Fundo lig/desl

Join the new world

 

[HK][2013.02.03.] Bassarabia, British Columbia, Peloponnese, BSCoT

Dia 1,900, 08:30 Publicado em Hungary Hungria por Hadugyminiszterium


Bukovinát felszabadították a lengyelek a moldávok javára, akik rögtön el is vették az ukránoktól.
Lezárult a belorusz régiócsere negyedik fázisa és elfoglaltuk Brestskayat. 24 órát kivárva fogjuk támadni a következő régiót, mely az imént felszabadított Homelskaya lesz. Bővebben a régiócserét taglaló számban olvashattok.
Alterpulse használat
- Telepítsd fel a kiegészítőt a leírás alapján!
- Bal oldalon lévő ablakban használd a Napiparancs megjelenítését!
- Üss a Napiparancsban megadott csatákban!
- Kövessed saját és százatársaid ütéseit a főoldalon található linkek segítségével!
- A kreditszámításról itt találsz leírást
- A hasznos mutatóról itt találsz útmutatót
- A negatív prioritás alapértelmezés szerint minden prioritásos csata ellenkező oldalára számolt kreditet levonja a rendszer. Tessék odafigyelni - különösen felkeléseknél - melyik oldalon harcolunk

Fontos információk új katonáknak
- Csatlakozz egy Military Unithoz, hogy az Daily Orderrel, ellátmánnyal, tanácsokkal láthasson el!
- Ismerd meg a jelenlegi harcmodul működését!
- Fejlesszed alap tréning-centered, hogy több erőt kapj naponta! (Ne szórjad az aranyadat el!)
- 50-52% állású csatákban harcolj!
- Teljesítsed a Daily Orderedet, és zsebeld be az érte járó jutalmat!

← Kapcsolódj fel a mibbiten keresztül a Rizon szerverére! Kérjél bátran segítséget a minisztérium munkatársaitól, csatlakozz a reguláris katonák szobájához!

karaj22
 

Comentários

rRonin
rRonin Dia 1,900, 08:38

B.zi oroszok és szőröstalpú Yetik - töröljük el mindet. Támadjuk be mi Oroszokat

Komjatius The Hun
Komjatius The Hun Dia 1,900, 09:06

Mindenesetre szép teljesítmény a románoktól, eddig egyetlen pontot sem hoztak a csatában... Lúzerek.

bacska
bacska Dia 1,900, 09:08

Érdemesebb lett volna a tegnap estétől - ma reggelig tartó bassarabiai ukrán felkelésben ukrán oldalon megtörni a románt. Most nagyobb területük van mint törlésük előtt.

Nagykun
Nagykun Dia 1,900, 09:47

Nagy duma volt csak a románoktól, hogy az oroszokra mennek, ez nem megszegése máris az új egyezségnek? Rotyogtatás hallok? Még, hogy orosz olaj, ja, meg chile-i cseresznye a jónépnek télire...

rRonin
rRonin Dia 1,900, 10:27

Szerintem az állhat a háttérben olvasva a cikket az elnökük Valahian-ról (elégedetlenek stb), hogy az elnök személye elleni tiltakozás miatt nem ütötték. Valamilyen szinten lázadnak.
Az ötlet (orosz olaj ) jó volt, ha összejött volna, de a román közvélemény mutatja a Yeti-nép szabotálta ezt.
Én ettől függetlenül az orosz olajat így vagy úgy de megszerezném, remélem akár erővel is elvesszük tőlük (szarok a CoT-ra - bírják rá oroszokat, hogy adják bérbe normál áron vagy csak úgy, belépési feltételként)

Peter Palus
Peter Palus Dia 1,900, 13:21

Szeretnék gratulálni a román swaphoz!
Főleg hogy nem sikerült , szegény románoknak, de legalább alig ütötték az oroszokat. Na de most már Taurdiával már az orosz ellentámadásra se lesz lehetőség , szóval még azt se lehet mondani ,hogy az oroszok kedvélben járunk , mert háborút akartak... Mind a hadügyes , mind a külügyes csapat szépen dolgozott , megint sikerült bukni a bónuszunkat , mikor semmi nem kényszerített volna rá. Remélem ez a "csapat" lesz a következő elnök alatt is mert akkor szabira teszem magam. Végül külön köszönet a kedves elnökünknek és jókívánságaimmal együtt üzenem neki , hogy legközelebb az édesanyjukáján swapoltassa át a cigány szomszédaikat ilyen sikerrel. Mivel magyar ember ilyet nem csinál, talán még a román ilyen kétszínű , szava-hihetetlen , köpönyegforgató...

Peter Palus
Peter Palus Dia 1,901, 23:37

Azt végképp nem értem ,hogy Donbast miért elsőnek kellett visszafoglalni (ja persze romén testvéreiteknek nehogy már megmaradjon az orosz NE), végül is sokkal jobb a bónuszt adó hal , meg a só helyett , végül pedig most meg ráadásnak bukjuk a fehérorosz bónuszt. Igaz román-cigány elnökünk és kormányunk van...

India'n
India'n Dia 1,901, 01:41

Ha már annyira swappolgatni akartok ezekkel a szerencsétlen fehéroroszokkal, akkor miért nem a szarvas tartjátok meg (a kajagyárosok sírására és kérésére) és dobáljátok Brestskaya és Mahilyowskya között. Bónusz marad nekik is, nekünk is.

Mystela
Mystela Dia 1,901, 06:00

GUYS! PLS SPREAD THE WORD.

FRIENDS AND ALLIES FIGHT FOR MALAYSIA HERE:

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/38138

As per the agreement, please DO NOT FIGHT FOR THAILAND in Sarawak:

http://www.erepublik.com/en/article/dogovor-agreement-with-emalaysia--2203500/1/20

http://prntscr.com/ragvl

Please fight for Malaysia in Sarawak if you can, now or in any of the other battles for SARAWAK for MALAYSIA!

Thanks. o7

ktamas76
ktamas76 Dia 1,901, 06:16

Ha jól értem akkor olajos halat nem eszünk, meg egy darabig szarvast se.

1224333
1224333 Dia 1,901, 06:22

mokas egy helyzet ismet... tegyek ki rawot 0.02-ert rogton elmegy

Mystela
Mystela Dia 1,901, 06:27

Sorry to barge in. o7

Joz76
Joz76 Dia 1,901, 07:12

Én sem hogy miért Homelkayát kell swapolni, mivel így el-el megy a szarvas bónusz. Miért nem jó erre Bretskaya és Hrodzienksya?

hupakolas unokaja gazsi
hupakolas unokaja gazsi Dia 1,901, 11:21

mer ahhoz ész kell...

India'n
India'n Dia 1,902, 00:30

Joz, azért, ha vissza adod Brestkaya-t, nem tudod beütni Hrodzienskaya-t.

Eheslo
Eheslo Dia 1,902, 00:43

Ismét kiderült, hogy a halott beszart, ics és a jeticsicska zombijaik a semmiért feküdtek le a jeti haverjaiknak, sokadjára feláldozva becsületet, tartást, megszerzett bónuszokat, bármit.

A jetik (szemben a nekik ajándékozott +20% fegyverbónusz esetével, ahol legalább jelképes fél napi adóbevételnyi pénzt vetettek a magyar csicskáiknak a kapott bónuszért cserébe a jeti gazdáik) lényegében a semmiért kaptak a magyaroktól átjárót a dugába dőlt kalandjukhoz (nem mellékesen a keleti átjárónélküliség miatt támadtak minket hátba, legalább is ezt hazudta ics és a jeti gazdája).

Az oroszoktól megszerezhető olajbónusz ígérete ics ordasan hazug átverése volt, a ruszkikk tabuk, sosem mertek velük szembeszállni, még akkor is csicskáztak nekik, mikor az oroszok 300-an követelőző taknyos bébik voltak, mi meg az indonézekkel világot végigverő bajnokok, akkor a vasat, olajat és ezzel a magyar fegyveripar alapjait játszották a semmitérő "szövetséges" ruszkik kezére.
De semmi nem változik, hiába telnek az évek: ugyanazok a tolvajok lopnak, ics ugyan úgy hazudik a fékerek fékfarmjai pedig biztosítékai a változatlanságnak, leválthatatlanságnak és persze tanuljátok meg, hogy bárki: jetik, tótok, csehek, labancok, szlovének, oroszok, bolgárok, rácok, polákok, makik érdekei fontosabbak, mint a magyaroké.

Mert megérdemlitek, ha hagyjátok ezt.

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.