Fundo lig/desl

Join the new world

 

[HK][2013.03.22. 20:28] Eastern Finland*, Zaporozhia*

Dia 1,947, 23:30 Publicado em Hungary Hungria por HadugyminiszteriumCsata: Eastern Finland
Harctéri körülmények: -5 °C, erős havazás, látási viszonyok rosszak, útviszonyok rosszak.
Ellenséges aktivitás: finn reguláris hadosztályok, román mobil alakulatok, görög önkéntesek, svéd szabadcsapatok.

Az hódító észt hadosztályok a nyugati országrész lerohanása után éppen csak pihenni és újraszerveződni álltak meg, s mára meg is indították az offenzívát Kelet-Finnország ellen. Az egyre hátráló finn csapatok mindent megtesznek az előrenyomuló észtek megállítása érdekében - törekvéseiket a hadszíntérre érkező magyar mobil hadtestek hiúsíthatják meg végleg. A sikeres megszállás gyümölcse Finnország eltörlése, egyben a kongresszusválasztás meghiúsítása lesz.

Csata: Zaporozhia
Harctéri körülmények: 2 C, havazás, látási viszonyok rosszak, útviszonyok rosszak.
Ellenséges aktivitás:ukrán reguláris egységek, kinai mobil egységek, ukrán partizánok

Tegnap egy kemény csatában vereséget szenvedtünk az ukrán felkelőktől és az őket támogató EDEN mobil egységektől. Az ukrán hadsereg már hetek óta készült az ütközetre és rengeteg rakétát halmoztak fel a csatára. A keményen küzdő magyar hadsereg sajnos nem tudta kivédeni a támadást.

Az ukrán felekelők Kijevi bázisuról kiindulva felkelést inditottak Zaporozhia régióban. A csata éppen csak elkezdődött és egyelőre tartjuk az arcvonalat és a főváros környéke a kezünkben van. A Horthy Miklos Reguláris Hadosztály egy harccsoportja és a Dózsa György Népfelkelő Hadosztály alakulatai keményen visszaverték az első ukrán rohamot vezető EMC Ukraine elit hadosztály támadását. Zaporizhia városba folyamatosan légi úton szállitjuk a csapatokat és a Tauridai Katonai Körzet egységei is a hadszintérre tartanak.

Lower Austria csatát ne üsse senki!
Ukrajna az éjszaka folyamán NE javaslatot adott be ellenünk amelyre válaszol mi is NE javaslatot adtunk be ellenük.

Aki használja a Napiparancsot, az észrevehetett egy újítást:
Olyan csaták is láthatóak immáron, melyekre nem osztunk kreditet, viszont kell az ütésünk. Ezzel sokan nem értenek egyet, csalókának találhatják, de így lehet megjeleníteni olyan csatákat, amikben van érdekünk, csak felesleges sebzésért nem szeretnénk fizetni, avagy nem ér annyit hogy kredit menjen rá.
Az ilyen csatákat illene hozni kredit nélkül is. "BH-zók lehozzák" címen ismerősök ezek a csaták régebbről, azzal a különbséggel, hogy régebben nem voltak megjelenítve. Piros nyíl
jelzi őket.


UPDATE:
Csata: Dnipro
Harctéri körülmények: 15 C, borult ébolt, látási viszonyok kedvezőek, útviszonyok rosszak.
Ellenséges aktivitás: reguláris ukrán egységek, irreguláris ukrán egységek, nagyszámú partizáncsoport.

A kongresszusi választásokhoz közeledve az ukrán felkelők felkelést inditottak Az Ukrán Protektorátus központjában Dnipro tartományban. A felkelők beszivárogtak Kijev külvárosaiba és lerohanták az MCCS hadtest őrállásait. A felkelők felszerelkezve magyar birodalmi fegyverekkel támadást inditottak a városközpont ellen ahol egyelőre csak feltöltésre váró reguláris regimentek állomásoznak mobra kinevezett kormányzó parancsnoksága alatt. A maroknyi védő felvette a küzdelmet az ostromlókkal. Amint a finn csata jól áll a magyar főerők is beérkeznek.

Csata: North Caucasus
Harctéri körülmények: 8 C, borult ébolt, látási viszonyok kedvezőek, útviszonyok rosszak.
Ellenséges aktivitás: ismeretlen.

Az új ipari kőolajrégiónk területén is felkelés indult valószinüleg elterelő szándékkal. A régió védelme kiemeltem fontos a magyar ipar szempontjából. A régió védelmére a kormány kivezényelte a Székely Légió és a Kinizsi Hadosztály kötelékeit.
Üdvözlet minden harcrakész katonának!
Jelentés a frontról:
Csata: Western Finland
Harctéri körülmények: -12 C, enyhe havazás, látási viszonyok kedvezőtlenek.
Ellenséges aktivitás: reguláris finn egységek, finn népfelkelők, finn partizánok, EDEN reguláris és irreguláris egységek.

Észtország folytatja tovább támadó hadműveleteit Finnország ellen. A mostoha körülmények és a kemény finn ellenállás ellenére a TWO hadseregei által megtámogatott észt csapatok már több régiót is elfoglaltak az utóbbi napokban. Ennek köszönhetően a Western Finlandba beszorult finn főerőket bekeritéssel fenyegeti az észt hadsereg. Mint TWO tagállam Magyarország is tevékenyen kiveszi a résézt a harcokból. A hadseregben 1-es készültségi fokozat van érvényben.

Miközben az észtek Oulu és Kelet-Finnország felől támadnak a magyar hegyivadász és tengerészgyalogos egységek a Laane-Esti tengerészeti bázisról kiindulva partraszállást kisérelnek meg Turku kikötőjében. Az akció veszélyes, mivel a megerősitett parti állásokból a finn parti ütegek komoly kárt okozhatnak az inváziós flottának, de az észtek támadása jelenleg megrekedt a régió északi erdőségeiben. Az előzetes jelentések alapján a várost és a partot védő erők Suomen Puolustusvoimat dandár és a Suomen Kansalaisarmeija hadosztály válogatott csapatai.
Támadásunk élén a Magyar Légió hadosztály 1-2 regimentje fog haladni majd őket követi a Csontbrigád és a Székely Légió hegyivadász hadosztály.
Gyülekező mindenkinek a Parnu haditengerészeti bázison.


Aki használja a Napiparancsot, az észrevehetett egy újítást:
Olyan csaták is láthatóak immáron, melyekre nem osztunk kreditet, viszont kell az ütésünk. Ezzel sokan nem értenek egyet, csalókának találhatják, de így lehet megjeleníteni olyan csatákat, amikben van érdekünk, csak felesleges sebzésért nem szeretnénk fizetni, avagy nem ér annyit hogy kredit menjen rá.
Az ilyen csatákat illene hozni kredit nélkül is. "BH-zók lehozzák" címen ismerősök ezek a csaták régebbről, azzal a különbséggel, hogy régebben nem voltak megjelenítve. Piros nyíl
jelzi őket.Alterpulse használat
- Telepítsd fel a kiegészítőt a leírás alapján!
- Aktuális script verzió: 1.2.6
- Bal oldalon lévő ablakban használd a Napiparancs megjelenítését!
- Üss a Napiparancsban megadott csatákban!
- Kövessed saját és százatársaid ütéseit a főoldalon található linkek segítségével!
- A kreditszámításról itt találsz leírást
- A hasznos mutatóról itt találsz útmutatót
- A negatív prioritás alapértelmezés szerint minden prioritásos csata ellenkező oldalára számolt kreditet levonja a rendszer. Tessék odafigyelni - különösen felkeléseknél - melyik oldalon harcolunk
- A zsold elszámolása itt követhető

Fontos információk új katonáknak
- Csatlakozz egy Military Unithoz, hogy az Daily Orderrel, ellátmánnyal, tanácsokkal láthasson el!
- Ismerd meg a jelenlegi harcmodul működését!
- Fejlesszed alap tréning-centered, hogy több erőt kapj naponta! (Ne szórjad az aranyadat el!)
- Edzőterem fejlesztéshez hasznos kalkulátor érhető el itt
- 50-52% állású csatákban harcolj!
- Teljesítsed a Daily Orderedet, és zsebeld be az érte járó jutalmat!

← Kapcsolódj fel a mibbiten keresztül a Rizon szerverére! Kérjél bátran segítséget a minisztérium munkatársaitól, csatlakozz a reguláris katonák szobájához!

Crile Fisher
 

Comentários

louis7
louis7 Dia 1,947, 23:32

első

Mixliarder
Mixliarder Dia 1,947, 23:32

I always knew that Hungarian are true brothers.
Hungary ♥
Thanks 🙂

AdmiraIis
AdmiraIis Dia 1,948, 01:23

Mi a fene..
24 óra alatt két HK is ? : O

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Dia 1,948, 02:47

az előző csak cirkusz volt

Driver of ufo
Driver of ufo Dia 1,948, 01:48

V lol:)

HUpakolas neje Szamanta
HUpakolas neje Szamanta Dia 1,948, 02:15

Valaki küldjön légyszi repjegyet mert Romániába ragadtam! Köszi!

AdmiraIis
AdmiraIis Dia 1,948, 03:16

Nekem nincs már pénzem, mert fel kellett giftelnem magam.
Tegnap le kellett ütnöm magam Kittyben.

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Dia 1,948, 02:55

Macikkal mikor lesz végre mpp?

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.