Fundo lig/desl

Join the new world

 

еУчебник v1.0

Dia 1,892, 02:38 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Macedônia (ARIM) por Mihail0vskii93


Најпрво здраво на сите,

и јас сум еБебе но како и сите така и јас ќе се потрудам на новите еБебиња заедно да им помогнеме за кратко време да ја сватат суштината на еРепублика и подолго да останат во неа заедно со сите нас. За таа цел решив да направам една бесплатна веб страна на која ќе има многу туторијали за помош на новите еБебиња, можете да членувате сите кои имате време и желба за тоа.

еМакедонија и Фејзбук страната насловена како Емакедонија туторијали се креирани на 24/01/13 и ќе се потрудам никогаш да не бидат деактивирани, се надевам дека некогаш и ќе бидат додадени во претседателската порака.


еУчебник за еБебиња
http://www.erepublik.com/mk/article/-1-2199779/1/20

-shout-
 

Comentários

Mr.borros
Mr.borros Dia 1,892, 02:56

прв.. со среќа со весников пошо гледам тазе ти е 😉)
убаво од тебе шо си се потрудил да направиш нешто убаво 😉) камо да имавме многу повеќе такви како тебе 🙂

pop trajan
pop trajan Dia 1,892, 03:01

с159 в3
Само продолжи така, полека апдетирај го сајтот и продолжи со добрата работа 🙂

marjansp
marjansp Dia 1,892, 03:49

v i s

Jurukov
Jurukov Dia 1,892, 03:56

o7

TashaMKD
TashaMKD Dia 1,892, 04:18

o7

Felllix
Felllix Dia 1,892, 04:19

o7

Macedonian lion best
Macedonian lion best Dia 1,892, 04:42

o7 samo pisi deka cokolatceto ne vredi 5 gold nekoj da ne kupii voopsto ne vredi 1gold skoro 290mkd 0.02 mkd e lebot

rengenzy
rengenzy Dia 1,892, 04:51

o7

The Argead
The Argead Dia 1,892, 04:53

v 27 Ubavo napraveno 😃

Mast3R.B0Y
Mast3R.B0Y Dia 1,892, 04:55

v + s

SaJrUs
SaJrUs Dia 1,892, 05:05

bravo o/

v+s+s

Hiperion1
Hiperion1 Dia 1,892, 05:14

samo da ti kazam
ne e maksimum 650... 700 e
. 😃

DeXteR MkD
DeXteR MkD Dia 1,892, 05:33

v+s

iMacedon
iMacedon Dia 1,892, 05:46

v40 s169

El Che G
El Che G Dia 1,892, 05:54

в+С

Mr.Santino
Mr.Santino Dia 1,892, 05:56

o7

DejanDodevski
DejanDodevski Dia 1,892, 06:33

o7

ONE Q
ONE Q Dia 1,892, 08:24

o7

RiffleRRRBabY1g
RiffleRRRBabY1g Dia 1,892, 08:26

v48 s170

Anakin Skywalker MKD
Anakin Skywalker MKD Dia 1,892, 09:06

o7

denesce
denesce Dia 1,892, 11:33

mnogu podobar od onoj na aexil junior. bravo!

Runnern
Runnern Dia 1,892, 19:18

s+v

CobeMakedonski
CobeMakedonski Dia 1,893, 08:43

07

vlado77
vlado77 Dia 1,893, 15:41

o7

DGKukusev
DGKukusev Dia 1,894, 00:10

Bravo
v+s
o7

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.