Fundo lig/desl

Join the new world

 

[KK] A kiutalások magyarázata

Dia 1,825, 11:52 Publicado em Hungary Hungria por eMagyar Kongresszus
Tisztelt Kongresszus!

Mint a Kongresszus elnökét és mint kormánytagot megkeresett a MOVE, hogy kérvényezzék két tulajdonukban levő orgba 10-10 huf kiutalását. Az alábbiakban felvázolom ennek miértjét.

Az orgok japán nemzeti orgok, melyeket a MOVE megvásárolt, a monetaryn való használat céljára. Az orgok azonban üresek: sem arany, sem valuta nincs rajtuk, valamint a raktáruk is üres. Tudni kell továbbá, hogy az orgokra donatelni nem lehet, csupán egy ország kongresszusa tud rá pénzt küldeni, megszavazott kiutalás által. Tehát az üres orgok "beindításához" szükséges a segítségünk.

Egyeztettem az elnökkel, a gazdasági miniszterrel, valamint a Kongresszus keddi ülésén a jelenlevők ellenszavazat nélkül megszavazták az indítvány beadását.

Ezekkel a felhatalmazásokkal élve engedélyeztem képviselőtársaimnak, hogy az alábbi orgokra beadják az 10-10 hufos kiutalást. Kérem a képviselőket, hogy a szolidaritás elvét szem előtt tartva szavazzanak IGENNEL!

A kérdéses orgok:
JINS Konohazuku

JIA Ichikawa Rentai

Tájékoztatom továbbá a Kongresszust, hogy a kiutalásért cserébe a MOVE nevében 400 q6 tankot akartak ajánlani, azonban ezt nem fogadtam el, mert ezt nem tartom a Kongresszus hatáskörének. Ezután a MOVE képviselői tudtomra adták, hogy magánadományként a Szociális Minisztériumnak általános osztásra felajánlják az említett tankmennyiséget.

Köszönöm figyemüket,

Rajk Laszlo
a Kongresszus elnöke
 

Comentários

rRonin
rRonin Dia 1,825, 11:58

Szavaztam (igen)

Istencsaszar
Istencsaszar Dia 1,825, 12:03

Arra figyeljen majd a MOVE, hogyha esetleg változás áll be a japán vezetésben, értsd: valaki velünk nem szimpatizáló kerül hatalomra, akkor az elnök simán vissza tudja ticketelni az orgot, akármennyire jogosnak is tűnik a megvétele. Szóval nagy pénzeket nem javaslom, hogy ott tartsanak ebben az esetben.

soma1976
soma1976 Dia 1,825, 12:20

ICS, velem is ez történt. A hányattatott sorsú 'Voros Szazad' orgot állami orgként meghagytuk további felhasználásra. Mivel egyelőre nem sokat tudtam tenni vele, egy ideig nem is léptem be, aztán egyszercsak már nem is tudtam, mert egyszerűen valamelyik hatalmon lévő magyar kormány lenyúlta. Azt, amit játékosok tucatjai dobtak össze annak idején. Írtam ticketet adminnak miután nem tudtam belépni, ezt a választ kaptam. Köszönöm a tolvaj elnöknek, ha van gerinc benne, vállalja.

praetorianus74
praetorianus74 Dia 1,825, 12:32

Kedves Kongresszusi tagok!

A segítségeteket előre is köszönöm!
Az ICS által elmondottakkal tisztában vagyunk. Ezt mint rizikótényezőt mérlegeltük.

Szeretném megkérni a szocmin vezetőjét, jelezze, hova küldhetem a csapat nevében a felajánlásunkat!

Daakoo
Daakoo Dia 1,825, 12:58

ICS +1

praetorianus74
praetorianus74 Dia 1,826, 00:37

Az első orgot megszavaztátok. Köszönöm.
Ígéretemhez híven, támogatom a szocmint.

Successfully transferred 220 item(s) to szabesz88.

A többit holnap tudom küldeni.

LongIeyy
LongIeyy Dia 1,826, 05:48

Remélem minél előbb elveszik tőletek!

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.