Fundo lig/desl

Join the new world

 

[MoFA]Raport ambasador

Dia 1,901, 02:21 Publicado em Romania Romênia por Col.Miller


Salutari! Sunt Col.Miller ambasador al eRomaniei.

Ambasador in eUSA:

Un candidat la presedentia SUA, sustinut de partidul American Freedom Aliance, partid ce ocupa locul 1 si vrea sa faca PTO in SUA, deci nu cred ca va avea sanse sa castige alegerile, a creeat The Independent Office of Public Information, un fel de Monitor Oficial, dar care nu face parte din guvern, iar informatiile au cu totul alt caracter si tot acesta anunta ca Pants Administration face recrutari pentru ambasadori.

Actualul presedinte al SUA aminteste in articolul de final de mandat, ca s-a lucrat foarte mult in relatiile externe. S-a incercat sa se echilibreze relatiile dintre SUA si vechii aliati deveniti acum dusmani. CP-ul aminteste ca actuala conducere trebuia sa se implice mai mult in actiunile Australiei, de ce? fiindca Australia este condusa de jucatori din SUA. CP-ul spune ca nu s-a putut revizui programul de recrutare al ambasadorilor fapt pentru care SUA nu a putut comunica cu celelalte tari.

Intr-un articol al departamentului de informatii al eUSA, sunt criticate actiunile EDEN, EDEN fiind considerata o problema. America considera ca toate actiunile EDEN impotriva aliatilor statelor unite semnifica o actiune impotriva SUA. America s-a dovedit a fi un membru de nadejde al CoT.

In SUA s-a desfasurat operatiunea Gangnam Style, Koreea de Sud a declarat SUA inamic natural, dar nu vor sa porneasca un razboi ci vor sa scape doar de ocupatia Taiwanului, SUA avand regiuni in apropiere a atacat Taiwanul.

SUA lupta contra noastra si contra aliatilor nostri.

Ambasador in ePolonia:

Un candidat la presedentia Poloniei anunta ca are in plan atacarea Chinei cu ajutorul Rusiei sau Statelor Unite(SUA are regiuni in apropierea Chinei mai exact in Taiwan), iar daca nu merge asa, acesta spune ca isi va face loc pana in China prin Turcia si Iran. Tot in articolul acestuia am vazut ca exista zvonuri cum ca CoT doreste sa atraga Turcia si Argentina de partea lor.

Din alt articol a reiesit ca Estonia si Letonia sunt la mana Poloniei, cele doua tari fiind membri in devenire ai aliantei TWO. Se aminteste in acel articol de Asgard facandu-se referire la razboiul dintre Canada si Spania.

---
O zi buna va doresc!
o7


 

Comentários

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Dia 1,901, 02:25

o7
bravo, continua-ti munca
ma bucur ca a ramas logo-ul din mandatul meu de presedinte

Romanian Liberator
Romanian Liberator Dia 1,901, 02:25

excelent, multumim!

anna tolasi
anna tolasi Dia 1,901, 02:26

frumos

NEMURICIUL
NEMURICIUL Dia 1,901, 02:33

multumim
o7

t0trag
t0trag Dia 1,901, 02:34

bravo, mandru de tine cat si echipa!😃

Morphine
Morphine Dia 1,901, 02:34

bun bun

Argessos
Argessos Dia 1,901, 02:43

o7

Dan Colceriu
Dan Colceriu Dia 1,901, 02:52

o7 respect

Rondy Rondy
Rondy Rondy Dia 1,901, 02:53

o7

PaulTC
PaulTC Dia 1,901, 04:08

o/ Multumim pentru raport si articol

Vic of Thor
Vic of Thor Dia 1,901, 04:39

Multumesc pentru informare, asa ar trebui sa procedeze toti cei care au functii.
Poate reusesti sa-l convingi si pe MofA sa ne spuna doua cuvinte, nici macar nu stiu cine e sau daca exista.
Respect!

PaulTC
PaulTC Dia 1,901, 05:12

@Vic of Thor: Eu sunt MoFA si am preluat mandatul de o saptamana, dupa ce a demisionat Schmidt. Crede-ma ca nu am avut cand sa scot articol 🙂. Daca preluam un mandat de la capat, alta era treaba. Probabil voi scoate unul acum la final in care imi voi expune activitatea din saptamana asta.

Vic of Thor
Vic of Thor Dia 1,901, 05:18

Paul, sincer n-am stiut, si avand in vedere situatia cred ca nu ai nicio vina.
Sunt de parere ca cei care sunt la putere, oricare ar fi ei, trebuie sa mentina o legatura cat mai stransa prin presa cu jucatorii, pentru ca acestia sa inteleaga ce se intampla si de ce. De asta am tot insistat de-a lungul timpului pe tema asta.
Valahian din punctul asta de vedere a fost ireprosabil in special in primul mandat si sper ca si cei care ii vor urma sa urmeze aceeasi linie.

t0trag
t0trag Dia 1,901, 06:17

Scuze ca intervin dar e destul de complicat tinand cont ca echipa de ambasadori era formata din on man team si acela cu destule probleme pe cap fiind mofa! multumesc lui Paul ca s-a gandit la mine sa ma puna coordonator al ambasadorilor, a 3 oara de cand joc si sa ma puna la munca grea sa fac o echipa utila de ambasadori in doar 2 zile. Sper ca rapoartele noastre sa v-a fie pe plac si sa intelegeti ca nu fiecare ambasador are placerea de a scrie articole! Acolo la final de mandat o sa faca paul un rezumat. Mi se pare inutil pentru 2 zile sa mai scoatem articole zilnice! Sper ca urmatorul MoFA sa fie mai activ cu ambasadorii

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Dia 1,901, 08:30

Thank you for sharing the information Col. Miller! News from United States are always welcomed!

Schmidt FZR
Schmidt FZR Dia 1,901, 09:17

Cum te-am invatat Col. Miller! Frumos, tine-o tot asha! 😉

Fedor DSD
Fedor DSD Dia 1,901, 10:12

respect colonele
vot

DisobeyUK
DisobeyUK Dia 1,901, 12:50

o9

Mishu Mihai
Mishu Mihai Dia 1,901, 12:55

+1

mirelus
mirelus Dia 1,902, 10:56

o7

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.