Fundo lig/desl

Join the new world

 

[DIA] Nova mapa svijeta

Dia 1,893, 09:05 Publicado em Bosnia and Herzegovina Bósnia e Herzegovina por Ministarstvo obrazovanja BiHDrage građanke i građani,

U ovome clanku, Državna Informativna Agencija [DIA] ce vas informisati o novoj mapi svijeta na kojoj trenutno radi nas Admin, Plato.

Ona se nalazi na pocetnoj stranici, a prvo sto cete vidjeti kada je otvorite je ovo:Nakon uvecanja slike mozete vidjeti vise detalja:Klikom misa na grad mozemo procitati njegove statistike i historiju:Postoji i tekst sa strane koji nam govori o regijama koje su trenutno okupirane:Mozemo mijenjati i izmedju "Simple basemap" i "Relief basemap". Razlika:Na dnu mape mozemo i vidjeti nasu trenutnu dnevnu zapovjed:A mozemo cak i upisivanjem imena traziti drzave, regije i gradove:

Ispred DIA,
Henry Hull.
 

Comentários

Henry Hull
Henry Hull Dia 1,893, 09:16

Ja nemam pristupa ovoj mapi, ali sam sakupio informaciju sa drugih clanaka i izvora, pa mozete naci i slicne clanke i slike. : )

HusagaBiH
HusagaBiH Dia 1,893, 09:24

procitao sam u drugim clancima o ovoj mapi.

CRATONBiH
CRATONBiH Dia 1,893, 09:40

Vote

St. Edoxin el Mokrinjski
St. Edoxin el Mokrinjski Dia 1,893, 09:45

Otaaaaaj rad DIA!!! 😃

Aleks M
Aleks M Dia 1,893, 11:51

emejzing je ipak bio brži : D

amazziNg
amazziNg Dia 1,893, 13:43

Uvijek prvi: amazziNg eNews : P

sinus.net
sinus.net Dia 1,893, 18:56

Bravo! Keep up the good work!

BriZgonja
BriZgonja Dia 1,894, 01:25

Heh, emejzing ga im sukno do krajnika XDD

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Dia 1,894, 17:02

Admini su SRBI! Mapa je netočna na štetu vaših federalnih partnera Hrvata. Općina Ravno je zakinuta za selo Glavska koje ju spaja sa ovim izbočenim dijelom RH teritorija u Konavlama. Napravili su neprirodan prekid u teritiriju na tom mjestu zato što su srpski kompleksaši radili kartu (selo je bilo srpsko, a zauzeli su ga Hrvati i pripojeno je FBiH)!

Pogledajte općinu Ravno na karti (zenemarite zelenu liniju):
http://i41.tinypic.com/2ly1xk0.png

I onda pogledajte ovu velikosrpsku kartu koju su napravili i žele podvaliti čestitom hrvatskom narodu! Ne dajte im da gaze naš nacionalni ponos! Smrt velikosrpskom fašizmu u igri!

Aleksadar Baron
Aleksadar Baron Dia 1,895, 23:15

hahahahaha tomislave kito od gorile !

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.