Fundo lig/desl

Join the new world

 

[Rákóczi Harsona]Elnöki cikluszáró cikk+a Jövő zenéje

Dia 1,825, 09:12 Publicado em Hungary Hungria por Anonymus Hungarus

Üdvözletem magyarok!
Vége a szeptemberi-novemberi ciklusnak, úgyhogy most következik a szokásos-dobpergés-cikluszáró!
Jelenlegi cikkemben nemcsak a ciklust zárom le, hanem egyébb fontos bejelenteni valóm is van. Ezek segítségével fogjuk felpörgetni a pártot, és újrabeindítani a fogaskerekeket.
További jó olvasgatást!

1.Kongresszusi bejutás
Induló cikk
Ebben a hónapban a Kuruc Sereg kapitányát, Betyut indítottuk, aki be is jutott. Gratulálok Betyunak, és köszönöm mindenkinek a szavazatokat!

2.Jelöltünk az elnöki választásokon
Novemberben az elnöki választásokon Csongradot támogattuk, aki a Magyar Légió Párt nevében indult. Végül Csongrad második lett, 16 szavazattal maradt le GregoryG előtt, de így is majdnem 1000 szavazatot gyűjtött be.Nemzeti Front kérdőív
A nagy Nemzeti Front kérdőív az aktivizálás első és egyben legfontosabb alapköve. A többi reform mind az ez alapján nyert adatokra fog támaszkodni, így nagyon fontos, hogy mindenki kitöltse.
A kérdőív három részből áll: a fontos adatokból(ennek magyarázását nem is cifrázom túl); a második rész az aktivitásról szól, amik alapján döntjük el, hogy kiben milyen ügyben és milyen mértékben számíthatunk; a harmadik rész végül főleg közvélemény kutatás a párttal kapcsolatba, illetve még pár fontos dolog, amire szintén szükség van.
De ezekről többet a kérdőív első oldalán és a kérdőív kitöltésével tudhattok meg.
A kérdőív itt található meg.


A vének tanácsa
Definíció:A vének tanácsa, görögül Gerusia(γερουσια-ma szenátusnak fordítjuk) Spárta államtanácsa volt. Tagjai csak bölcs, harcokban jeleskedett, idősebb spártai állampolgárok lehettek, akiket életfogytiglanig választottak be a tanácsba. A tanács két királyból és 28 vénből állt. A tanácsnak jogában állt:népgyűlési határozatok érvénytelenítése, javaslat tétel a népgyűlésen és annak feloszlatása és leginkább ők irányították a spártai államot.

Úgy gondoltam, hogy a pártnak is szüksége lenne egy hasonló tanácsra, ami segítené a pártelnök munkáját, és azt tanácsokkal látná el. Jelenlegi elképzeléseim szerint ez a tanács csak tanácsokkal láthatná el a pártelnököt, illetve a pártelnökkel velük lenne köteles megbeszélni a fontosabb szankciókat megtárgyalni.
A tanács tagjai a pártelnökből, a Kuruc Sereg parancsnokából és két ezred parancsnokból fog állni, illetve a Plato álltal bevezett új tisztségeket fogom meghirdetni a párttagoknak az újságban:alelnök, párttitkár, tanácsos, szóvívő. A vének táncsáról, és a helyek meghirdetéséről, illetve meghirdetése majd később, egy másik cikkben lesz megtalálható. Természetesen a tanács felállítása lesz az első dolgom, így a későbbi reformokat már az ő segítségükkel tudom végbe vinni. Addig is, egy, pár veteránnak elküldött körlevélben kapok segítséget néhány tiszteletbeli tagtól.


Pártavatar
Én ezzen már eddig is gondolkoztam, csak bizonyos akadályok miatt nem sikerült megcsinálni az avatart. Mivel lapzártáig a kitöltők fele azt nyilatkozta, hogy viselné, ezért a jövőben nagyon valószínű, hogy lesz. Persze fakultatív lesz a viselés és majd megpróbálunk külön kurucosat is csinálni. De ez még a jövő zenéje.


Rákóczi-alapítvány
Ahogyan észrevehettétek, mostanában a párt alapítványa, a Rákóczi-alapítvány nem üzemelt. De, a jövőben újra be fogjuk indítani az alapítványt és megint lesznek osztások.


Toborzás
A toborzást továbbra is folytatjuk! Még mindig szívesen várjuk a hazafikat pártunkba. Toborzó cikkeket meg is fogunk jeleníteni a jövőben.


Természetesen még sok más is vár ránk, de valószínűleg ebbe a ciklusba ennyi fog beleférni a kongresszusi indulás mellett. Mivel lassan lesznek a választások, ezért most először a kongresszusi tagunk bejuttatására fogunk koncentrálni, aztán pedig gőzerővel fogjuk megalapítani a Vének tanácsát, és a többi.

Eddigi cikluszáró cikkek:
1.Cikluszáró cikk
2.Cikluszáró cikk
3.Cikluszáró cikk
4.Cikluszáró cikk
Ennyi voltam mára. További szép napot és szerencsés hónapot a pártnak!
üdvözletem,
Abdul Hakim9
a Nemzeti Front elnöke
 

Comentários

Smacky4ever
Smacky4ever Dia 1,825, 10:13

Nagyon király cikk , és a mondanivalója még annál is jobb és fontosabb . Trartsunk össze skacok és alkossukmeg hazánk legjobb pártját és közösségét.

Anonymus Hungarus
Anonymus Hungarus Dia 1,825, 10:19

Hajrá Nemzeti Front!Gyerünk fiúk!

csiripapa
csiripapa Dia 1,825, 11:14

Kitartás!
Hajrá NF!

Tarsolytestver
Tarsolytestver Dia 1,825, 12:00

HAJRÁ NF!

stevest
stevest Dia 1,825, 12:29

HAJRÁ NF!
KITARTÁS!

Eren Enver
Eren Enver Dia 1,826, 06:57

HAIL TURKEY!
HAIL HUNGARY!
HAIL THE BROTHERHOOD OF TURAN!

Anyone78
Anyone78 Dia 1,828, 13:34

szép cikk lett!
Vote

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.