Fundo lig/desl

Join the new world

 

[VAALIT] Aqidin lista – Dream Team esittäytyy!

Dia 1,904, 04:36 Publicado em Finland EUA por Aqid
Suomalaiset!


Vaalit ovat täällä. Aiemmissa julkaisuissa kerroin jo paljon näkemyksistäni ja tavoitteistani. Täältä voit lukea esittelyni ja yleisiä linjauksia, ja täältä ulkopoliittisia näkemyksiäni.Tässä artikkelissa esittelen hallitukseni. Hain ministereitä avoimella haulla, joka ei valitettavasti herättänyt suurta kiinnostusta. Tilanne näytti jo hivenen pahalta, mutta onneksi lopulta moni kokenut ja pätevä pelaaja löysi kipinän ministerintehtäviin. Itse asiassa lopullisesta listasta muodostui hieman yllättäen kovin hallituskokoonpano aikoihin. Voidaankin sanoa, että kasassa on oikea Dream Team!

Joitakin tilastollisia faktoja hallituksesta:
Hallituksessa on peräti viisi entisestä presidenttiä, ja kausia on heillä takana yhteensä kuusi. Yhtä vaille kaikki ministerit ovat olleet joskus kansanedustajina, ja kausia on yhteensä 85 eli ajallisesti n. seitsemän vuotta. Ministerikausia on yhteensä 39. Puolustusministerin pestejä on eniten (11kpl) ja toiseksi eniten on valtionvarainministerikausia (10kpl). Toisaalta kaksi ministeriä on virassa ensimmäistä kertaa. Kokemusta löytyy vaikka muille jakaa!

Varapresidentti (vCP)


Varapresidentiksi olen valinnut luotettavan ja kokeneen henkilön, jonka uskon olevan oikea aisapari luotsatessani hallitusta. Tunnemme toisemme hyvin mm. Puolustusvoimien tehtävistä, ja uskon yhteistyömme olevan sujuvaa ja mutkatonta. Varapresidentin tehtävä on vastuullinen, ja tässä on oikea mies vastuuta kantamaan.

Ulkoministerit (MoFAs)Ulkoministerit ovat kokeneitä kehäkettuja, joiden tietotaidolla suhteet ulkomaille pysyvät järjestyksessä. Ruben on viime kauden presidentti, joten hänen johdollaan ulkoministeriö saadaan välittömästi toimintaan, kun kontaktit ovat valmiina. Citizen Mu tekee paluun hallitustyöskentelyyn, ja tuo tuoretta näkökulmaa ulkosuhteisiin.

Puolustusministeri (MoD)


Jatkuvuutta hallitukseen tuo pitkäaikainen puolustusministeri ChosenR. Hänen johdollaan kansa on tarkoitus yhdistää valloittajaa vastaan, enkä epäröi hetkeäkään, etteikö alueita saada vapaaksi niin, että eduskunta pystytään säilyttämään. ChosenR tuntee myös erittäin hyvin Asgardin yhteistoiminnan ja on varmasti minulle korvaamaton apu strategioita laatiessa.

Valtionvarainministerit (MoFs)
,

Minulla on ilo ja kunnia esitellä valtionvarainministeriön kokoonpano. Tehtäviin on saatu kaksi kenties menestyneintä toimijaa kyseisissä viroissa. Hailuotolainen tunnetaan erityisesti bottimyynti- operaatiostaan, jossa verotulot saatiin räjähdysmäiseen nousuun myymällä ostobotille järjestelmällisesti tavaraa maksimihinnoin. Patekki on pitkän linjan talousmies, jolla on ollut suuri vaikutus siihen, miten valtionvaroja Suomessa hallinnoidaan. Veronmaksajien rahat ovat siis turvallisissa käsissä.

Sisäministeri (MoIA)


Aaltoliike on tehnyt jo yhden kauden verran sisäministerin virkaa, ja tuntee ministeriön kiemurat. Viime kaudella Temski näytti oivallista esimerkkiä tehden parhaan MoIA-kauden aikoihin. Tästä on hyvä jatkaa, ja uskonkin Aaltoliikkeen suorituvan mainioisti tehtävistään.


Tiedotusministeri (MoPR)


T0b1lla on kokemusta tiedotusministeriöstä viime vuodelta. Hän on nähnyt e-maailmaa mm. asumalla ulkomailla pitkään ja tuntee mediakenttää laajasti. Hänellä on taito ja halu tuottaa informaatiota tyydyttämään kansan sammumatonta tiedonjanoa.

Rekrytointiministeri (MoRe)


Terve ikärakenne on virtuaaliyhteiskunnan elinehto. Rekrytointiministeriön johtoon on asetettu tuore ja kekseliäs pelaaja, joka kunnostautui rekrytointityössä viimeisimmän mini-Babyboomin aikana tammikuussa. Hän pyrkii kääntämään väestökehityksen jälleen suosiolliseen suuntaan.

Animeministeri (MoA)


9axel5 on kokenut pelaaja, joka ei ole kuitenkaan ministerintehtävissä koreillut. Ilokseni olen saanut hänet houkuteltua vastuulliseen animeministerin tehtävään täksi kaudeksi.

Neuvonantajat (Advisors)
Neuvonantajiksi on kiinnitetty kokenein ja kovin kaarti. Tämä kolmen hengen ryhmä on muun hallituksen tuki ja turva mahdollisina vaikeina hetkinä. Heillä on pitkä eLämän kokemus ja he ovat kestäneet monet uudistukset ja myllerykset. Jorma Ollila on tunnettu poliitikko ja kaksinkertainen presidentti. Zacharia Raven on myös palvellut kansaa presidentin virassa ja lukuisissa muissa tehtävissä. Rasti on ollut useassa hallitusvirassa jo ammoisina aikoina.

Zacharia vastaa erityisesti Asgardiin liittyvistä kysymyksistä. Hän jos kuka ymmärtää liittoumaan liittyvät kysymykset - onhan hän ollut sitä perustamassa. Jorma Ollila ja rasti tukevat hallitusta muilla osa-alueilla.

Kokonaisuudesta

Hallitukseni on sekoitus uutta ja vanhaa. Siinä on muutamia henkilöitä viime hallituksesta, ja toisaalta muutamat tekevät paluun ministerintehtäviin pitkän tauon jälkeen. Myös pari ensikertalaista on saatu mukaan, mikä on ilahduttavaa. Hallitus muodostaa tiiviin joukkueen, jolta tehtävät hoituvat toinen toista auttaen. Tarvittaessa töitä yhteiseksi hyväksi tehdään ministeriörajojen yli. Myös kokeneet neuvonantajat tuovat suuren lisäpotentiaalin. Luotan jokaiseen ministeriini täysin, ja uskon, että tällä kokoonpanolla suuretkin haasteet ovat voitettavissa.

Kansalainen, pyydän vaaleissa luottamustasi minulle ja koko hallitukselleni. Anna meille mahdollisuus johtaa Suomea ensi kaudella.

Äänestä Aqidia!Aqidin hallitus:

CP: Aqid (KL)
vCP: hcMind (KL)
MoFA: Citizen Mu (KL),Ruben Lagus (KL)
MoD: ChosenR (KL)
MoF: hailuotolainen (KL), Patekki (KL)
MoIA: Aaltoliike (KL)
MoPR: t0b1(KL)
MoRe (Minister of Recruitment): Vill3 (KL)
MoA (Minister of Anime): 9axel5 (KL)
Distinguished Asgard Advisor: Zacharia Raven (KL)
Distinguished Advisor: Jorma Ollila (KL)
Distinguished Advisor: rasti (KL)

-Aqid
Presidenttiehdokas
 

Comentários

hailuotolainen
hailuotolainen Dia 1,904, 04:37

" Yhtä vaille kaikki ministerit ovat olleet joskus kansanedustajina"
Musta lammas, tunnustan : (


aqid pressaksi! o7

Zacharia Raven
Zacharia Raven Dia 1,904, 04:37

Aqid - ja eSuomi voittaa

ChosenR
ChosenR Dia 1,904, 04:38

Tosi hyvä ja kokenut lista, tälläsellä listalla Suomesta tehdään hyvä paikka asua!
Hail Aqid o7

hcMind
hcMind Dia 1,904, 04:39

Aqid pressaksi! o7

Vill3
Vill3 Dia 1,904, 04:40

Ainoa lista jossa se tärkein MoRe!
o/

Citizen Mu
Citizen Mu Dia 1,904, 04:46

Äänestä Aqid!

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Dia 1,904, 04:53

Dream Team!

Kauppaliitto
Kauppaliitto Dia 1,904, 04:58

o7

Jorma Ollila
Jorma Ollila Dia 1,904, 04:59

Presid for the Aq

Otus Leucotis
Otus Leucotis Dia 1,904, 05:01

Naurahdin hallitukselle, naurahdin avoimelle ministerihaulle, ja nauran vielä enemmän, jos eSuomi on huomenna eIsrael.

Kuuro kana
Kuuro kana Dia 1,904, 05:03

En kommentoi, koska kommentoijista päätellen tähän voi kirjoittaa vain hallituksen jäsenet!

Petsku
Petsku Dia 1,904, 05:19

o/ \o \o/

Citizen Mu
Citizen Mu Dia 1,904, 05:28

With Jews you win!

t0b1
t0b1 Dia 1,904, 05:34

Aqid pressaks!
Kauppaliitto o/

RistoRyti
RistoRyti Dia 1,904, 05:44

Melkein napsahti ääni, mutta neuvonantajat on niiiin out. Ei jatkoon.

Haude
Haude Dia 1,904, 06:24

Zyklon B o/

;- D

Fettis
Fettis Dia 1,904, 06:26

Ei vitti mossadi valtaa eSuamen xDD eeppisin hallituslista ikinä.

Kristalli
Kristalli Dia 1,904, 06:35

Tän hallituslistan myötä ääni meni Temskille, sori.

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Dia 1,904, 06:51

Eipä tämä lista loppujen lopuksi kovin paljon eroa viime aikaisista hallituksista. Moni keskeinen ministeri on ollut hommissa paljon viime kuukausina.

VonPaha
VonPaha Dia 1,904, 06:54

Aika vitsi tuo hallitus jälleen kerran. Taitaa ainakin tämän Wanhan ääni mennä muille...

Qummi
Qummi Dia 1,904, 07:07

>avoin ministerihaku
>jutkuhallitus

tetettettettete

Jorma Ollila
Jorma Ollila Dia 1,904, 07:13

Jo pelkän aktiivisuuden kannalta Aqid on ehdokkaista paras vaihtoehto. Useita vuosia herran tunteneena voin todeta, että työmoraali on erittäin korkea ja kaiken lisäksi Aqid tulee erittäin hyvin toimeen eri tyyppien kanssa.

Vaikka olenkin neuvontantajana hallituksessa, niin todellisen työn tulee kuitenkin tekemään tehtävään osoitetut ministerit, eikä kukaan voi kieltää sitä etteikö kyseisillä henkilöillä ole tehtäviin vaadittua kokemusta takana.

Toteutuessaan tämä hallitus pääsisi toimimaan niin sanotusti valmiiksi katetulta pöydältä, johtuen siitä että useimmat ministerit ovat palvelleet eSuomea kuluneellakin kaudella.

9axel5
9axel5 Dia 1,904, 07:20

With Jews you win! Aqid o/
KL Dream Team! o/

WP Attak
WP Attak Dia 1,904, 07:22

Kraak!

Kendo Yanar
Kendo Yanar Dia 1,904, 08:21

Ei jatkoon, Vihtroi presidentiksi!


Kraak kraak!

Princess Cendorella
Princess Cendorella Dia 1,904, 09:15

Viktori presidentiksi?

Ei vitussa.

zRTx
zRTx Dia 1,904, 09:50

varmaan epäpätevin hallitus vuoteen.

Torppo Typerys
Torppo Typerys Dia 1,904, 09:56

With Jews you win!

Paroni havok
Paroni havok Dia 1,904, 11:29

Hienolta näyttää!

animeministeri o7

Harjakainen
Harjakainen Dia 1,904, 11:41

Vihtori FTW

With Ravens you only can success

Kraak KRAAK!

TTi09
TTi09 Dia 1,904, 12:20

Onko kaikilla esinahkaset varmasti leikattu?

Golpel
Golpel Dia 1,904, 12:22

Huono Hallitus, liikaa jutskuja

feelsfrogman
feelsfrogman Dia 1,904, 14:07

muuten hyvä mut aaltoliike on rötösherra ja itse huijari!

Lord Morgoth Bauglir
Lord Morgoth Bauglir Dia 1,904, 14:29

Pelkasin etta lista sisaltaisi nonea,curea,lavaa,eriusta yms paskantarkeita tosikkoja mutta tamahan on vilpittomasti sanoen erittain hyvalta nayttava hallituskokoonpano. voted: seka artiglosia etta ehdokasta. tiukkaa nayttaa olevan ja toivottavasti menee lapi 🙂

KEke the Great
KEke the Great Dia 1,904, 14:35

o7

VMustArt
VMustArt Dia 1,905, 05:43

~ Aqid ~ FTW ~

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.