Fundo lig/desl

Join the new world

 

[Osztás] Gyűjtés!!!<Vote, hogy a kicsik is láthassák>

Dia 1,899, 21:48 Publicado em Hungary Hungria por Csongrad

Üdvözletem!

Az elmúlt pár hónapban nagyon sokat változott az egész játék. A gazdasági módul lassan leépül és eltűnik (Vagy visszahozzák az olcsó 50 HUF-os Gold-ot). Jelenleg azt tapasztalom, hogy nem lehet nyereségre szert tenni sem a monetaryn sem a piacon.

Ennek köszönhetően nagyon kevés plusz ételt vagy fegyvert tudok termelni, aminek következtében szinte lehetetlen segíteni a kisebbeket. A napokban érkezett szép számmal adomány, aminek köszönhetően segíthetek az új eGenerációnak.

Régebben sokkal könnyebb volt leszervezni egy kajaosztást. Nemegyszer történt olyan, hogy a cikk kiadása után annyi étel gyűlt össze, hogy napokig ment az osztás megállás nélkül. Egymást váltották az osztók és szinte folyamatosan érkeztek az emberek az osztásra.

Sajnos sikerült elérniük az eIsteneknek, hogy ne kelljen túl sokat foglalkozni az osztással. Az elmúlt 4 nap alatt mindössze 57-en jelentkeztek az osztásra. Ez elég elkeserítő, hiszen volt, hogy chaten olyan iramban érkeztek a linkek, hogy ha az osztó nem sietett, akkor 1-2 link elveszett. Szinte minden régi osztáson 100 feletti létszámmal jelentek meg a játékosok.

Többen jelezték és viták is voltak belőle, hogy a chates osztások nem jók, mert sokan nem járnak chatre. Amióta abba lett hagyva vagy legalábbis ritkítva lettek ezen osztások egyre kevesebben jelennek meg az osztásokon. Talán nem is volt olyan rossz az a chates osztás.

Annyira megváltozott a gazdasági helyzet, hogy minden gond nélkül csak az igazán gazdagok tudnak akkora tartalékot felhalmozni, hogy egy-egy osztást tartani tudjanak.

Viszont ennek köszönhetően van egy ok az összetartásra, amit tapasztalok rendszeresen. Kérnem se kell senkit, hogy küldjön adományt, mert mindig akadnak olyanok, akik szívesen részt vállalnak. Persze mindig vannak, akiknek nem tetszik ez amit csinálok(unk), de azidő alatt amióta játszom végre megtanultam figyelmen kívül hagyni ezen embereket.

Az eddigi adományozók névsora és felajánlásaik:

guLi Zaah-> 300 db q5 étel
kovex-> 1500 db q5 étel
Klopimida-> 1000 db q2 étel
Pjatt-> 2 gold; 500 HUF
HunVeteran-> 2000 q2 kaja
olvadonelkuli->5000 q1 kaja
Voldemort78-> 4000 q3 kaja


Kisborok-> 10000 db q2 kaja
Kuruc Sereg->1000 db q3 kaja
Ehnaton-> 2000 db q2 kaja
peter81->1797 db q7 fegyver

Összesen 114000 wellnesnyi kaja gyűlt össze amiből 22800-at osztottam ki. Így összesen 91200 wellnes étel kiosztására van lehetőség
Jelentkezni továbbra is a következő linken lehet a 30-as szint alattiaknak. Jelentkezési lap

A Szociális Minisztérium rendelkezik egy q5 fegyvergyárral aminek a fejlesztéséhez rendelkezésre áll kb. 100 gold. Ezt a céget a Minisztérium tovább akarja fejleszteni, ezzel is könnyítve az ellátás menetét. Volt egy kisebb összeg a minisztérium kezében amiből ezt meg lehetett volna oldani, de egy alkalommal a kormány ezt elvette és más célra fizette ki, nem törődve azzal, hogy hosszú távon még akár meg is térülhetett volna ez az összeg. Sőt akár még hasznot is termelhetett volna az államnak.
Aki esetleg úgy gondolja, hogy segítené 1-2 golddal a Szociális Minisztérium munkáját az kérem jelezze nekem PM-ben és én a miniszter úrral egyeztetve megkezdem a cég továbbfejlesztését.

Az utolsó állami cég amit nem sikerült elherdálnia senkinek az én karakteremen van. Manager munkával gyártom a q5 fegyvereket és időről időre cserébe küldök a minisztériumnak q6 fegyvert.
<Mielőtt bárki megszólna én is fogok beleadni pár goldot a további fejlesztésbe. Már a q5 felépítésébe is tettem bele>


Köszönöm a figyelmet
Tisztelettel: csongrad
 

Comentários

Kisborok
Kisborok Dia 1,899, 22:34

Talán egyszerűen arról van szó, hogy nemrég tértél vissza, és ebből adódóan nem terjedt még el eléggé a hír, hogy megint osztasz.

HUpakolas
HUpakolas Dia 1,899, 22:42

Ide jöhet pár gold.

Üdvözlettel: Hadiárva Gondozó Társaság

Csongrad
Csongrad Dia 1,900, 00:44

Kisborok mielőtt elmentem akkor se volt jobb a helyzet.

Kisborok
Kisborok Dia 1,900, 00:59

Nehéz top 5-be juttatni az újságokat. Ezáltal a kicsik, akik között szerintem kevés van újságcikkeket kereső játékos, nemigen értesül róla. Esetleg rakd bele a cikk címébe, hogy "kérlek vote-old, hogy eljusson a kicsikhez."

sysco32
sysco32 Dia 1,900, 02:26

Ebben abszolut igaza van Kisboroknak,En probalok tajekozodni,de az anyagok annyira szet vannak szorva,hogy lehetetlen szinte megtalalni oket.Ha meg is talalja az ember,sok minden nincs benne.Pl felesegem Macedon,ott kitesznek egy onkentest az ujonc melle,es kezenfogva szajbaragja,hogy mit hogyan kell csinalni.Itt sajnos semmi ilyesmit nem tapasztaltam.Persze kerdezni lehet,kerdezek is,de ido utan mar szegyellek kerdezni.Hogy mi az osztas..KCS stb..fogalmunk sincs...

Bator Tintanyul
Bator Tintanyul Dia 1,900, 03:05

Hadiarva vagyok!

szabesz88
szabesz88 Dia 1,900, 03:25

egyszerűen arról van szó, h nem terjednek a hírek, vagy nagyon kevés a kicsi, szocminbe is jó ha a napi 40-45 fő össze jön, igaz szépen lassan emelkedik a létszám, de nem olyan nagy mértékben

HunVeteran
HunVeteran Dia 1,900, 04:00

Akiknek az osztás szól csak top 5-öt olvasnak. Érdemes lenne vote-ot vásárolni az osztásra, mert közérdek és csak így jut el a célközönséghez.

Csongrad
Csongrad Dia 1,900, 04:23

907 HUF-om van.

Eheslo
Eheslo Dia 1,900, 04:26

Tartozol egy coming outtal, leléptél anélkül, hogy beszámoltál volna mit miért tettél:
http://www.erepublik.com/en/article/viszl-t--2161388/1/20
Te írtad, nem én:
"...Többször gondolkoztam, hogy kiadok egy cikket arról, hogy ki mit művel. Néhány tudják is milyen közel álltam hozzá, hogy kiadjam. (Nem kezdünk "de"-vel mondatot) DE jobbnak látom, hogy itt hagyom az egészet és megvárom amíg eltakarodnak innen....."

Szerintem nem takarodtak el.
Most kötöttek éppen békét a jetikkel sokadjára és passzoltak el hetekre bónuszokat nekik.
Azoktól kellene koldulni, akik ellopták és máig használják a közösség vagyonát (orgokat, cégeket, licenszekkel, goldot, cc-t ezerszám).
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmGcAafw9tcEdG9VQXBmWmhSTUNiNktwT25QSUFtdFE#gid=1

Ismered őket, mindet. A cimboráid, elnökeid voltak, sokan ma is azok, ki is akasztottak, de most fedezed őket, nem mersz róluk írni.
Mitől félsz?
Kitől félsz, hogy tartod az omertát?

sorihun
sorihun Dia 1,900, 07:12

Eheslo tartozik neked a radai rosebb. Ki bánt téged? Netán félsz? Ki vagy te, hogy neked bárki és bármi is tartozzon? Egyáltalán mit képzelsz magadról ki vagy te? Te népmese hős..

sorihun
sorihun Dia 1,900, 07:14

Eheslo: te egysejtű.. azért ment el, mert rl dolga elszólitotta fél évre. kápis. Ehhez sincs közöd, csak leírom, hogy kicsit képben legyél.. bár neked már mind1.. hazug buta ember vagy. Ez látod tény pici apám..

Csongrad
Csongrad Dia 1,900, 08:02

sorihun te még elolvasod a commenjeit? : o Kis matőr.

rRonin
rRonin Dia 1,900, 08:51

script :)

Eheslo
Eheslo Dia 1,900, 12:02

Csongrad, ciki amit leírtál?
Megbékéltél velük?

Lestat97
Lestat97 Dia 1,900, 12:48

Sziasztok nekem is kéne egy kis adomány! 😁)

peter81
peter81 Dia 1,900, 13:22

küldtem pár tankot osztásra

Csongrad
Csongrad Dia 1,900, 16:03

Eheslo ittam annyit, hogy elolvassam a kommented.
Csak annyit tudok rá reagálni, hogy a sok tolvaj jetibérenc sokkal többet tett az eHazáért mint te.
Nem kell messzire menni és nagy dolgokra gondolni.
NEKIK MÉG MINDIG MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGUK VAN!!!!
Ki is a hazaáruló te osztrák féreg????

TankAranka
TankAranka Dia 1,900, 16:12

Nahát, én csak a napfelkeltét várom. Most mért vagy annyira kiadva, hm? Engem ez már nem tud annyira zavarni. Ez van, ilyen a magyar mentalitás és az erep.

Csongrad
Csongrad Dia 1,900, 16:24

Arika, ha nem ittam volna nem olvastam volna el és nem akadtam volna ki. Nme az én felelősségem elszámolni a cégekkel.

Csongrad
Csongrad Dia 1,900, 16:26

peter81 hogy a picsbe tudsz ennyi cuccot adomáyozni? : D
eÉletem alatt ez az eddigi legnagyobb adomány.
Köszönöm szépen a többiek nevében is.
Természetesen egy hatalmas taps jár minden adományozónak is.

TankAranka
TankAranka Dia 1,900, 17:42

Abból nekem nem jut, mert önző vagyok és nem adok. Már. Bírom, amikor iszol. Igaz, arra nem derült fény, hogy tejet, vizet, teát vagy álkoholt, de nekem mindegy, bírom.

Eheslo
Eheslo Dia 1,900, 21:56

Csongrad, ciki szembenézni magaddal, most hogy visszabújtál a tolvaj csalók kipufogójába?
Visszafogadtak mert kussoltál és tartod az omertát?
Megbocsátottak a botlásodért?

sorihun
sorihun Dia 1,901, 01:08

bEutalo szokott megbotlani

Eheslo
Eheslo Dia 1,901, 12:18

sorihun, tudom, hogy ciki, de csongrad azt írta le amit idéztem. Ott a cikke, ott vannak a saját szavai.
Vagy akkor hazudott, vagy most.
De lehet, hogy akkor és most is.
Egy dolog tuti: nem gömbölyű amit írt és az se a miről írt.
Persze a magadfajtáknak se, mert a lebukás veszélyét hordozza az omerta megtörése.

Előbb - utóbb valaki megbillen, és kiderül mit meg nem mertek, mertetek tenni.
Egy részét ma is tudni, látni.
De már soxor kérdeztem, milyen alak az aki egy játékban a játékostársaitól, közösségétől céget, orgot, pénzt, bármi lop, sőt többször is megteszi?
Milyen alak az, aki ezeket védi, aki ismeri őket, tud a tetteikről, de fedezi őket, hallgat a lopásaikról, csalásaikról, bűntársukká válva?
Szar.

sorihun
sorihun Dia 1,901, 17:10

te bEutaló.. hol írtam hogy a mit művel alatt lopást meg ilyeneket ért? jahogy sehol... nem baj add a szájába a szavakat husom..

sorihun
sorihun Dia 1,901, 17:11

írta*

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.