Fundo lig/desl

Join the new world

 

E-republik enligt Wrede

Dia 1,880, 14:46 Publicado em Sweden Suécia por Wrede

Hoj!

Tänkte bara del med mig av min egen högst subjektiva åsikt av hur jag upplever Erep just nu.

Ekonomi. $$$
Inkomster och utgifter känns vid första åsyn som negativt. 😞 Man tjänar verkligen inte mycket pengar i erepublik längre, varken på löner eller försäljning av egna produkter.

Men priserna är därefter och har man bara några företag så kan man försörja sig relativt bra… Alltså går den dagliga ekonomin jämnt ut känner jag. 🙂

Men det stora problemet är om man inte har egna fabriker eller vill ha fler. För priset för att bygga nytt har inte följt marknaden, naturligtvis, de är fasta priser, inte marknadsreglerade… Därför är det jämförelsevis dyrare att nyinvestera idag än för 6 månader sedan. 😕

Krig!
Kriget mot fd.ABC som vi bidrog till att söndra tycker jag är skitkul! Vi har haft ett böljande krig där Asgard tidvis ockuperat i det närmaste hela Baltikum, därefter har vi haft ett härke med att driva ut dem ur våra cores!

På detta har vi sett inblandning från supermakten Polen, och vi har haft ett mycket tacksamt och förhoppningsvis långvarigt samarbete med Germark och Ryssland.

I Skrivande stund går dessutom kriget mycket bra!

Sammanfattningsvis tycker jag ändå Erepublik är en positiv upplevelse att spela just nu 🙂

Att Asgard skapats är ju en dröm som jag haft sen jag började spela för 1,5 år sedan (tack för att du tjata Idealbyn), att vi i skrivande stund bara består av E-Sverige, E-Finland tycker jag inte är negativt. För vi är en kvalitativ allians som håller ihop som bröder och inte gör populistiska eller egoistiska drag/beslut. Det är kvalité i ASGARD!

FRAMÅT ASGARD!

 

Comentários

Wolf Henrich von Helldorf
Wolf Henrich von Helldorf Dia 1,881, 02:46

Hail Asgard!

JeguljaM
JeguljaM Dia 1,881, 04:23

+1

Idealbyn
Idealbyn Dia 1,881, 10:33

Mycket bra skrivet! 🙂

Kain Propan
Kain Propan Dia 1,881, 16:14

Mycket trevlig läsning Wrede.

Hail Asgard!

Snaskefar
Snaskefar Dia 1,882, 04:21

Vi jobbar på att expandera. Men jepp som du säger vi är väldigt bestämda när det kommer till punkten för brödrarskap. Asgard bygger på brödrarskap och att vi håller ihop och beslutar tillsammans. Inte har någon stormakt som bestämmer för att de råkar ha flest botar i spelet och kan slå därefter.

Så trevlig läsning 🙂 och såklart Hail Asgard!

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.