj namen je to aktivnost še bolj povečati, vključiti čim več članov v nadaljni razvoj stranke.V kolikor bo to mogoče, se bomo dogovorili za sestanke z vsemi člani stranke, saj želim slišati njihova mnenja in pobude s čimer bi izboljšali našo stranko, ki trenutno zaseda drugo mesto med vsemi strankami. Na prvem mestu so obstoječi člani stranke, zato bomo obdržali pomoč vsem članom, ki jo boste rabili in tistim ki boste v stiski pa omogočili, da ponovno zaprosite za hrano in orožje ki jo boste potrebovali. Pomoč bo v obliki hrane, oroža ali kombinirano.Posebno pomoč pa bo dobil naš podmladek, ki bo prejemal dodatno pomoč. Saj poznate pregovor: "Na mladih svet stoji". Mi se bomo tega držali in vabim vse novince, ter vam sporočam, da smo za prava izbira za vas. Prav tako menim, da smo prava izbira tudi za vse starejše igralce, ki se v obstoječih strankah ne počutite najbolje. Za vse, ki jih karkoli zanima, smo odprtih rok in bomo z nasveti, skupaj reševali nastale probleme.Prosim vse člane stranke, ki imate odveč hrano in orožje, da le to pošljete igralcu Uros Veliki. Vse donacije bodo v pomoč našim članom stranke. Smo stara, stabilna, ter zanesljiva stranka, ki ne živi le od obljub in bo kljubovala vsem ˝viharjem˝ v erepubliku.Zavzemali se bomo za neodvisnost strank od enot. Osnovali bomo program stranke (kaj bi spremenili/uredili v stranki ter državi). Na osnovi tega bomo podprli našega predsedniškega kandidata, ali pa podprli kandidata druge stranke, ki bo imel dovolj podoben predsedniški program našemu strankarskemu.
Vsak, ki se bo pridružil naši stranki, in se bo javil Urošu Velikemu dobi paketek dobrodošlice. Različne stvari bomo sproti urejali in dodajali k programu in o tem boste tudi obveščeni. Obveščeni boste tudi o strankarskem mnenju. Prosim za pripombe, da izboljšamo vsebino.
Prosim igralce, ki kolebate, kje bi bili, posebej novince da se nam pridružite.

V slogi je moč in to smo in bomo mi!!

Lep pozdrav
PP SNR Franca Koderlajsa
TEAM za razvojUPORABNI LINKI
PODFORUM STRANKE
PROŠNJA ZA HRANO IN OROŽJE - POMEMBNO!

 

Comentários

mojlek
mojlek Dia 1,826, 02:17

vote
upam na kake zanimive novosti in predvsem več dogajanja : D

GasaGasaGasa
GasaGasaGasa Dia 1,826, 02:19

vote! madonca maš lep banner! : D

Solinar
Solinar Dia 1,826, 02:37

Prosim člane, da predlagate izboljšave

Alex Tecka
Alex Tecka Dia 1,826, 02:40

GasaGasaGasa hvala za izdelavo benerja 🙂

Ekfant
Ekfant Dia 1,826, 07:29

vote

Creeper Dam
Creeper Dam Dia 1,826, 07:42

big vote 😃

Baby Anna
Baby Anna Dia 1,826, 09:00

vote in 1000sub kaj dobim : D

t-h-o-r
t-h-o-r Dia 1,826, 12:04

gogogo

LoCkSaW
LoCkSaW Dia 1,826, 12:06

o7

No face No name No number
No face No name No number Dia 1,827, 12:17

994 sub vot

Solinar
Solinar Dia 1,827, 12:18

@Baby Anna, povabilo v SNR

Gozdni Francek
Gozdni Francek Dia 1,827, 13:03

baby anna že prej sem mel medaljo

mufekk
mufekk Dia 1,827, 19:14

tokrat vote za snr!

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.