Fundo lig/desl

Join the new world

 

eHRvatska - korak naprijed

Dia 1,903, 23:47 Publicado em Croatia Croácia por Hrcozgb

Poštovane eHrvatice, poštovani eHrvati

Nakon zadnjih članaka u kojima sam imao žustru prepirku sa prošlim vlastodršcima, odlučio sam usprkos pripremljenom članku odustati od prepucavanja i vrtnje u krug jer ništa novoga jedni drugima nemamo za reć. U ovom članku obraćam se Vama te ću objaviti glavne smjernice svoje kandidature.

Za početak ću sažeti trenutnu situaciju.

1. Relativno sigurne kolonije u Indiji, daleko od glavnih svjetskih žarišta.
2. Nekoliko neuspješnih pokušaja oslobođanja
3. Relativno stabilnu financijsku situaciju
4. Državnu vojska za koju vlada podijeljeno mišljenje treba li nam reforma ili ne
5. Ogromno nezadovoljstvo stanjem u EDEN-u i sve jačim željama za izlaz iz saveza


Osim ovoga postoje i neke stvari koje mi se osobno ne sviđaju i bio bih užasno nezadovoljan ukoliko se ne bi promijenile.

1. Dolazak pripadnika eHVa i paravojski na #meeting.erep po wep prilikom distribucija
2. Avatar FM na sve većem broju pripadnika eHV-a
3. Otvoreno upozorenje i nezadovoljstvo pripadnika CB sa EDENom i odlukom da neće više stavljati DO prema prioritetima saveza
4. Tri premijerska mandata istog igrača i njegova dva privremena bana za to vrijeme
5. 2 banirana orga


Što Vam ja mogu ponuditi?

Vojno iskustvo. Zapovjedno iskustvo. Poznajem mehanizme igre.

Kako nisam hobotnica a i otvoreno sam priznao da mi najbolje leži military modul trebam i kvalitetne ljude.

Za razliku od izlizanih špranci sa ministarstvima, ja ću vam predstaviti moju ekipu.

Namjerno govorim ekipu, jer želim da svi članovi Vlade djeluju kao jedan i da prilikom donošenja odluka pogled iz drugačijeg kuta može dovesti do kvalitetnog rješenja.
Također, tijekom kampanje prihvatio sam kritiku da ne može pripadnik paravojski provoditi reformu eHVa.

Dakle, ekipa koja je spremna slijedećih mjesec dana skupa sa mnom služiti našoj zajednici su :
samohajduk, IvanaPosavska, Pasta93 i Povecalo, te dva diplomatska savjetnika Bedva i Karlo FTW.

Predstavljamo vam naš :


PLAN I PROGRAM

ANTIUHLJEB KORACI


Primarni cilj nam je o državnim prihodima i rashodima govoriti transparentno. Planiramo to odraditi kroz dva koraka.

1. Imovinska kartica

Kompletan tim koji se kandidira samnom na čelu će objaviti svoju imovinsku karticu. Trening centre, firme, CC, gold te invetory koji posjeduje putem screenshotova ćemo objaviti nakon pobjede na predsjedničkim izborima. Znati ćete svaku kunu koju smo imali prije početka našeg mandata.

Na kraju mandata obečavamo objaviti stanje naših accauntova nakon mjesec dana vođenja države.

2. Javni državni proračun

Planiramo tokom mandata poslovanje države konačno napraviti transparentnim. Jednostavnim prikazom prihoda i rashoda obavještavati javnost koliki su nam prihodi te rashodi.

Naravno ovdje ne govorimo samo o veličini prihoda i rashoda već o njihovim izborima.
Obavještavati ćemo javnost o izvoru najmanjih prihoda, točna brojka koliko je zarađeno na MM, od donacija ili od poreza. Znati ćete gdje trošimo i koliko. Svaka kuna uložena u vojsku, podjele oružja, MPPove ili druge akcije će biti jasno naznačena.

Prvi izvještaj ćemo objaviti 15 dana nakon preuzimanja mandata, drugi na isteku mandata.

Za svaku potrošenu kunu odgovaramo, želimo znati da je kvalitetno potrošena. Želimo da Vi znate gdje vaši novci od poreza odlaze.
Bilo kakve sumnje u krađe ili izvlačenja novaca iz države u osobnu korist želimo na ovaj način spriječiti. Ovu mjeru želimo da podrži svaka vlada.

Samo javnim državnim proračunom možemo spriječiti podjele i svađe unutar eHR kako se do kapitala dolazi te gdje ga se troši.eHrvatska Vojska - korak naprijed

Mnoge polemike se vode što napraviti sa vojskom, svi se slažu da je neka vrsta preustroja potrebna, ali nitko ne daje konkretne odgovore kako sve to organizirati.
Par koraka koje smo planirali uvesti i stvari koje pogotovo želimo ispraviti.


1. Spajanje Brigada

Nakon više promišljajna i debata (od korisnih do totalno promašenih) došli smo do sljedećeg zaključka. Brigade ne bi fizički spajali u jednu ili više. Taj proces se lagano ali sigurno događa sam od sebe. Aktivnije brigade dobivaju nove članove dok slabije aktivne brigade polako gube članove i prelaze u aktivnije.

Ono što želimo je stvaranje jedinstvene baze prijavnica i podjela. Iako su različiti MUovi zapravo ih želimo tako svesti pod isti krov kako je to bilo i zamišljeno. Dijelovi financijskog kolača usmjerenog prema eHV će se dijeliti upravo u postotku aktivnih igrača koji su sudjelovali u akcijama te koji su prijavljeni u spreadsheetovima.

Želimo u eHV aktivne ljude koji osim što su pripadnici vojske pridonose i razvoju vojske. Ukoliko je to vojska, vojska će se pobrinuti za svoje vojnike da im ne nedostaje hrane i oružja. Sa jednim malim zaokretom, vrijeme je da i vojska počne raditi.

Kako.. ?2. Dnevne zapovijedi

U prvom koraku smo govorili o jedinstvenoj bazi prijavnica. Nju ćemo u svojem programu koristiti za mnoge stvari. Prva i testna faza projekta će se odnositi na novine : prvenstveno eMORHa (dnevne zapovijedi) i ostale službene novine eRH.

Zapravo jedna od sramota vojske je što njihove novine sa dnevnim zapovijedima vrlo rijetko dolaze u top 5 članaka. Taj članak koliko god mnogima izgledao besmisleno zaista može pomoći eHR i eHV u velikoj mjeri. Stalno se govori o razbacanoj šteti, optimizaciji našeg udaranja. Ovo je jedan direktan korak prema istome. Mnogo nas koristi IRC i često smo na kanalima ali mnogi igrači su ograničeni samo na igru, bez mogućnosti spajanja na kanale. Zbog toga je bitno imati vidljive prioritetne bitke, gdje se boriti ili ne boriti u svakom trenutku za svakog igrača. Ovaj korak je ovdje da bi dobili dodatnu štetu tamo gdje nam je potrebna.

Način postizanja istoga je vrlo jednostavan. Kada se vrše podjele preko prijavnica uz klasične rubrike (donation link , FF ili gdje radimo) stavljamo još i link najnovijeg članka eMORHa ili neke državne službe te “voting opciju” gdje vojnik eHR upisuje koji je broj glasa u navedenom članku ili člancima. Dužnost i obaveza svakog vojnika će biti navedene članke votati kao pripadniku eHR. Da, eHV ovim malim korakom započinje svoju preobrazbu. Mali korak za eHV ali velika pomoć za eHR.

Koliko novaca se odlilo iz eHR u ruke Voters Kluba tj. ruke suparničkog saveza ?
Što je bilo ne možemo promijeniti, ali želimo promjenu prema bolje.

3. Financiranje eHVa

Tu dolazimo do one bolne točke. Da želimo da eHV bude što samostalnija. Svi znamo da je najveći problem u RAWu, više nego u ičemu drugome trenutačno. Svjesni smo da će se djelomično uvijek financirati iz eRH ali ono što želimo je spriječiti potpunu ovisnost eHVa o dotacijama države.

eHV se mora večim dijelom samostalno financirati. Jedan od načina na koji vidimo financiranje je kroz osnivanje vojno glasačkog poduzeća. Kao što smo naveli mnog novaca odlazi u Voters Club, zašto te iste novce ne bi zadržali unutar eHR i to u eHV. Jednostavno zaposliti naše vojnike da glasaju za naše ljude. Za jeftiniji novac garantirati ćemo glas u vašim novinama. 100 glasova na Voters Clubu trenutačno košta 500 CCa, eHV sa svojim vojnicima će to napraviti za 300 CCa.
Isplati se našim građanima koji koriste te usluge jer plaćaju manju cijenu za uslugu, a u isto vrijeme pomažu našim vojnicima koji se djelomično financiraju preko takve aktivnosti.

Krenuti testno i lokalno, na kraju proširiti program kao pro-Eden voting system uz kampanju kroz kanale i glasila Edena. Uz 5 članaka od 100 votova dnevno dolazimo do brojke od 45 000 CCa koje je vojska zaradila za sebe i koju će uložiti u daljnji razvoj. Govorimo o 150 golda po sadašnjem Monetary Marketu. Uz to da trenutačne kapacitete eHVa projeciramo na oko 200 članova koji se svakodnevno prijavljuju za opremu. Dakle mjesečni prihod bi se mogao poduplati ukoliko su nam kapaciteti za 10 članaka dnevno. Tj. da svaki vojnik baci vote na 5 članaka dnevno.

4. Podjele na meeting.erep

eHV na tome kanalu nema što raditi. Jednostavno ćemo spriječiti distribuciju na tome kanalu za sve pripadne eHVa. Sva opremu koju će vojnici trebati će iči preko njihovih zapovjednika i dozapovjednika. Kanal je namjenjen isključivo civilima i strancima koji će dolaziti na kanal poduprijeti naše borbe. Na tome kanalu mi zapravo kupujemo štetu, vojska će za svoju kao i uvijek biti opskrbljena.

5. Krajnji cilj eHVa

Mogućnost korištenja 240 FFa svaki dan, uz što veću samostalnost priozvodnje RAWa.
Svjestni smo da to ne možemo napraviti u jednom mandatu, novaca dovoljno jednostavno nema. Rekli bi da je realno osamostaliti RAW kroz tri mjeseca sa našim planom, a potpuno kroz 6 - 9 mjeseci. Uspjeh naravno ovisi koliko ćemo svi zajedno prionuti tom planu.

Uz pomoć poreza + eHV za Glas, te jednokratne akcije koje planiramo sprovesti koje bi se temeljile na dobroj volji pojedinaca da naprave nešto više za zajednicu.Sve dosadašnje dobre projekte kao što su Dobrovoljci podržavamo i dalje, dapače želimo im pomoći dodatno sa nekim našim vojnicima iz eHV koji će dobiti slobodne dane za lov BH kako bi dodatno unaprijedili prihod golda koji Dobrovoljci zarađuju.


Ovdje smo, nudimo projekt i znamo kako ga provesti u djelo. Nije čudo koje se događa preko noći ali uz rad i pokretanje ovih malih koraka eHV može (p)ostati značajna sila u ovom eSvijetu.
Nismo išli skroz u detalje ali se nadamo da svaki od ovih projekata ima neku svoju svijetlu budućnost i da zaista može pomoći eHR.

Eden Brotherhood


Vrijeme je da počnemo graditi Brotherhood ponovno. Nezadovoljni jesmo a li djelomično problem leži i u nama. Kao jedna od glavnih perjanica saveza vrijeme je da nešto više napravimo za savez. Svima nam u srcu leži povratak u naše core regije ali da li je to zaista pošteno prema našim saveznicima koji mnogi nemaju niti jedan teritorij. Mi smo u relativno sigurnoj situaciji u Indiji. Naša obaveza je pomoći saveznicima.

Ovdje ne govorimo o pomoći gdje ispucamo DO i to je to. Već o organiziranom otporu gdje će naš RW poslužiti samo kako drain a mi ćemo pošteno otenkati i pokušati vratiti regiju ili dvije saveznicima.

Konstantno govorimo kako nemam noćnu štetu. Imamo dnevnu, počnimo ranije neka dan bude dug za nas, njihova noć kratka.

Vrijeme je da vratimo Edenu snagu kakvu je imao sa eHrvatskom na čelu. U svakoj velikoj bitci mi moramo biti predvodnici. Organizacijski moramo vratiti Edenu staru slavu. Taktikom nadigrati veću štetu neprijatelja i osvajati sa manjom štetom. Organizacija i taktika, dvije ključne riječi u cijelom planu.

eHrvatska kao osnivač i jedan od starije braće Edena se mora aktivirati na globalnoj razini.Nudimo vam konkretan program i projekte koje mislimo pokrenuti. Dosta je praznih riječi. Ovdje smo da radimo za Vas i za našu eHrvatsku.

Ukažite nam povjerenje i potruditi ćemo se ostvariti sve planove te pokušati podići eHrvatsku na mjesto lidera Edena te joj vratiti stari davno izgubljenu reputaciju vjernog i dobrog saveznika.

Glas za nas, je glas za bolju eHrvatsku.

 

Comentários

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Dia 1,903, 23:52

PRVI

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Dia 1,903, 23:52

OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Issac bj
Issac bj Dia 1,903, 23:52

o7

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Dia 1,903, 23:54

Rekao bih da je Vojska zrela za reformu.

Sa druge strane drzava je pokazala neozbiljnost i nepostovanje na nacin sto je uzela organizacije nekim jedinicama. Ne verujem da je moguce sprovesti reforme dok ne dodje do promene vlasti i dok se neki ljudi ne sklone !
Verujte mi da dobro znam kakva je situacija !!!111

PROMENE !!

PRO
ME
NE

p
r
o
m
e
n
e

IDEMO BRACO !!

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Dia 1,903, 23:58

IMOVINSKA KARTA JE KARTA KOJA VODI KA USPEHU !!! VERUJTE MI BRACO DA ZNAM O CEMU PRICAM !!!

Georgian Queen
Georgian Queen Dia 1,903, 00:03

Sretno

BLAGULA
BLAGULA Dia 1,903, 00:03

KORAK NAPRED,NAZAD DVA

NEWENKO
NEWENKO Dia 1,903, 00:08

o7

Dalmatian devils
Dalmatian devils Dia 1,903, 00:08

Ukoliko odustanes od prepucavanja i glupih svadja mozda jednom i postanes CP

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Dia 1,903, 00:09

@Babarej

Covek je objasnio neke stvari!! Zasto imas tako nadmen stav????? Sramno u najmanju ruku.

alboy75
alboy75 Dia 1,903, 00:11

sve sto ovaj bernoldi kaze je tako
covek zna znanje!!!

alboy75
alboy75 Dia 1,903, 00:11

PROMENE

alboy75
alboy75 Dia 1,903, 00:11

P
R
O
M
E
N
E

Nemke_BG
Nemke_BG Dia 1,903, 00:14

pravda za tigroveeeee!!!!!! : P

jbt na oba clanka za cp vise Srba nego Hrvata u komentarima : D

borisko91
borisko91 Dia 1,903, 00:14

TAKO JEEEEEEEEEEEE

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Dia 1,903, 00:15

Veruj mi Joe, da znam sta pricam !!! I veruj mi da sam to sve probao u praksi. Reforme su put ka uspehu i samo selekcija naboljih i najsposobnijih ljudi vodi ka zeljenom cilju - jakoj i stabilnoj drzavi !!!

Nemke_BG
Nemke_BG Dia 1,903, 00:17

tako jeeeee, a zna se da kad ja napravim reforme, da one traju! Tako da mene u MoD o'maaaaa!!!!! : P Pravda za Nemketa reformatoraaaaa!!! : D

Dalmatian devils
Dalmatian devils Dia 1,903, 00:17

@brenoldi_salieri

Covik se vec mjesecima prepucava preko medija i toga mi je preko glave. Nije samo on u tim prepucavanjima nego masa njih. Nitko od tih moj glas nece dobiti dok se ne smiri i dokaze da zeli raditi a ne optuzivati naokolo i srati po drugima.
Ova kandidatura je korak unaprijed i nadam se da ce tako nastaviti ali njegova prva kandidatura je bila cisti napad na bivseg CP-a i jeftini pokusaj skupljanja politickih bodova.
Plan koji nudi nije los, neizvediv je u tom obliku ali nije los i ako me uvjeri da ce prestati sa sranjem po drugima mozda jednom dobije moj glas. Sad ne, nakon masu prepucavanja jedan normalniji clanak je mozda samo iznimka, sa tim ne zelim riskirati.

berinnii
berinnii Dia 1,903, 00:22

Hrcozgb za CP-a !!
o7

alboy75
alboy75 Dia 1,903, 00:22

bernoldi_salieri
pa tebi ljudi viruju,
ne mogu virovat,
evo ti se cak i pravdaju kako ce glasat...

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Dia 1,903, 00:26

@Babarej

Covek je dao resenje problema, dopuni ga, daj neki konstrukivan komentar !!!1

dragan4s
dragan4s Dia 1,903, 00:28

Babarej

a kako se drugacije vodi politika ili epolitika nego proseravanjem preko medija i prepucavanjem sa politickim neistomisljenicima...pa nece valjda ljudi da izmisljaju nesto korisno

Nemke_BG
Nemke_BG Dia 1,903, 00:29

ja izmisljam povoljno i korisno po veoma povoljnoj tarifi! Samo 20 evricaaaa breeeeee!!! : P

Arhiepiskop Dugopoljski
Arhiepiskop Dugopoljski Dia 1,903, 00:30

ПРОМЕНЕ

Jelenko Nacionalista
Jelenko Nacionalista Dia 1,903, 00:30

Idemo breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😁)))))))))))))))) Tripu ura za Reforem , Triput ura za Perjanicu !!!! 🙂

Arhiepiskop Dugopoljski
Arhiepiskop Dugopoljski Dia 1,903, 00:30

П
Р
О
М
Е
Н
Е

AragornMS
AragornMS Dia 1,903, 00:30

Plan ako nije izvediv onda je loš!

Kao pripadnik HVa samo ću reći: Nametnite nam više obaveza i više ograničenja pa da vidimo tko će ostati u HV. Meni osobno bi bilo bolje u bilo kojem MU nago HVu jer tako mogu lakše kombinirat i DO i BH i iz toga ljepo se financirati. Prošli tjedan sam dobio 4-5 zahtjeva i pohvala od saveznika jer sa svojim izvršavanjem DO ulazim u top5 bez problema...

PS.
Rane od tigrova još su svježe. SVI JEDNAKI!

Arhiepiskop Dugopoljski
Arhiepiskop Dugopoljski Dia 1,903, 00:31

Или на ијекавици:
ПРОМЈЕНЕ

Arhiepiskop Dugopoljski
Arhiepiskop Dugopoljski Dia 1,903, 00:32

П
Р
О
М
Ј
Е
Н
Е

Тако кажемо у Републици Српској.
о7

alboy75
alboy75 Dia 1,903, 00:33

i ja sam za ovog hrc, smrc, kakogod
a ne onaj borkan mutivoda opet da napravi od srba najjacu enaciju

RSBorac
RSBorac Dia 1,903, 00:33

p
r
o
m
e
n
e

dragan4s
dragan4s Dia 1,903, 00:35

Nemke_bg

ima li nesto kod tebe sto ne moze za 20 evrica ? Za sve ti je tarifa tolika

: )))))

Z N Gorki
Z N Gorki Dia 1,903, 00:38

o7

Thanatos the Magnificent
Thanatos the Magnificent Dia 1,903, 00:40

lol zanimljiva kandidatura, a jos zanimljivije sto srbi komentiraju xD hahahaha

sretno o7

Zvijer69
Zvijer69 Dia 1,903, 00:42

@Babarej - kad te netko blati javno, izvrće činjenice, da ne kažem laže, onda je teško ne odgovoriti. Ne znam ni sam kolko bih se mogao suzdržati iako me, kao i tebe, takva prepucavanja živciraju. Možda ni ti sam ne bi bio drugačiji da znaš da si u pravu,a da te neka grupica non stop potkopava.

Podrška Hrcozgb!!
O>

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Dia 1,903, 00:43

ne postoje srbi, samo drugovi i drugarice !!!

Ivke Pivke
Ivke Pivke Dia 1,903, 00:48

Vote 36. I na izborima imas moj glas.
Ne tribaju tenkovi.

alboy75
alboy75 Dia 1,903, 00:49

"ne postoje srbi, samo drugovi i drugarice"
tako je, idemo
PROMJENE

BeDva
BeDva Dia 1,903, 00:49

babarej oper seres : /

bernoldi iš tamo ukuću!!

Dalmatian devils
Dalmatian devils Dia 1,903, 00:55

@zvijer69
U svim tim prepucavanjima se nista dobro nije postiglo, samo se bacao prljavi ves pred narod a sudionici tih budalastina su itekako pali u ocima eHrvata. Najgore je to sto oni koji prozivaju i sami imaju necasne poslove iza sebe. Svadja ne koristi nikome, ja sam siguran da bi Hrcozgb imao vecu podrsku da se nije svadjao preko medija sa Oberom. Svadje i podjele su nas i razorile.
Meni je toga dosta, a vjerujem i velikoj vecini eHrvata.

Kale o7
Kale o7 Dia 1,903, 00:57

ogadili su mi se Tigrovi dok su lupali kontra zapovjedi i trolali ko maniti,nikad glas za vas!!!!

TheDarkHeinz
TheDarkHeinz Dia 1,903, 00:57

Bravo Hrco!!! Komsije trolaju clanak jer znaju da sa tobom na celu smo opasniji. A bas me zanima kako ce nasi primitivci (od kojih pola nece ni procitati clanak) reagirati na sasvim transpasentnu i dobro slozenu kandidaturu. Puna podrska!!!!

@AragornMS, U krivu si. Da je HV kako treba i nije po kojekakvim klanovima podijeljena bio bi ja prvi u HV-u. A vjerujem i mnogi drugi. A kod nas je krajnje vrijeme da se sustav vojske prilagodi igri. Nismo vise u V1 niti sto ja znam.

@Barbarej, razlog zasto ce Hrco dobiti izbore je taj sto on ima plan. I ima prije svega MINISTRE VANJSKIH POSLOVA!!!! Ministarstvo vanjskih poslova i ministarstvo obrane su najvaznije i najodgovornije pozicije u igri. Nadam se da ce i narod jednom mucnut svojom glavom.Borkanu svaka cast kao kandidatu, ali ekipa mu je skoro ista kao i u vladama do sada. Znaci boterske ulizice.

Dalmatian devils
Dalmatian devils Dia 1,903, 00:57

@BeDva
Vidim da se tebi i dalje svadja i raspravlja. Lijepo.

BLAGULA
BLAGULA Dia 1,903, 01:00

TAKOE

BLAGULA
BLAGULA Dia 1,903, 01:00

PROMENE !!

PRO
ME
NE

p
r
o
m
e
n
e x31241341341

alboy75
alboy75 Dia 1,903, 01:04

TKO TROLA?
lijepo kazem da bih i ja glasao za hrca... da mogu...
jer ako pobjedi borkan opet ce cijela srbija da igra erep a ko ce onda da radi nesto korisno?
ja to zbog sebe, zbog nas, ne zbog vas, kuzite?
naprijed hrcosmrco... PROMJENE

Dalmatian devils
Dalmatian devils Dia 1,903, 01:05

@TheDarkHeinz
Plan? Svi imaju plan. I slazem se da je ovaj solidan. Ali neizvediv jebiga. Nazalost neizvediv. A ja imam dojam da bi nakon Hrcovog mandata eHrvatska bila jos vise podijeljena i jos slabija u vojnom smislu. Ne zbog njega i njegovog plana, zbog nekih stvari koje se jos nisu zaboravile. Da ne kazem sto bi sa eHV-om bilo, pa pola ljudi bi otislo.
Cijenim Hrcu ali bojim se da bi to sto on ima u planu bilo nemoguce provesti.

crNa eMineNcija
crNa eMineNcija Dia 1,903, 01:05

Kao dio tima koji ide uz Hrcozgb spremna sam odgovoriti na sva pitanja koja imate. Preko PMa molim.

Smatram da se ovaj plan može odraditi, problem vojske mora djelomično vojska i riješiti.

Hvala svima na glasovima unaprijed.

TheDarkHeinz
TheDarkHeinz Dia 1,903, 01:08

@Barbarej, ako polovica ne pocne misliti. Otici ce ova polovica koja misli. Iako cu dati podrsku svakom predsjedniku. Ali me ubi prosjecni IQ u ovoj zemlji u pojam. Ne znam koliko je to jos za izdrzati...

resoperka
resoperka Dia 1,903, 01:08

@dark - pola tih dvoklikera nemaju pojma sta se dogadja iza kulisa, jednostavno se ne obaziri kad vidis da oni kojima bi bilo pametnije sutit o nekim stvarima laju okolo

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.