Fundo lig/desl

Join the new world

 

[WP] Ei omaa presidenttiehdokasta eikä tukea ulkopuolisille

Dia 1,904, 02:47 Publicado em Finland Argentina por Kristalli

Koska omassakin leirissä tuntuu olevan epäselvyyttä asiasta niin kirjoitanpa ihan artikkelin, joka tosin olisi pitänyt kirjoittaa jo eilen. This is my bad ja tunnustan sen.

Kukaan WP-puolueen sisällä ei ollut halukas lähtemään presidenttikisaan, mikä on erittäin valitettavaa. Lisäksi foorumilla puolue äänesti että emme anna virallista tukeamme kenellekään. Virallinen tukihan pitää asettaa viimeistään 2. päivä, kuten myös oman ehdokkaan nimeäminen pitää tehdä viimeistään silloin.

Puolueella ei siis ole virallista kantaa siihen ketä äänestää näissä vaaleissa ja se on puolueen päätös. Ei puheenjohtajan.

Jos ette osaa päättää ketä äänestäisitte lukaiskaa läpi ehdokkaiden vaaliartikkelit. Voitte myös kysellä vanhemmilta pelaajilta sekä puoluefeedissä että puolueen irkkikanavalla ehdokkaista ja muiden pelaajien mielipiteitä.

Lumimyrskystä juuri selvinnyt,
Wanhat Parrat-puolueen pj
Kristalli

 

Comentários

RistoRyti
RistoRyti Dia 1,904, 05:42

Vaatii munaa olla tukematta huonoja ehdokkaita ja kuitenkin WP:n PJ on huhujen mukaan varustettu tisseillä ja tupsulla. Hyvä WP! Hyvä tissit! Hyvä tupsut!

VonPaha
VonPaha Dia 1,906, 01:23

Jeps, ei edes Wanha pysty erottamaan useasta läjästä sen juuri oikean...

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.