Fundo lig/desl

Join the new world

 

Izvještaj eSvjetske Zdrastvene Organizacije (eWorld Health Organisation - eWHO)

Dia 1,820, 05:14 Publicado em USA EUA por ClioPilot

Izvjestaj sa sastanka Specijalne internacionalne grupa za mentalno ezdravlje
Danas je odrzan brifing na temu specijalne operacije eWHO-a na podruciju e Srbije.Raspored na sastanku je bio sljedeci:
1. Citanje izvjestaja od specijalnog agenta (BiH)
2. Obracanje predsjednika eWHO (Mađarska)
3. Diskusija
4. Donosenje zakljucaka i daljnih planova

1. Izvjestaj je procitao specijalni agent (BiH) koji je na zadatku pracenja nivou oboljelih građana eSrbije od mentalnog oboljenja (bolesknikus primitivus nacionalistikus i idiotizam degenericnih balkanaca). Prema izvjestaju veliki broj građana oboljelih od navedenih bolesti je registrovan, a samu vladu cine oboljeli. Širenje ovog sindroma na druge drzave i njihove građane za sada je onemoguceno davanjem redovne terapije. Pustanjem da eBiH i eHrvatska budu u osvojenim teritorijama eSrbije stvara se psihi efekat zadovoljstine kod oboljelih pa s toga širenje ovih bolesti je smanjeno. Posebno se to odnosi na idiotizam degenericnih balkanaca. Vecina građaa eBiH svjestna opastnosti od ovih mentalnih bolesti (dio građanstva eBiH je obolio od ovih oboljenja) je žrtvova svoje ezemlju da bi došlo do prestanka širenja ovih bolesti. Građani eBiH su se žrtvovali za eSvijet.

2. Specijalnoj internacionalnoj grupi se obratio predsjednik eWHO. Koji je rekao da on kao Mađar i pripadnih istog saveza kao i eSrbija zahvalan eBosancima i Hercegovcima sto su bez obzira na pripadnost drugom savezu prevazisli razlike i zrtvovali se za citav eSvijet. Također je istakao da se prema pokazateljima vidi borba zdravog stanovništva u eSrbiji za nacionalno mentalno zdravlje. Ali da oboljeli svojim psihoticnim ispadima egomanijakalnosti u javnosti stvaraju sliku da oni su vecina. Dao je podrsku tajnom agentu na daljenm radu, a eBIH i njenim građanima se zahvali na žrtvu koju su ponijeli da se spasi svijet od opakog mentalnog oboljenja.

3. Diskusiju je otvorio predstanik eHrtvatske koji je rekao da je njegova drzava dala teritorije eSrbiji da bi se ovaj problem sto lakse rijesio, al da njegov narod ne ispasta kao eBosanski zato se nada da ce epidemija mentalnih oboljenja se ubrzo suzbit. Predstavnik Rusije kaze da njegova drzava dozivljava velike neugodnosti jer iz nekih razgloda mnogi oboljeli imaju fiksacije na njegovu domovinu i stvara se negativna slika i klima oko same Rusije. Predstavnik Italije je kazao kako problem mentalnog oboljenja Bolesnikus primitivus nacionalistikus utice vise na Italijane nego na ostale balkanse narode, pa se boji javljanje teskih depresija kod svojih građana uzrokovano „balkanskim idiotizmom“.

4. Zakljucak sastanka da se mora nastaviti operacija suzbijanja širenja oboljenja i da se mora pomoci zdravom dijelu popupacije eSrbije da acuva svoje mentalno zdravlje. Za to ce uskoro biti spremljen tim od 3,5 specijalnih agenata iz Crne Gore koji ce pomoc u rijesavanju teske zdrastveme situacije. 

Comentários

Metalni2
Metalni2 Dia 1,820, 05:36

Prvi.Votka Clio. 😃

mcmoox
mcmoox Dia 1,820, 05:44

MCMOOX JE BIO OVDE!~!!!!

BNK RIMTUTITUKI
BNK RIMTUTITUKI Dia 1,820, 05:51

Bra'O Clio !

VOTE

ErminZe
ErminZe Dia 1,820, 06:01

o/

HusagaBiH
HusagaBiH Dia 1,820, 06:29

V hahahaha

Brdar Dragan
Brdar Dragan Dia 1,820, 06:31

Отварак кафану, оћеш да сви изгинемо због тебе.

Thorin II Oakenshield
Thorin II Oakenshield Dia 1,820, 06:33

not sure if just funny or writter himself has got this disease... o0

Nedo bog bana 2 acc
Nedo bog bana 2 acc Dia 1,820, 07:39

v

Osvetnik21
Osvetnik21 Dia 1,820, 07:40

hehe, vote.

HannyaTR
HannyaTR Dia 1,820, 10:08

Q6 Silah Dağıtımı / Q6 Weapons Giveaway
http://www.erepublik.com/tr/article/q6-silah-da-t-m-q6-weapons-giveaway-2156382/1/20

PrdarBiH
PrdarBiH Dia 1,820, 13:20

haha članak ti je za 10 😃 ovo se traži 😃 imaš sub 😃

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.